Home - Články - Čínský horoskop na týden 18. - 24. prosince

Čínský horoskop na týden 18. - 24. prosince

vloženo 18. 12. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 18. - 24. prosince

Dámy a pánové! Neváhejte se poradit s novým čínským horoskopem o tom, co vás ve svátečních dnech nevyhnutelně čeká a komu Ježíšek nadělí nejvíce lásky, štěstí a pohody! Nečekejte již ani minutu a pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Vrchol adventu přinese do života Krys klid, po kterém tolik toužíte. I když se objeví několik zádrhelů, jimiž budete čelit, nakonec si vánoční svátky užijete v pohodě. V partnerství se nebojte otevřenosti. Nic před sebou… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milé Krysy, v nadcházejícím týdnu se na vás valí práce a povinnosti ze všech stran. Navzdory náročnému programu byste neměli zapomínat na rodinu. I když všechny kroky podnikáte pro své blízké, ti nejvíce ocení, když… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Letošní Vánoce se nesou v duchu lásky! Zrozenci Tygra moc touží po klidu, a tak se vyhýbáte bujarým oslavám. Raději si svátky naplánujete v poklidné atmosféře a obklopíte se pouze těmi nejbližšími lidmi. Po finanční … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Pod stromečkem můžete letos objevit novou lásku. Jiskřičku ve vás probudí protějšek, který není ve vašem životě žádným nováčkem. Rozkvět vztahu je pozvolný, což ale ničemu nebrání. Buďte k sobě upřímní a … ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, vyhlížíte rušný týden, který uplyne jako voda v řece. Nejen nezadaní se vydávají na večírky a obklopují se veselou společností. Vyzařujete optimismus a seznámit se s někým novým je pro vás hračka. Nenechte… ČTĚTE VÍCE!

Had
Dáváte si záležet, aby všechno vypadalo perfektně. Stojí vás to hodně úsilí i času a hvězdy radí, abyste se nezdráhali požádat blízké o pomoc. Vánoční přípravy si více užijete, když do nich zapojíte celou rodinu. Odhlédněte… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
V nadcházejících dnech se snažte vnímat okolí a přiložte ruku k dílu všude, kde je to třeba. Aktivní přístup se vyplatí na pracovišti i v soukromí. I když se vám do práce navíc nechce, nakonec to může být zábava. Nevyhýbejte se… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Máte za sebou náročné dny a jste moc rádi, že to vaši blízcí nevnímají jako samozřejmost. Dočkáte se pochvaly, což vás hřeje na duši. V tomto týdnu budete mít hned několikrát příležitost předvést své hostitelské … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, mluvte o svých potřebách a plánujte vánoční svátky s předstihem. Podle hvězd to vypadá, že se s miláčkem rozcházíte v představě toho, jak naplánovat Štědrý večer. Hledejte kompromis, protože hádky by … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Ve druhé polovině prosince se zaměřte na partnerskou komunikaci. Bohužel se objevuje několik zádrhelů a je třeba na nich pracovat. Nevěřte tomu, že se drahá polovička něčeho dovtípí. Pokud máte něco na srdci, musíte… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Do vánočního týdne nevstoupíte v nejlepší kondici. Dokonce vás mohou trápit nějaké zdravotní neduhy. Určitě je nepodceňujte, protože by vám mohly pokazit celé svátky. Vyplatí se změnit jídelníček, který vám ubírá… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Líbí se vám představa Vánoc jako z katalogu. Toužíte po dokonalosti a chcete mít všechno perfektní. Lidé jsou ale od přírody nedokonalí tvorové, a tak počítejte s tím, že se vaše představy nenaplní. Snažte se neztrácet… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.