Home - Články - Líbání podle zvěrokruhu! Kdo je něžný a kdo dravec?

Líbání podle zvěrokruhu! Kdo je něžný a kdo dravec?

vloženo 28. 6. 2021
čas čtení: 6 minut

Líbání podle zvěrokruhu! Kdo je něžný a kdo dravec?

Nejkrásnější milostná předehra je líbání, neboť jak řekla, Daphne du Maurierová: „Zamilovaní zavírají při líbání oči, protože chtějí vidět srdcem.“ Co cítíte vy, když se oddáváte sladkým polibkům se svou drahou polovičkou? Vášeň, lásku, touhu, divokost, živočišnost či chlad?

sdílet článek na facebooku

Beran
Berani si na romantické dlouhé polibky příliš nepotrpí. Líbání pro ně znamená klíč k sexuálním radovánkám, proto je rychlé, plné vzrušení a chtíče.

Býk
S Býkem si užijete láskyplného líbání, které nebere konce. Někdy s polibky otálí, ale postupem času ho ovládne touha a protějšku zcela propadne. Pokud necítí lásku, líbání není slast, ale mučení.

Blíženci
Když se líbáte s Blížencem, jakoby vás pusinkovaly dvě rozdílné osobnosti. Jedna si dopřává romantiku a druhá má z líbání spíše legraci. Blíženci s polibky nešetří, ale rychle se přesouvají ke krku a k zajímavějším partiím těla.

Rak
Myslíte si, že je Rak zakřiknutý a stydlivý? Opak je pravdou. Jemně si vás vychutná a jeho polibků se prostě nenabažíte. Je něžný a líbání okoření laskáním ušních lalůčků a krku.


Lev
Líbání se Lvem je vášnivé a inspirující. Nechá se hladit ve vlasech. Dokáže být vášnivý a divoký jako pravý král zvířat, ale i romantický. Prahne být nejlepší ve všem, tak ho nezapomeňte pochválit.

Panna
Jakoby se bála vás políbit? Ano, Panny se dokážou těžko uvolnit, protože při líbání nad sebou mohou ztratit kontrolu. Polibky Panny postrádají vášeň a drive, jsou spíše technickým baletem.

Váhy
Líbání s Váhou je rozmanité. Střídají se vášnivé chtivé polibky s něžným dlouhým líbáním. Dalo by se říci, že nevědí, co se vám líbí, proto zkouší prostě všechno.

Štír
Se Štírem si vychutnáte při líbání vzrušení, které oznamuje jedinou věc. Pokračujeme k sexuálním radovánkám! Štír se líbá vlastně jen proto, aby se rychleji dostal ke klíčovým partiím těla. Kdyby nemusel, snad by se ani nelíbal.


Střelec
Nebude se s vámi líbat na každém kroku, ale zato pořádně překvapí polibkem, když to nejméně čekáte. Jeho polibky jsou rychlé a lačné. Dlouhé romantické líbání mu nic neříká.

Kozoroh
Divíte se, že se s vámi tak dlouho líbá a nechce jít rovnou na věc? Pokud miluje, oddává se dlouhému něžnému líbání, které propukne ve vášeň a pravý chtíč.

Vodnář
S Vodnářem si vyzkoušíte všechny techniky líbání. Do hry zapojuje jazyk a přesunuje se často ke krku. Často má při líbání otevřené oči. Zapomeňte, že se s vámi bude líbat na veřejnosti, nemá to ve zvyku.

Ryby
Pokud toužíte po nekonečné líbačce v něžném objetí, zamilujete si Ryby. Zahrnou vás vodopádem francouzských polibků, které jsou plné citů. Ale pozor, Ryby se líbají jen s tím, koho opravdu milují!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.