Home - Články - Týdenní horoskop 5. - 11. července

Týdenní horoskop 5. - 11. července

vloženo 3. 7. 2021
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 5. - 11. července

Ačkoliv je léto v plném proudu a mnozí by se raději viděli venku u vody, práce nadále zůstává důležitou oblastí v soukromém i osobním životě. Přečtěte si týdenní horoskop a zjistěte, co vás čeká nejen v pracovním životě!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pokud se vám naskytne nějaká nová pracovní příležitost, tak zůstaňte nohama na zemi. Na první pohled se sice může jednat o skvělé místo, ale nakonec byste nebyli spokojeni. Ne všechno, co vám na pohovoru podsouvají, je totiž pravda. Tak dávejte pozor!

Býk
Otevřená komunikace s vaším protějškem tak trochu vázne. Každý si žijete ten svůj život a na společné aktivity vám moc času nezbývá. Vy sami byste to chtěli změnit, ale přijde vám, že vaše druhá polovička už váš vztah má na háku a nic ji nezajímá.

Blíženci
Potkáte v práci někoho, kdo je stejně soutěživý jako vy. Tak nějak se pořád předbíháte a v práci oba předvádíte neskutečný výkon. Pro firmu je tato rivalita samozřejmě přínos. To se ale nedá říct o vaší vnitřní rovnováze. Vás tyto boje dost ubíjí.

Rak
Energie Raka bude tento týden výrazně proplouvat všemi znameními. Nejen, že do vašeho znamení vstupuje Merkur, ale i Novoluní se nachází ve znamení Raka. Čekejte ohromné změny a věřte, že celý týden budete pociťovat velký přísun vesmírné energie.


Lev
Někdo v práci vám pořádně hraje na nervy. Hází vám klacky pod nohy a taky máte pocit, že vás i pomlouvá u šéfa. To se vám ani trochu nelíbí. Přece se nenecháte utiskovat od někoho, kdo má úplně stejnou pozici jako vy. Z plných plic mu to vytmavíte.

Panna
Merkur je planeta komunikace, a pokud vstupuje do citlivého znamení Raka, tak je jisté, že se vám v jistých ohledech bude výrazně dařit. Své výřečné schopnosti tento týden skvěle využijete zejména v osobních vztazích, ale i pracovní sféra zaznamená vzestup.

Váhy
Jeden člen rodiny vyvolává hádky a je to s ním dost nepříjemné. Kdykoliv někam přijde, tak okamžitě zaznamenáte hustou a negativní atmosféru. Bohužel tento pocit nemáte jen vy, ale všímají si toho i další lidé. Asi byste to danému člověku měli říct.

Štír
Pohybujete se v jisté oblasti vašeho života na velice tenkém ledě. Mnohdy se říká, že risk se někdy může vyplatit, ale ve vašem případě by se to nemuselo podařit. Navíc do tohoto projektu až moc investujete a vůbec není jisté, zda se vám to někdy vrátí.


Střelec
Finančně na tom nejste nejlépe. Měli jste teď více výdajů a musíte hned v prvním týdnu nového měsíce pečlivě počítat korunky. Blýská se vám na lepší časy, musíte se ale otáčet, aby ke zlepšení došlo. Výsledek bude stát za to a vy si dost přilepšíte.

Kozoroh
Pokud již delší dobu přemýšlíte nad nějakou změnou, tak směle do toho. Momentálně jsou vám v tomto ohledu hvězdy plně nakloněny a rozhodně byste to měli vyzkoušet. Bude to stát za to! Někdy je prostě lepší zariskovat a pak sklidit zasloužené ovoce.

Vodnář
Merkur vstupuje v neděli do znamení Raka a do vašeho života díky tomu vstoupí emoce, ale i zvýšená schopnost intuitivního jednání. Zkrátka budete více věřit svému srdci, než tomu, co vám říká hlava, i kdyby to bylo sebelogičtější a to je jenom dobře.

Ryby
Novoluní v Raku vám do života může přinést opravdu zásadní a závratné změny. A jako u všeho, co se trochu vymyká všemu známému, tak i zde z toho můžete mít ve větší míře smíšené pocity. Náhlé změny mohou pro vás být jak ty pozitivní, tak i negativní.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.