Home - Články - Týdenní horoskop 18. - 24. prosince

Týdenní horoskop 18. - 24. prosince

vloženo 17. 12. 2023
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 18. - 24. prosince

Práce, spěch, rodina nebo finanční potíže? Rádi byste si odpočinuli od vánočního stresu? Poraďte se s hvězdami! Velký týdenní horoskop vám usnadní rozhodování a ukáže, na co si dávat o Vánocích pozor. Když víte, do čeho jdete, zvládnete všechno! Krásné Vánoce!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vánoce jsou pro vás synonymem pro harmonické a šťastné chvíle s vaší rodinou, ale i kamarády. Umíte si je užít a už se nemůžete dočkat, kdy to vypukne. Tentokrát nenecháváte nic náhodě a jste do detailu připravení. I díky tomu nebudete o svátcích tolik ve stresu.

Býk
Není čas ztrácet čas, a to ani o Vánocích. Je čas zaměřit se na svoje cíle, hvězdy jsou vám teď nakloněny. I když to může vyžadovat tvrdou práci, vaše odhodlanost vás dovede dál. Nebojte se výzvy, protože každý krok, který uděláte, vás přibližuje k vašim snům.

Blíženci
Milí Blíženci, v tuto chvíli je vaše kreativita na vrcholu. Ať už se jedná o umělecký projekt, nebo jen nový způsob, jak řešit každodenní problémy, pusťte se do toho s plnou parou. Vaše invence může překvapit nejen vás, ale i vaše kamarády a rodinu.

Rak
Náhodné setkání může tento týden přinést něco, co váš život doslova obrátí vzhůru nohama. Přivítejte proto s radostí všechny nové příležitosti a nebojte se jít mimo svou komfortní zónu. Možná najdete něco nečekaně pozitivního. Vánoční zázraky se dějí!


Lev
Vaše energie a charisma jsou nakažlivé, milí Lvíčci. Využijte ji zejména k tomu, abyste inspirovali lidi kolem sebe. Možná se stanete centrem pozornosti, ale nezapomeňte, že vaše pozitivní energie může být motorem pro ostatní kolem vás. Jen tak dál!

Panna
Vánoční čas je pro vás tak trochu hektický a plný nejrůznějších příprav. Není načase trochu více zvolnit? Rozhodně vám nic neuteče a naopak byste mohli přijít o krásné a něžné chvíle s vaší rodinou. Nemusí být přece vždy vše dokonalé a nejlepší.

Váhy
Vánoční zázraky jsou tak trochu omílaným slovním spojením posledních let. Vy ale na vánoční zázrak stále věříte a nyní k tomu budete mít i důvod. Stane se vám tento týden velice zajímavá až skoro transcendentální záležitost, která vás nenechá v klidu.

Štír
Milí Štíři, tento týden je pro vás ideální čas k hluboké sebereflexi. Zamyslete se nad svými cíli a prioritami a udělejte si čas na to, abyste pochopili své vlastní motivace. Tato introspekce vám může pomoci postavit se věcem s jasnějším pohledem a úvahami.


Střelec
Máte trochu zaječí úmysly. Jen co skončí vánoční čas, už přemýšlíte, kam byste vyrazili na dovolenou a samozřejmě, jak jinak, vás to táhne na hory a za dobrodružstvím. Umíte si života užívat a neumíte jen tak pasivně odpočívat a raději jste v terénu.

Kozoroh
V tuto chvíli je důležité se soustředit na své profesní cíle. Vánoce sice přináší povyražení, ale vy myslíte na kariéru. Vaše tvrdá práce a odhodlání teď mohou přinést výsledky. Buďte strategičtí a nebojte se využít příležitostí, které se nabízejí.

Vodnář
Vánoční přípravy vrcholí a vy se už nemůžete dočkat, jak si s rodinou sednete u štědrovečerního stolu a užijete si společné chvíle. Máte to letos naplánováno dokonale, a prostě chcete mít vše do puntíku perfektní. Celí rodina vám s tím naštěstí pomáhá.

Ryby
Nyní je čas konečně sledovat své sny a intuici, milé Rybky. Buďte kreativní a nebojte se naslouchat svému vnitřnímu hlasu! Možná vás to dovede k úplně novým příležitostem a objevům, které vám otevřou dveře do magického světa nečekaných možností.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.