Home - Články - Zářijový úplňkový horoskop lásky 2022

Zářijový úplňkový horoskop lásky 2022

vloženo 6. 9. 2022
čas čtení: 5 minut

Zářijový úplňkový horoskop lásky 2022

Babí léto přináší magický úplněk 10.9.2022 v 11:58 před polednem. Bude ve znamení Ryb, víte kterým znamením přinese největší romantiku?

sdílet článek na facebooku

Beran
Pro vás Berany teď nemá hvězdná obloha v záloze žádná nečekaná překvapení, ale to je možná i dobře, protože léto bylo jistě hodně divoké a je na čase se trochu zklidnit. Nezapomeňte protějšku dát najevo své city a vyznat lásku!

Býk
Venuše v Panně je stejně jako vy Býci zemský živel, a tak se v lásce konečně dočkáte skutečně perspektivních možností a solidního jednání. Oceníte, když váš protějšek bude spolehlivý a nebude mu chybět smysl pro praktické záležitosti.

Blíženci
Mars ve vašem znamení Blíženců z vás dělá energické lovce, tak proč si před koncem léta ještě nedopřát nějaký ten žhavý flirt u svitu Měsíce? Leda že byste byli zadaní a raději vytáhli na romantickou procházku vaši drahou polovičku!

Rak
Úplněk v Rybách patří živlu vody stejně jako vaše znamení Raka, takže tento magický čas bude doslova zaplaven pocity, emocemi a spoustou lásky. Poslední letní úplněk vám přinese nádherné a romantické nezapomenutelné zážitky!


Lev
Jako Lvi toužíte zazářit vždy a všude, jenomže teď k tomu nemáte zrovna nadbytek příležitostí. Nekoukejte tedy, co kde lítá, ale raději se věnujte své zákonité nebo dlouhodobé polovičce, jistě vaši pozornost ocení nejvíce ze všech!

Panna
Slunce spolu s Venuší ve vašem znamení Panny dělají zázraky a slibují vám úplňkovou romantiku, jakou jste již dávno nezažili! Tento úplněk kousek od vašich narozenin je pro vás navíc jeden ze dvou nejdůležitějších v roce, tak si ho pořádně užijte!

Váhy
Doky Merkuru ve vašem znamení Vah se vám bude s partnerem skvěle komunikovat, a to předčí všechny ostatní planetární konstelace. Navíc vám přeje Mars, a tak máte energii udělat rozhodující kroky pro rozvoj vašeho vztahu.

Štír
Měsíční svit v Rybách je pro vás Štíry mimořádně příznivý a umožní vám naplno rozvíjet vaše hluboké city. Tento úplněk pro vás bude nádherný a plný vášně po boku partnera, na kterého se můžete spolehnout a můžete mu naprosto věřit.


Střelec
Planety se teď na vás Střelce dívají trochu škodolibě a nepřináší vám zrovna plný pytel možností seberealizace, a už vůbec ne té milostné. Budete si muset počkat na lepší časy, ale to přece úplňkovému večeru neubírá na kráse, nemyslíte?

Kozoroh
Štěstěna se na vás usmívá a Kozorozi se mohou těšit z příznivě nakloněné Venuše v Panně. To znamená, že v lásce konečně dostane slovo praktické smýšlení a oceníte spolehlivý a seriózní přístup partnera ke všem důležitým záležitostem.

Vodnář
Milí Vodnáři, teď vám přejí velmi energické a dynamické dvě planety – Merkur a Mars, které vám budou usnadňovat život a přinášet nové možnosti, jak v lásce, tak v životě obecně. Je už jen na vás se jich chytnout a splnit si své sny!

Ryby
Pro vás, milé Ryby, je toto nejdůležitější úplněk v roce, a tak neváhejte si ho patřičně vychutnat! Nemusíte však být pořád jen s partnerem, vaše duše potřebuje i chvíli klidu a samoty, dopřejte si meditaci a jděte se sami projít do přírody.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.