Home - Články - Týdenní horoskop 29. srpna - 4. září

Týdenní horoskop 29. srpna - 4. září

vloženo 27. 8. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 29. srpna - 4. září

Zrozenci Ryb ve financích koncem prázdnin zazáří a půjdou všem příkladem. Náročný týden čeká Panny a na víkend se budou pořádně těšit. Býci vstoupí do nového týdne pravou nohou a prožijí týden v klidu a pohodě. Všechna znamení najdete v novém týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Léto pro vás ještě rozhodně nekončí, možná se chystáte ještě na nějakou menší dovolenou nebo výlet a je vám úplně jedno, jestli vám vyjde počasí nebo ne. Prostě si chcete léto ještě o chvilku prodloužit a zakončíte ho opravdu stylově a zábavně.

Býk
Máte kolem sebe spoustu skvělých lidí, kteří se o vás zajímají a vy tak nemáte pocit osamocení. Zároveň je příjemné vědět, že vaše starosti někoho zajímají a také se vám tento člověk snaží nějak pomoct. Za své kamarády můžete být opravdu vděční.

Blíženci
Potkali jste zajímavého jedince, který se umí ve světě otáčet. Jeho komunikační schopnosti jsou na skvělé úrovni a jeho charisma oslní každého. V mnoha věcech vám jde příkladem, zároveň si ale říkáte, že jeho život byste úplně přesně žít nechtěli.

Rak
Nadřízený si na vás vůbec nemůže stěžovat, svou práci odvádíte skvěle a je na vás při každé příležitosti spolehnutí. Pokud se tedy v práci vyskytne problém, tak si můžete být jisti, že vedení půjde s otázkou ohledně řešení za vámi. A to vám lichotí.


Lev
V práci vás čekají velké změny. Možná se dočkáte vyššího finančního ohodnocení, které by vám vytrhlo trn z paty. Co si budeme povídat, jste po dovolených a máte před sebou ještě spoustu nákupů, které je třeba vyřešit, tak se vám koruna navíc hodí.

Panna
Dlouhodobě řešíte spory s úřady a nyní se zdá, že je konečně vše na lepší cestě. Samozřejmě jste si museli trochu dupnout, protože jinak by se to možná táhlo ještě několik měsíců. Ze začátku jste jednali slušně, ale nakonec jste museli přitvrdit.

Váhy
Rodinný život si poslední dobou hodně užíváte. Veškerý volný čas věnujete svým dětem a je vidět, že vám všem tyto společné chvíle hodně prospívají. Děti jsou nadšené z vámi naplánovaných výletů a vy musíte přiznat, že se vzájemný vztah hodně zlepšil.

Štír
V jistých typech investic se vám rozhodně tento týden nebude dařit. Utratíte spoustu peněz, které se vám ale bohužel nevrátí. Příště byste měli spíše sázet na jistotu a neriskovat. Máte totiž spoustu povinností a plateb, které musíte samozřejmě plnit.


Střelec
Své rodině nyní dáváte jistoty, které potřebují. Dokážete potěšit ve chvíli, kdy se daní jedinci necítí úplně nejlépe a zároveň dáte dobře míněnou radu člověku, který ji opravdu potřebuje. Je fajn, že má ve vás rodina takovou oporu. Máte skvělý vztah.

Kozoroh
Máte momentálně skvělou náladu a jste dostatečně zvídaví na to, abyste se svým životem začali něco výrazného dělat. Můžete se přihlásit na nejrůznější sebevzdělávací kurzy nebo se vrhněte na úplně nový koníček, který vás bude bavit. Uvidíte tu změnu.

Vodnář
Někdy pochybujete o inteligenci jednoho kolegy, který seká jednu chybu za druhou. Stále mu někdo musí stát za zády a kontrolovat, zda nedělá něco špatně. Ubírá vám to spoustu času a energie a vy přece taky máte svou práci, kterou za vás nikdo neudělá.

Ryby
Začínáte přemýšlet nad tím, že byste si měli začít šetřit na nějaké dražší věci. Finančně se vám daří lépe, a tak samozřejmě přemýšlíte nad vhodnými investicemi. Je fajn, že i když máte možnost více utrácet, tak naopak myslíte na budoucnost a šetříte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.