Home - Články - Zářijový úplněk ve znamení Ryb

Zářijový úplněk ve znamení Ryb

vloženo 8. 9. 2022
čas čtení: 5 minut

Zářijový úplněk ve znamení Ryb

Pomalu se loučíme s létem s úplňkem v Rybách 10. září 2022 před polednem, v 11:58. Jeho energie bude moc zajímavá a trochu tajuplná!

sdílet článek na facebooku

Cituplný úplněk

Zatímco Slunce je začátkem září v pořádkumilovném a systematickém znamení Panny, úplňkovou Lunu najdeme ve zvěrokruhu přesně naproti – v tajemných, citlivých a intuitivních Rybách. A právě kontrast těchto dvou znamení a jejich energií bude hlavním tématem tohoto krásného úplňku na sklonku léta! Nejsilněji jej budou vnímat lidé narozeni v některém z těchto dvou znamení. A taky všichni, kdo zde mají ascendent nebo měsíční znamení.

Úplněk v Rybách, to je něco naprosto neuchopitelného, velice citlivá, jemná a emocionální energie. S romantickým babím létem se ponoříme do svých pocitů a naladíme se na citlivou vlnu. Proti tomu ovšem stojí usilovná Panna, která nám připomíná všechny možné úkoly a třeba to, že nestíháme, a že bychom si možná neměli dovolovat tolik rozjímat. O rybím úplňku však nelze jinak, jen si tento luxus a trochu klidu prostě dopřát. Každý má přece nárok dát si občas trochu pohov, a kdy jindy, než právě o úplňku!


Zvýšená citlivost těla

Tak jako každý úplněk, ani tento nás nenechá v klidu, i když bude přece jen patřit k těm klidnějším. Typické projevy této měsíční fáze, jako je problém se spánkem nebo potíže se soustředit na práci se nám však nevyhnou ani nyní. K tomu je potřeba počítat i se specifickými problémy podle lunárního kalendáře, protože v Rybách máme citlivější a zranitelnější chodidla. To nám sice nevěští žádné životu nebezpečné situace – naštěstí – ale přece jen se hodí mít to na paměti a dopřát si pro tento den opravdu pohodlné boty a třeba i příjemnou masáž nohou.

Nezapomínejte na to, že úplňky se absolutně nehodí pro operace a jiné zatěžující zákroky do těla. A týká se to hlavně aktuálně citlivých častí těla, tedy v Rybách nohou, ale obecně bychom se za úplňku měli ambulanci chirurga raději obloukem vyhýbat – pokud to není opravdu neodkladné!


Trošku záhadnější částí těla, která je taky pod vlivem Ryb, je šišinka. Ta se často považuje právě za ono mystické třetí oko v naší hlavě. Může mít každopádně vliv na spoustu těžce vysvětlitelných jevů, kdy naše tělo něco vnímá, i když vlastně přesně nikdo neví jak. Patří sem například citlivost na záření z mobilních telefonů a spousta jiných podobných věcí. Proto bychom se nyní měli snažit co nejméně naše tělo zatěžovat těmito civilizačními vlivy a raději si dopřát třeba procházku v přírodě – bez telefonu v kapse!

Láska, romantika a nejistota

Úplněk je však taky časem lásky! Měsíc ve své vrcholné fázi zvyšuje naši sexuální touhu, ale v romantických Rybách jsou věci přece jen trošku jinak, a spíš než vášeň budeme vyhledávat láskyplné momenty a porozumění. Tělesná láska zůstane na rozdíl od jiných úplňků až na druhém místě. Planeta lásky Venuše se nachází v Panně, takže k intuitivním Rybám stojí v opozici. To může v milostných vztazích vést k napětí, když si například nebudete jistí, jestli vás protějšek opravdu miluje a jestli jsou vaše city opětované. Je však dobré vědět, že jsou to liché obavy a souvisí s nynější zvýšenou citlivostí a vnímavostí. Úplněk je zkrátka zvláštní a nevyzpytatelný čas plný zvláštních pocitů – a o úplňku v Rybách to platí ještě několikanásobně víc!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.