Home - Články - Velký vánoční tarotový horoskop 2023

Velký vánoční tarotový horoskop 2023

vloženo 14. 12. 2023
čas čtení: 10 minut

Velký vánoční tarotový horoskop 2023

Co vás čeká letos o vánočních svátcích? Která znamení budou miláčky Štěstěny a komu naopak hrozí potíže? Tarotové karty vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Eso mincí
vám slibuje velkou hojnost a dostatek finančních prostředků, milí Berani! Můžete si tedy směle dopřát bohatého Ježíška, protože si to konečně můžete dovolit. Budete mít to štěstí, že si nemusíte příliš hlídat výdaje a můžete si dopřát cokoliv, po čem jen toužíte, protože se objeví nečekané zisky a zdroje peněz. A přesně to o svátcích potřebuje každý, tak se tím raději moc nechlubte, ať vám vaše okolí zbytečně nezávidí! Jinak ovšem bude štědrost vaší silnou stránkou a bude vám dělat radost obdarovávat lidi, které máte rádi, klidně i bohatě a velkoryse! Budete si totiž uvědomovat, jak velké máte štěstí, takže si považujete přímo za povinnost se o něj podělit i s ostatními. A to je skvělé! Tak si tedy užijte naplno ničím nerušené svátky v dobré náladě a vychutnejte si ty chvíle, když si můžete dopřát dostatek všeho, co ke svátkům patří, a nedělat si žádné starosti s počítáním peněz!

Býk
Karta Šest mečů
vám připomíná, jak moc je důležité držet s vašimi blízkými pohromadě a pomáhat si navzájem. Když se vykašlete na zbytečné spory a místo toho budete svým nejbližším pomáhat v nesnázích, budou i vánoční svátky hned vypadat úplně jinak, milí Býci! Vždyť to přece není o tom jednou v roce si společně sednout a dělat, jak si skvěle rozumíte, ale že to samé by mělo být pravidlem každý den. Taky vy teď poznáte, na koho z vašeho rodinného kruhu se můžete skutečně spolehnout a kdo je ochoten vám kdykoliv pomoct. Důležité však je taky to, abyste nalezli alespoň trochu společnou řeč a společný pohled na svět, ať se cítíte být na jedné lodi a máte společný směr. O tom budou letošní svátky, že najdete úplně nové rozměry vztahů s blízkými a posílíte váš vzájemný soulad, spolupatřičnost a ochotu si pomáhat. Máte se na co těšit, ale měli byste pro to taky něco udělat, ať vaše rodina a přátelé vědí, že s vámi mohou počítat!

Blíženci
Karta Mírnost
vám slibuje klidné a pohodové zimní svátky, milí Blíženci. Nebudete nikam spěchat ani nic příliš řešit a dopřejete si pomalejší životní tempo, abyste si konečně odpočinuli od stresu. I v rodinných vztazích zavládne harmonie a příjemná atmosféra. Je čas přestat se zabývat neshodami a problémy a místo toho si jen tak užívat krásný čas v kruhu blízkých lidí. Pokud náhodou něco nebude vycházet podle vašich plánů, zkuste si s tím nedělat příliš hlavu. Jsou přece i důležitější věci, než aby bylo všechno na Štědrý den bezchybně nachystané. Hlavně ať se vám povede odolat nervozitě a stresu. Pak vás čeká o svátcích spousta krásných překvapení, a nejen v balíčcích pod stromečkem, ale hlavně v podobě krásných a nezapomenutelných zážitků a kouzelné vánoční atmosféry! Tak si to užijte ve svém vlastním tempu, k ničemu se nenuťte a nedělejte si stresy kvůli zbytečnostem!


Rak
Karta Vůz
prozrazuje, že i když jste si na sebe nabrali hodně úkolů, které chcete před svátky stihnout, povede se vám to ukočírovat a dosáhnout vítězného cíle! Jako Raci si hodně zakládáte na domácnosti a rodinné pohodě, takže je pro vás velmi důležité, aby bylo všechno nachystané bezchybně a vytvořili jste pro své blízké to pravé vánoční kouzlo se vším všudy! To ovšem znamená opravdu hodně práce, která bude v první řadě na vás. Když si ovšem všechno pečlivě rozvrhnete a dáte si pozor, ať se příliš nezaseknete u nějakého dílčího úkolu, povede se vám zorganizovat to tak, že všechno krásně klapne. A díky tomu si vysloužíte pochvaly a komplimenty jak od rodiny, tak od návštěv. A samozřejmě, další kapitola je jak to celé skloubit s pracovními povinnostmi, ale to určitě taky bez problémů zvládnete. Jen to chce mít věci pod kontrolou, držet se svých plánů a nenechat se ničím vyvést z rovnováhy!

Lev
Karta Blázen
vám přináší radost a bezstarostnost, milí Lvi, takže letošní svátky pro vás budou opravdu veselé a plné potěšení! Poselství Blázna je nebrat věci příliš vážně, zahodit starosti a konvence a zkrátka se radovat ze života naplno! Takže vás bude lákat vykašlat se na všechny předvánoční úkoly a povinnosti a dělat věci jednoduše tak, abyste z nich měli opravdovou radost. Můžete si to přece dopřát! Tak proč to nezkusit? Blázen vás vybízí ke zkoušení nových věcí, experimentování a vyhledávání zajímavých zážitků. Je ideální čas zkusit dělat o svátcích věci jinak, než velí tradice, třeba si místo rodinné večeře udělat výlet nebo odjet na dovolenou do tepla. Nebo alespoň místo obligátního kapra uvařit pro změnu něco úplně jiného, co třeba vám a vaší rodině chutná více. Nikde přece není napsáno, že všichni musí slavit svátky podle nalinkovaných pravidel, takže klidně můžete porušit veškeré tradice a zkusit něco úplně nového. Hlavně nebrat věci příliš vážně!

Panna
Karta Sedm pohárů
vám ukazuje tolik možností, co byste na svátky mohli připravit a podniknout, až se vám z toho může zatočit hlava a nebudete vědět, do čeho se pustit dřív! A protože jako Panny, když už něco děláte, musí to být perfektní, jistě brzy pochopíte, že nemáte šanci uskutečnit všechno, co vás napadne. Ale přece jen se vám s tím těžko bude smiřovat, takže se nejspíš začnete honit za mnohem více různými věcmi, které zkrátka není šance stihnout, a možná to ani není potřeba. Ale co dělat, když to všechno vypadá tak lákavě a Vánoce jsou jen jednou v roce? Není to nijak složité, stačí se nad každou záležitostí, nápadem a plánem pořádně zamyslet a uvědomit si, že není všechno zlato, co se třpytí. Kdeco může na stránkách časopisů vypadat velice lákavě a neodolatelně, ale ve vaší domácnosti by to zdaleka tak bombastický efekt nemělo. Raději si vyberte jen něco, co se vám nejvíce líbí, a příště zas vyzkoušíte něco jiného!


Váhy
Karta Čtyři mince
prozrazuje, že se vám před svátky nechce do zbytečných výdajů, milé Váhy. Budete si hodně hlídat finance a rozpočet, protože byste neradi ohrozili svoji finanční stabilitu jen kvůli dárečkům a jednomu večeru. To je dobře, že jste opatrní a nejdete přes své možnosti, předejdete tak spoustě zbytečných problémů a krásné svátky to nijak neohrozí – vždyť kouzlo Vánoc je přece v něčem úplně jiném, než kolik za ně utratíte peněz. Chvílemi však budete brát šetření až příliš křečovitě a budete si z toho dělat mnohem větší starosti, než by stálo za to. Nic není potřeba přehánět a určitě vás nezruinuje, když dopřejete vaší rodině o něco více sladkostí, než jste původně chtěli kupovat, nebo když dokoupíte pár kousků výzdoby navíc k té, co vám zbyla z loňska. Důležité je, že máte v mysli nastavení zbytečně neutrácet, a to bude stačit. Pak už se můžete trošku uvolnit a nepřemýšlet nad každou jednou platbou, jestli to nemohlo být třeba o deset korun levnější!

Štír
Karta Měsíc
naznačuje, že máte teď trochu sklon podléhat iluzím, stavět si vzdušné zámky a propadávat zasmušilé náladě, milí Štíři. Vánoce jsou doba, která často vytáhne na povrch zasunuté emoce například z mezilidských a rodinných vztahů, stará zklamání nebo nenaplněné sny. Může se tedy stát, že předvánoční atmosféra vás trochu rozesmutní a místo aby vám připomenula třeba krásné zážitky z dětství, se vám v paměti vybaví spíš nějaké minulé nezdary a trápení. Možná z rodinných vztahů, z nějakého rozchodu, z toho, že se v něčem vaše očekávání od života zatím nenaplnily, a tak dále. A to není nic příjemného. Pokud si všimnete, že poslouchání koled, předvánoční nálada nebo třeba procházka na vánočních trzích vám oživují v srdci něco chmurného, pak nejlepší bude nevyhledávat to a vyhýbat se takovým situacím. Nebojte se, ono to nebude takhle napořád a třeba již brzy budete mít z vánoční výzdoby, pohádek a koled opět dobrou a veselou náladu!

Střelec
Karta Deset mincí
vám věští zimní svátky plně hojnosti, klidu a pohody, milí Střelci! Po materiální a finanční stránce na tom budete výborně a ke spokojenosti vám nebude nic chybět. Můžete si dovolit bohatého Ježíška a spoustu dobrot na vánočním stole. Takže vám nic nebude chybět k tomu, abyste si užili nádherné svátky a vytvořili pro vaši rodinu tu pravou vánoční atmosféru. Budete si užívat krásnou zimní atmosféru a volné sváteční dny, ale přece jen nějaký malinký háček tam může být. Jako Střelci jste totiž od přírody dobrodružné povahy, a ruku na srdce, nejste si úplně jisti, jestli vás svátečný klid a nicnedělání zas tak úplně uspokojuje. Sice si umíte užít i gaučovou kulturu, ale možná se přistihnete při tom, jak si čtete na nějakém blogu o vánoční dobrodružné dovolené na nějakých exotických ostrovech nebo třeba o zimním horském výstupu. A musíte si přiznat, že by možná nebyl špatný nápad investovat místo dvaceti druhů cukroví raději do takových zážitků!


Kozoroh
Karta Ďábel znamená pokušení, milí Kozorozi, tak jakoupak podobu bude mít o vašich letošních Vánocích? Tarot vás hlasem Ďábla upozorňuje na to, že teď můžete celkem snadno podlehnout nějakým neřestem, které vás později budou mrzet. Ne že by šlo o něco zas tak důležitého, ale držet po svátcích přísnou dietu ať už proto, že jste nabrali hrozně moc kil nebo jste si rozhodili trávení, taky nestojí za to. A co teprve vaše peněženka, ta bude taky těžce odolávat kdejakým nástrahám v podobě zdánlivě výhodných nákupů a jedinečných příležitostí. Vlna vánočních pokušení bude silná, ale nedovolte jí, ať vás úplně smete! Samozřejmě si můžete dopřát, ale pozor, ať se tím nenecháte příliš ovládnout a nepřeženete to. Samostatnou kapitolou je pak alkohol, na ten taky pozor. A ještě jedno pokušení se může dostavit a zkomplikovat vám život, a to je erotika a milostné románky. Zkrátka si dejte pozor, ať vás neovládnou vášně a chtíč, ať už v jakékoliv podobě, od sladkostí, přes nezřízené nákupy až po sex!

Vodnář
Karta Svět
vám přináší velmi krásné vyhlídky, milí Vodnáři! Tyto Vánoce pro vás budou mít v životě mnohem hlubší význam než jen pár příjemných dnů naplněných odpočinkem a kouzelnou atmosférou. Tarotová karta Svět totiž prozrazuje, že v této době úspěšně uzavíráte jednu kapitolu svého života a otevírají se vám nové možnosti a nové začátky. Pravděpodobně je pro vás konec tohoto kalendářního roku důležitým mezníkem, kdy uzavíráte nějaký projekt nebo životní období, a od začátku příštího roku vás čekají nějaké příjemné změny a novinky, ať už v pracovním nebo osobním životě. Takže z vánočních svátků si můžete udělat svoji malou osobní oslavu dosažených úspěchů a dokončení jednoho životního období. Budete tedy mít o důvod víc k oslavě! Zároveň vánoční zpomalení a ztišení je skvělá příležitost promítnout si v myšlenkách důležité momenty v životě, zavzpomínat na příjemné zážitky, a zároveň taky plánovat to, na co se do budoucna již těšíte!

Ryby
Karta Sedm mincí
ukazuje, že s přípravou krásné vánoční atmosféry si zřejmě dáváte hodně práce a věnujete tomu značnou energii a úsilí, milé Ryby. Občas vás to už bude unavovat nebo stresovat, ale nechybí vám vytrvalost a odhodlání. Děláte to totiž hlavně kvůli dětem, a to je velká investice do budoucna, aby měly na zimní svátky v dětství stejně krásné vzpomínky jako máte vy – nebo možná raději mnohem krásnější, než máte vy sami! A tak si dáte práci s vytvářením té pravé kouzelné vánoční atmosféry, což není jen otázka peněz, ale hlavně času a spousty dřiny. Dlouhé hodiny pečení cukroví, jedinečné vlastnoručně vyrobené dárečky, nápaditá vánoční výzdoba, to všechno vám dá zabrat, hlavně pokud chcete, aby to pro vaši rodinu bylo překvapení! Ale bude vás to bavit, protože věříte tomu, že to má smysl, a radost v očích vašich milovaných, hlavně těch dětských, bude jistě nezapomenutelný pohled, který bude stát za to!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.