Home - Články - Čínský horoskop na týden 11. - 17. prosince

Čínský horoskop na týden 11. - 17. prosince

vloženo 11. 12. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 11. - 17. prosince

V novém předvánočním týdenním čínském horoskopu se můžete opět těšit na bohatý zdroj informací týkajících se nejbližších sedmi dní. A jak už to tak bývá, někdo bude mít náladu výbornou, jiné zcela pohltí předvánoční shon. Tradiční horoskop nezapomíná ani na lásku. Tak se pusťte do čtení, ať víte, co váš čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Vánoční přípravy jsou v plném proudu, ale zrozenci Krysy se tím nenechávají rozladit. Vychutnáváte si společenské dění, které je přesně podle vašeho gusta. Dokonce si můžete vychutnat žhavý románek, ze kterého by… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Soukromý život vás moc nenaplňuje. Schází vám nějaká volnočasová aktivita, která by vás trochu povzbudila. Hledejte nový koníček, nějakou smysluplnou činnost. Díky němu si vyčistíte hlavu a nebudete myslet… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, rádi byste něco změnili k obrazu svému, ale rodina má na danou věc jiný pohled. V tomto týdnu máte šanci prosadit svůj záměr. Podle hvězd to vyžaduje velký takt a diplomacii. Pozornost věnujte… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Komunikace je v těchto dnech ošemetná, protože byste na sebe mohli vyzradit něco, čeho byste litovali. Upřímnost a otevřenost nepatří na každé místo. Jsou témata, která lze probírat s rodinou či blízkými přáteli. Na dotěrné… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Lásku hledáte v dálce, přitom ideální protějšek se pohybuje na dosah ruky. Jen jste o něm zatím nepřemýšleli jako o partnerovi. Není vyloučeno, že se láska vyklube z dřívějšího přátelství, nebo že vyrazíte na rande… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, daří se vám vzbudit zájem okolí a všude, kde se ocitnete, na sebe strháváte pozornost. Může za to jednak váš rostoucí sexappeal, také neotřelé módní kreace. Dáváte si záležet, aby vám to slušelo a nezapadli jste… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Je ideální doba pro očistu organismu. Zamyslete se nad svým jídelníčkem a seškrtejte potraviny, které vašemu tělu nedělají dobrou službu. Dopřejte si bylinkové čaje a obloukem se vyhněte alkoholu a dalším návykovým… ČTĚTE VÍCE!

Koza
V dalším prosincovém týdnu se snažte brát ohledy na své možnosti. Mohli byste si ukousnout sousto, které je nad vaše síly. Zadané Kozy by neměly dělat důležitá rozhodnutí bez toho, aniž by se poradily s partnerem. Také rodina… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Přátelé jsou motorem vašeho života. V prosinci vás podporují a motivují ke krokům, k nimž sami nenajdete odvahu. Pokud máte cokoliv na srdci, můžete se na ně obrátit. Určitě se vyplatí naslouchat jejich radám. Zadané… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
V nadcházejících dnech naslouchejte svému nitru a snažte se dělat věci tak, abyste byli spokojení. Dělejte si radost a řiďte se svou intuicí. Díky tomu získáte do života ohromný přísun pozitivní energie. Díky Marsu… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Skutečně platí, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Proto se v tomto čase více usmívejte na okolí a buďte příjemnější. Dostane se vám stejné odpovědi, ať už se pohybujete v rodinném či pracovním prostředí. Důležité… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Tajuplný Pluto připomíná Vepřům nedořešené závazky z minulosti. Nejraději byste před nimi utekli, ale vesmír to důrazně nedoporučuje. Abyste se mohli v životě posunout dál, je třeba tuto záležitost uzavřít. Snažte se… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.