Home - Články - Čínský horoskop na týden 19. - 25. července

Čínský horoskop na týden 19. - 25. července

vloženo 18. 7. 2021
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 19. - 25. července

Každý sní o tom, že předem bude vědět, co se stane. Už o tom nemusíte pouze snít. Přečtěte si čínský horoskop sestavený profesionální astroložkou Karmen. Poznat svoji budoucnost nebylo nikdy snazší!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Další červencová dekáda vyniká výbornou dovedností, time managementem. Volný čas máte perfektně rozplánovaný, ani v zaměstnání nebudete ztrácet drahocenné minuty. Pracovní závazky dokážou zabrnkat… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, vstupujete do báječného týdne, který konečně připomene, že doba dovolených je v plném proudu. Odpočinete si fyzicky i psychicky, budete mít spoustu příležitostí k protažení těla a… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Počítejte s tím, že mezilidské vztahy budou sice nesmírně zábavné, ale pouze na málokterý bude spoleh. Hlavně singles mohou bez ostychu randit a seznamovat se, jen od svého objevu nesmíte čekat nic… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Hvězdné nebe připomíná, že štěstí přeje připraveným! Balení na dovolenou nenechávejte na poslední chvíli, včas zkontrolujte doklady, nabijte navigaci a připravte itinerář cesty. Počítejte s možnými komplikacemi a… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, léto přeje gastronomickým hříchům, ale v tomto týdnu byste měli být opatrní. Citlivé zažívaní špatně snáší nezdravě vysoký přísun kalorií, tělo se také špatně zbavuje toxinů. Obloukem se vyhněte… ČTĚTE VÍCE!

Had
Radou tohoto týdne je, že byste neměli zůstávat osamotě. Singles snadno propadnou pocitu osamělosti a vrhnou se do nerozumného vztahu. Místo zoufalého honu na životního partnera se obklopte rodinou i kamarády, se kterými… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Druhá polovina měsíce pomůže utišit rozháranou atmosféru v soukromí. Pokud v rodinném kruhu nebo mezi partnery zůstává nepříjemnost, v nadcházejícím týdnu za ní můžete udělat definitivní tečku. Klíčem k… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Využijte rostoucího elánu a udělejte něco pro své zdraví. Ačkoliv je plavková sezóna v plném proudu, zatím jste si s vylepšením vizáže nedělali hlavu. Zamyslete se nad svou životosprávou a zbavte se postupně všech… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Zrozenci Opice vyhlíží náročný týden, kdy neuškodí uzavřít se před okolním světem do sebe. Vytoužená dovolená nemusí probíhat podle plánu, ale to by vám nemělo zkazit náladu. Pokuste se na každém dni… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Partnerské vztahy trochu drhnou. Kněžka lásky je v nepříjemné opozici, proto se objevují drobné třenice pramenící z odlišných představ o výchově ratolestí nebo provozu společné domácnosti. Nedělejte z… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Tentokrát neplatí, že risk znamená zisk. Hvězdy vzkazují zrozencům Psa, aby nevydávali svůj pokojný život všanc. Platí to pro lásku, kariéru i finance. Než se k něčemu odhodláte, pečlivě zvažte možné následky. Bohužel ne… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Druhá půle měsíce přinese Vepřům více volného času. Na pracovní půdě se nic zásadního neděje, takže se můžete s klidným svědomím věnovat událostem v soukromí. Rodina a především ratolesti budou společně strávenými… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.