Home - Články - Láskohled 18. - 24. prosince

Láskohled 18. - 24. prosince

vloženo 16. 12. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 18. - 24. prosince

Vánoce jsou tady a vy už možná začínáte bilancovat, jaký byl uplynulý rok? Nezapomeňte však na to, že ještě neskončil a že pořád zbývá dost času na to, abyste potkali novou lásku. Otevřete své srdce lásce a ta přijde sama! Krásné Vánoce přeje Astrohled.

sdílet článek na facebooku

Beran
Konečně se vám podařilo získat si pozornost někoho, na kom vám opravdu hodně záleží. Taky se nejedná o krátkodobou záležitost. Tento týden se ale můžete těšit na krásné rande.

Býk
Vánoční čas doslova svádí k lásce a velké romantice. Umíte si snad představit něco romantičtějšího než procházku po zasněženém chodníku a se všudypřítomnými romantickými světýlky?

Blíženci
V dlouhodobých svazcích očekávejte ve vánočním týdnu problémy. Drobné neshody tento týden vyplují na povrch a díky tomu u vás doma po osobní stránce atmosféra nebude zrovna růžová. Tak to dál nejde.

Rak
Kolem vás se v adventu pohybuje osoba, která o vás má docela očividný zájem. Tento jedinec vám rovněž není úplně lhostejný. Záleží jen na vás dvou, kdo z vás nakonec udělá ten první krok.


Lev
V lásce vystupujete doslova jako král nebo královna, a to plným právem. Vaše odvaha a šarm vás spojí s tím, kdo ocení vaši vznešenost, a i vy vedle sebe potřebujete podobného jedince.

Panna
Vaše láska je o Vánocích pečlivě plánovaná a promyšlená. Drobnosti mají velký význam a vaše snaha o dokonalost vám v oblasti lásky působí potíže. Máte totiž příliš vysoké nároky na protějšek.

Váhy
Tento týden, milé Váhy, jen potvrzujete pravidlo, že vaše povaha je značně váhavá a vy se v mnoha ohledech neumíte pevně rozhodnout. Nyní se to naplno projeví ve vašem milostném životě.

Štír
Vaše emoce jsou nyní jak na pomyslné vánoční houpačce. Nikdy nevíte, s jakou náladou se každé ráno vzbudíte, což samozřejmě není příjemné ani vám a ani vašemu protějšku. Zaměřte se na to.


Střelec
Dlouhodobé svazky po dlouhé době zažijí nádherné vánoční kouzlo harmonie a porozumění. Jste dokonale naladění na sváteční atmosféru a ve vaší domácnosti zavládne opravdová magie Vánoc.

Kozoroh
Vaše láska je o svátcích pevná a stabilní jako skalní podloží. Vaše ambice vás většinou vždy spojí s tím, kdo sdílí váš závazek k budování společného života. Plytké vztahy pro vás nejsou.

Vodnář
Jste velice originální člověk plný emocí, nových myšlenek a kreativních nápadů. Váš protějšek se s vámi opravdu nenudí, i když by ale někdy možná i trochu chtěl. Někdy uberte - je to potřeba!

Ryby
Snažíte se najít způsob, jak oslovit někoho, kdo se vám už dlouho líbí. Tento sváteční týden k tomu budete mít nejednu příležitost, tak svou šanci nepromarněte! Máte jedinečnou přízeň Venuše ve Štíru.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.