Home - Články - Láskohled 5. - 11. července

Láskohled 5. - 11. července

vloženo 2. 7. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 5. - 11. července

Dva volné dny, které nás začátkem týdne čekají, přejí lásce! Chystáte se na romantický výlet se svojí polovičkou? Hvězdy vám poradí, jak tyto dny nejlépe využít! Poznejte svoji budoucnost dříve, než se stane skutečností!

sdílet článek na facebooku

Beran
Jste na konci svých sil ohledně vašeho nového vztahu. Ze začátku vše vypadalo skvěle, ale z protějšku se rychle vyklubal líný člověk, který je plný zášti vůči úspěšnějším lidem, než je on sám.

Býk
Když něco hezkého končí, může začínat ještě něco daleko krásnějšího. Není třeba se příliš zabývat minulostí a lépe uděláte, když budete s nadějí hledět ve vaši zářnou budoucnost.

Blíženci
Letní románek je na spadnutí. Při společném posezení s přáteli potkáte někoho, kdo má skvělou vyřídilku a má na vše svůj názor. Takové lidi máte rádi a umíte se s nimi dobře bavit.

Rak
Když váš poslední vztah nevyšel, tak jste se zařekli, že do nové lásky se nebudete nějak rychle hrnout. Osud tomu chtěl ale jinak a vy se budete vznášet na obláčcích zamilovanosti.


Lev
Chcete se bavit a poznávat nové lidi. Už vás nudí, že narážíte na ty samé jedince a pohybujete se v neperspektivním okruhu známých. Chce to radikální změnu, jen tak najdete lásku.

Panna
Je jasné, že jste to vy, kdo musí udělat ohledně vašeho nového idola první krok. Objekt vašeho zájmu se pořád k ničemu nemá a také je to dost stydlivá osoba, takže je to na vás.

Váhy
Pohybuje se kolem vás jedinec, který má o vás očividný zájem. Moc nadšení z toho teda nejste. Nemáte na milostné tokání ani trochu náladu a raději byste si chtěli užít svůj klídek.

Štír
Ve vztazích neztrácíte naději, jste optimističtí lidé, kteří věří v osud. Takže si neděláte hlavu z toho, pokud jste zrovna nezadaní. Máte naprosto super přístup a jste inspirující.


Střelec
S někým se poslední dobou častěji scházíte, ale z vaší strany momentálně dost vázne komunikace a chuť se setkávat. Nevíte proč, ale tento člověk vás něčím neskutečně rozčiluje.

Kozoroh
V lásce máte soka, který se nebojí použít jakékoliv zbraně k tomu, aby vyhrál. To se vám ani trochu nelíbí a rozhodnete se o svou lásku bojovat zuby nehty. Vaše rivalita zvítězí.

Vodnář
Čeká vás velice radostná událost. Již delší dobu bylo k této záležitosti směřováno, ale nečekali jste to v takto romantickém stylu. To vás protějšek skutečně příjemně ohromil.

Ryby
Konečně máte se svým protějškem čas na sebe a užíváte si společných chvilek. Poslední dobou to bylo v práci hektické, ale teď se vše obrací k lepšímu a vy vyrazíte za romantikou.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.