Home - Články - Láskohled 11. - 17. prosince

Láskohled 11. - 17. prosince

vloženo 9. 12. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 11. - 17. prosince

Připraví vám předvánoční týden období plné stresu, nebo budete v dalším adventním týdnu spokojení a plný lásky? Čeká vás za rohem nová láska? Čtěte nový LÁSKOHLED a hvězdy vám napoví!

sdílet článek na facebooku

Beran
Láska pro Berany bude tento týden jako vzrušující dobrodružství. Vaše vášeň a odhodlání přitahují pozornost, a nový vztah může vzkvétat. Zkuste společně objevovat nové zážitky.

Býk
Vaše stabilita a trpělivost přinášejí jistotu ve vztahu, ta je pro vás oba navíc velice důležitá. Užijte si klidné chvíle s partnerem a úspěšně budujte vaši společnou budoucnost.

Blíženci
Vaše schopnosti komunikace a charizma vás budou obklopovat krásnou romantikou. Vyjádřete své city hezkými slovy a buďte otevření vůči partnerovi. Ten to ocení a bude za to moc rád.

Rak
Pro Raky bude týden jako emocionální zahrada lásky. Vaše citlivost a péče o druhé budou klíčem k harmonickým vztahům. Buďte otevření vůči emocím a věnujte se svému partnerovi.


Lev
Vaše sebevědomí a šarm vás budou přivádět do středu pozornosti. Oslavte své city a buďte věrní své skryté a živočišné vášni. Získáte tak pozornost někoho, o koho velmi stojíte.

Panna
Už před nějakou dobou jste potkali jistou osobu, která ve vás zanechala nesmazatelnou stopu, nyní se s tímto jedincem setkáváte podruhé a jiskření mezi vámi je o to více viditelné.

Váhy
Váhy budou tento týden jako praví diplomati lásky. Vaše schopnosti vyjednávání a touha po spravedlnosti přinesou harmonii do vztahů. Sledujte rovnováhu mezi dáváním a bráním.

Štír
Intenzita a štíří vášeň přinášejí hluboké a strastiplné vztahy. Dejte prostor svým emocím a nebojte se projevit svou hloubku. Díky tomu se daleko více propojíte se svým partnerem.


Střelec
Vaše touha po nových zážitcích a otevřenost přinášejí vzrušení do vašeho vztahu. S partnerem objevujte nové cesty k radosti. Sami budete příjemně překvapení, kolik toho ve vás je.

Kozoroh
Jste až příliš zacyklení ve stereotypu, užíráte se nudou a nic vás nebaví. Ani nadcházející vánoční čas vám neumí vykouzlit úsměv na tváři. To se ale propisuje i na vašem vztahu.

Vodnář
Jste plni nápadů a kreativity a jedno je jisté! Váš protějšek se s vámi rozhodně nenudí a vlastně na to ani nemá čas. Pořád něco vymýšlíte a váš vztah je plný elánu a dobrodružství.

Ryby
Vaše empatie a láska přináší do vztahů dojetí a harmonii. Užijte si dané okamžiky a věřte na lásku naplno. Celkově jste velice jemní jedinci, kteří jsou proslulí svou vlídností.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.