Home - Články - Čínský horoskop na týden 5. - 11. července

Čínský horoskop na týden 5. - 11. července

vloženo 4. 7. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 5. - 11. července

Astroložka Karmen si pro Vás i na další týden připravila čínský horoskop. V detailním výkladu zjistíte nejen na co se můžete těšit, ale také čemu se raději vyvarovat. Přečtěte si svůj horoskop a nahlédněte do vlastní budoucnosti!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Tento týden přinese podnikavým Krysám něco skutečně povedeného. Většinu energie investujete do práce, která nezůstane bez odezvy. Optimismu budete mít na rozdávání, proto jste vítáni v jakékoliv společnosti. Od středy se začnete… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Setkání s nějakým neznámým člověkem vám vnukne zajímavé myšlenky. Překvapivě plodný rozhovor vám poskytne spoustu podnětů k přemýšlení. Nejste si tak docela jisti, jaký si na to všechno máte udělat obrázek. V zaměstnání se těšte na… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Do nového týdne vstoupíte s rozporuplnými pocity. Je potřeba pustit se do nějaké aktivity, která vám zrovna nevodí. Odkládáte ji, jak je to jenom možné, ale tím si prokazujete medvědí službu. Náladu vám nakonec zlepší některý z dobrých… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Máte před sebou náročný týden, kdy na vás spadne spousta povinností za kolegy, kteří si užívají dovolenou. Můžete jim to mít za zlé, protože původní domluva zněla docela jinak. Nakonec se ukáže, že nic není tak horké, jak se uvaří. Hvězdy… ČTĚTE VÍCE!


Drak
V tomto týdnu se pokusíte promluvit otevřeně se svými nadřízenými a vysvětlit jim svůj pohled na věc. Bohužel se však nesetkáte s takovým pochopením, jak jste doufali. Je potřeba vyrazit na ně ze zálohy. Nakonec se vám povede dosáhnout… ČTĚTE VÍCE!

Had
Snažíte se zuby nehty držet původně naplánovaného programu, ale hvězdy jako by nechtěly vaše představy naplnit. Raději dopředu počítejte s tím, že budete muset své původní plány od základů překopat. Všechno zlé je nakonec pro… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Máte před sebou skutečně letní týden plný prázdninové pohody a zábavy. Nejlépe se cítíte na čerstvém vzduchu a v bujaré společnosti. Díky svým přátelům objevíte netušený program, který skýtá vaše okolí. O zábavu budete mít tedy postaráno i… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Nový týden přinese čerstvý vítr do pracovních vztahů. Dostane se k vám nějaká zajímavá zpráva týkající se někoho z kolegů a úplně změní váš pohled na věc. Pokud jde o lásku, je tento týden velmi příjemný. Hvězdy nahrávají do karet jak… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Jste v pokušení sdělit jistému člověku pěkně od plic, co si o něm myslíte. Celá záležitost vám delší dobu leží v žaludku, ale pořád se nic nehýbe kupředu. Proto jste se rozhodli udělat osudový krok. Uvažujte chvíli nad důsledky, které svým… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Druhý červencový týden slibuje prázdninové radovánky přesně tak, jak si je představujete! Nezáleží na tom, zda jste na dovolené, nebo doma. Hvězdy slibují volnější týden, kdy vám zbyde dost času na všechno, co jste dlouho odkládali… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zrozenci psa mají cestování v krvi. Rádi rozšiřujete okruh svých známých a zajímáte se o netradiční kultury a poznávání nového prostředí. To všechno se vám během druhého červencového týdne poštěstí! Díky svému prázdninovému… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
V novém týdnu byste rádi vyřešili nějakou vleklou záležitost v zaměstnání. Kolegové se k tomu ovšem staví vlažně. Doba dovolených pro ně symbolizuje odpočinek a uvolněnou pracovní morálku. Vy sami to nakonec také pochopíte a… ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.