Home - Články - Týdenní horoskop 11. - 17. prosince

Týdenní horoskop 11. - 17. prosince

vloženo 10. 12. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 11. - 17. prosince

Začíná pravý předvánoční týden! Máte už všechny dárky, nebo je budete shánět na poslední chvíli? Nezapomínejte ale na to, že hlavní je láska, pohoda a dobrá nálada. Dárky jsou jen příjemným bonusem a neměli bychom kvůli nim zapomenout rozdávat hlavně úsměv a odpuštění. Hoďte chmury za hlavu a užívejte si adventní atmosféru!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden bude pro Berany jako rychlá jízda na horské dráze, plná vzrušení a nových výzev. Váš entuziasmus vás dostane až k něčemu velkému, tak neváhejte a dejte tomu úplně všechno. Ukažte světu, co ve vás je a přátelé z vás budou doslova na větvi.

Býk
Vánoce jsou již za dveřmi a vy zjišťujete, že jste vlastně tento rok perfektně připravení. Cukroví už jen doděláváte, úklid máte pořešený a už zbývá jen pár dárků a drobností, což je pro vás více než příjemná činnost. Je čas nasávat vánoční atmosféru.

Blíženci
Blíženci budou tento týden kreativní a hodně zruční vypravěči, jejich slova budou plná inspirace a povzbuzení. Své schopnosti komunikace můžete využít i k inspiraci druhých. Dejte svým myšlenkám volný průchod a nechte je jít svou vlastní cestou.

Rak
Pokud ještě nemáte nakoupené všechny vánoční dárky, je nyní nejvyšší čas zaobstarat něco skvělého. Zaměřte se na přání a preference rodiny, kamarádů i kolegů a uvidíte, jak se vám po chvilce přemýšlení budou skvělé nápady doslova sypat z rukávu.


Lev
Vánoční shon už je v plném proudu a vy nevíte, co dělat dřív. Toužíte po klidu a vánoční harmonii, zatím je to u vás jen o spěchu. Ale jak se říká - kdo je připraven, není překvapen. I vy si užijete své sváteční chvíle v klidu a útulném prostředí.

Panna
Pro Panny bude týden jako rituál očisty a obnovení. Je čas se zbavit zbytečného balastu a udělat místo pro nové začátky. Uklízejte jak své fyzické prostředí, tak svou mysl. Uvidíte, že i obyčejný vánoční úklid na vás bude mít celkem blahodárné účinky.

Váhy
Váhy budou tento týden ve středu víru společenského dění. Vaše diplomatické dovednosti vás posunou na střed pozornosti, kde budete tvořit harmonii a tvořit spojení mezi lidmi. Ne vždy máte chuť být takto společenští, tak si to nyní hodně užíváte.

Štír
Milí Štíři, máte před sebou velice očistný týden. Ponoříte se totiž do tajemství, které se před vámi hodně dlouho schovávalo. Vaše touha po objevování skrytých pravd vás dovede k fascinujícím objevům. Buďte trpěliví a nechte věci raději odhalit samy!


Střelec
S vaší otevřeností a odvahou přijmout výzvy, momentálně objevíte nové obzory a budete následovat své sny. Ne každý si umí jít za svým cílem tak dobře jak vy. Zejména vaše okolí oceňuje vaši usilovnou píli a pro mnohé kamarády jste doslova vzorem.

Kozoroh
Kozorozi budou tento týden pracovat jako nepřemožitelní horští vůdci. Vaše vytrvalost a cílevědomost vám pomohou překonávat všechny překážky a dosáhnout nevídaného úspěchu. Držte se svého jasného cíle a uvidíte, jak silný člověk se z vás nyní stane!

Vodnář
Vaše originalita a touha po nových zážitcích vám pomohou objevovat nové cesty a inspiraci kolem sebe. Sledujte své srdce a zjistíte, jakou cestou se máte vydat. Mnohdy jste totiž nerozhodní a ne vždy umíte najít to správné řešení pro vás i své okolí.

Ryby
Pro Ryby bude tento týden jako romantický příběh plný krásného dojetí, ale také erotické vášně. Vaše schopnost empatie vám pomůže budovat hluboké spojení s partnerem. Užijte si romantiku a věřte na zázraky. Ty totiž ve vašem podání opravdu existují.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.