Home - Články - Čínský horoskop na týden 17. - 23. října

Čínský horoskop na týden 17. - 23. října

vloženo 16. 10. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 17. - 23. října

V detailním týdenním čínském horoskopu od profesionální astroložky Karmen zjistíte, jak se vám v říjnu povede nejen v oblasti lásky, ale také konkrétní tipy, na co se můžete těšit, a naopak čemu se obloukem vyhnout. Přečtěte si, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Ve druhé polovině měsíce se perete s novinkami, které nemusí být vždy příjemné či snadné. Snažte se dostatečně odpočívat, abyste se vyhnuli pocitu psychického i fyzického vyčerpání. Velmi důležitá je životospráva a… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Prosperující Jupiter se stane patronem tohoto týdne! Díky němu vás čekají výhodné příležitosti v oblasti kariéry a financí. Rozhodně se nevyhýbejte uzavírání smluv a jednání s úřady. Podaří se vám vyjednat výhodné… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, v dalším říjnovém týdnu před vámi leží zásadní výzvy, jimž se musíte postavit čelem. Jste ambiciózní a máte směle našlápnuto, ať se jedná o práci nebo soukromý život. Zároveň počítejte s tím, že vám takové… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Bojovný Mars dodává zrozencům Zajíce ostré lokty. Hodit se budou především v zaměstnání, ale ani na soukromém poli díky nim neostrouháte. Zadaní by ovšem měli ubrat na razanci a při prosazování myšlenek brát… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, v dalším říjnovém týdnu stočte pozornost k financím. Vytváření rozpočtu není vaší silnou stránkou a snadno se dostanete na tenký led. Zakažte si brouzdání po eshopech, v obchodě se striktně řiďte nákupním… ČTĚTE VÍCE!

Had
Vstupujete do období, které má velký význam pro váš pracovní či studijní život. Ochrannou ruku nad vámi drží prosperující Jupiter, díky němuž se do peněženky přikutálí víc finančních prostředků. Pokud vás čeká… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Sluneční paprsky mají na znamení Koně dvojí dopad. Přináší vám odvahu a ostré lokty, díky nimž jste úspěšní v zaměstnání. Soutěživost se ovšem projevuje i v soukromém životě, kde nemusí být vždycky žádoucí. Autoritářský… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Ve druhé polovině měsíce zatoužíte po větším dobrodružství. Hrozí, že to nechytnete za správný konec a vydáte se za zábavou na tenký led. Koketování s nevěrou je pro zadané Kozy nebezpečné. Počítejte s tím, že dříve… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Zásadním vesmírným hráčem se stává Luna, díky které jste vnímavější a dokážete lépe předvídat. Přináší vám i živé sny a bystří intuici. Pokud chcete její přízeň ještě zesílit, noste při sobě měsíční kámen. Po celý… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
S každým dalším dnem se zesiluje vliv kněžky lásky. Odráží se na zajímavějším milostném životě, u nezadaných Venuše vábí pohledy opačného pohlaví. Abyste si její vliv užili naplno, dbejte na zdravou životosprávu. Zažívání je… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Láska klepe na dveře! Pokud jste zatím nenašli spřízněnou duši, podzim by vám ji mohl přivanout do života. Neuzavírejte se před společností, prim hrají akce jako školní sraz či firemní večírek. Právě tam můžete objevit… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, Afrodité si staví hlavu a komplikuje dění na milostné půdě. Zhoršuje se vzájemné naladění, narůstá nepochopení a pokud mezi vámi vládne delší dobu napětí, může dojít k rozchodu. Je na vás, zda chcete… ČTĚTE VÍCE!


 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.