Home - Články - Studium a znamení zvěrokruhu aneb komu to jde nejlépe…

Studium a znamení zvěrokruhu aneb komu to jde nejlépe…

vloženo 5. 9. 2022
čas čtení: 5 minut

Studium a znamení zvěrokruhu aneb komu to jde nejlépe…

Po prázdninách nám minulý týden zase začal nový školní rok. Patříte mezi pilné studenty anebo nad vámi rodiče a kantoři lámou hůl? Je pravdou, že každý člověk má talent pro něco jiného. Pojďme se podívat, jak to vypadá se vzděláváním podle znamení zvěrokruhu. Třeba se dozvíte, na čem zapracovat!

sdílet článek na facebooku

Beran
Beran patří mezi pilné studenty, ale když ho něco přestane bavit, zleniví. Při studiu je bystrý, kreativní a rychlý. Pokud by se rád naučil cizí jazyk, měl by navštívit raději kurz. Samoukem se nikdy nestane. Občas by mu neuškodila kapka vytrvalosti a trpělivosti.

Býk
Pro Býka je studium velmi důležité. Je zajímavé, že i když ho něco na první pohled nebaví, přesto se to rychle naučí. Bez zbytečných okolků dokáže odhadnout to, co se mu v životě bude hodit. Je praktik, a to i v mladším věku.

Blíženci
Školní povinnosti a Blíženec? Občas je to pohroma, protože dlouho nevydrží na jednom místě. Je to škoda, protože jsou Blíženci bystří, mnohostranní a kreativní. Měli by se věnovat studiu světového či mateřského jazyka, v tom jsou nejlepší. Vždy budou lepší v mluveném slově než v gramatice.

Rak
Raci nepatří mezi velké učence. Jsou pracovití, ale vzdělávají se jen v tom, co se jim do života hodí. Neprahnou po místě na výsluní, kolektivu se spíše straní, protože jsou plaší. Jedno je jisté, pro své děti budou výbornými učiteli a nakopne je to k dalšímu studiu.


Lev
To je jiná kapacita. Jeho sebevědomí nezná hranic, ale dlouhodobé studium pro něj není. Chybí mu vytrvalost. Raději se pustí do podnikání anebo vsadí na zahraniční cesty. Jeho nejlepším učitelem jsou životní zkušenosti, protože potřebuje pořád někde excelovat.

Panna
Pro Panny je vzdělání prioritou, kterou potom požadují také po svých potomcích. Panně nechybí vytrvalost, trpělivost a přímost. Jakoby jí šlo do hlavy všechno samo. Panny jsou výbornými řečníky i samouky. Cesta do života je otevřená!

Váhy
S Váhami je to s učením tak napůl. Ne nadarmo se říká, že se pro něco nemohou rozhodnout. Je to tak. Pokud se přestanou ostýchat, čeká je cesta diplomacie a estetických oborů. V opačném případě se musí smířit s manuálním povoláním, což je v jejich případě škoda.

Štír
Pro Štíra není vzdělání až tak důležitá věc, především v raném mládí. Touží poznat svět a nabýt životních zkušeností. Později se to ovšem otočí a prahne po dálkovém studiu. Štír je soutěživý a tvořivý, proto může začít s učením v jakémkoliv věku.


Střelec
Střelec je světák a dobrodruh již od dětství, pro kterého hrají hlavní roli životní zkušenosti. Do studia ho musí rodiče spíše nutit. Dokonce svou školní etapu mnohdy ani nedokončí a táhne ho to do světa. Střelec není studijní typ, potřebuje povolání plné svobody.

Kozoroh
Kozoroh se snad naučí všechno, co si zamane. Jeho tvrdohlavost, pečlivost a pracovitost ho vždy dovedou ke zdárnému konci. Kozoroh si dokáže vše pečlivě naplánovat, proto nestresuje ani ve zkouškovém období. Prostě pianko!

Vodnář
Pro Vodnáře je vzdělání skutečně důležité. Rádi objevují nové věci. V mladším věku jakoby chtěli svůj talent zahodit, ale později se vše v dobré obrátí. Vodnáři by se měli rozhodnout pro duševní práci, manuální činnosti jsou pro ně spíše utrpením.

Ryby
Jak jsou na tom se studiem Ryby? Kdyby tak nesnily, byly by fenomenální. Měly by se věnovat uměleckému vzdělání. Ryby se dost stydí a neumí vystupovat před větší skupinou lidí, proto se náročným úkolům spíše vyhýbají. Když však nad svým ostychem zvítězí, jsou neporazitelné!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.