Home - Články - Týdenní horoskop 17. - 23. října

Týdenní horoskop 17. - 23. října

vloženo 15. 10. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 17. - 23. října

Býci se nad sebou tento týden zamyslí a udělají něco se svým životním stylem. To Váhy se už tak radovat nebudou a v jejich rodině bude panovat dusná atmosféra. A co přinese třetí říjnový týden právě vám?

sdílet článek na facebooku

Beran
V práci vás hodně naštve nadřízený. Není s ním vůbec kloudná řeč a už vůbec nechce přistupovat na nějaké inovace a změny. Jeho přístup je hodně konzervativní, a to vám ani trochu nehraje do karet. Jste úplně jiný typ člověka - kreativní a plný nápadů.

Býk
Rozhodnete se, že je na čase udělat něco radikálního se svým životem a zejména životním stylem. Začnete se věnovat sportu, koníčkům, zdravému jídelníčku, ale také péči o své duševní zdraví. Najednou jakoby se ve vašem životě vše obrátilo k lepšímu.

Blíženci
Čeká vás období plné lásky a romantických očekávání. Jistě si toto období užíváte, ale měli byste si i uvědomit, že ne vždy je dobré mít tak dlouho nasazené růžové brýle. Pak totiž můžete přehlédnout i věci, které byste jindy nemohli překousnout.

Rak
O nápadníky nemáte tento týden nouzi a užíváte si pozornosti opačného pohlaví jako nikdy předtím. Není divu! Jste velice atraktivní jedinec, který má pro spoustu lidí velice charismatické kouzlo. Momentálně nevíte, kam dřív skočit. A to je dobře.


Lev
Máte nyní spoustu energie a hravě zvládáte i náročnější úkoly. Velká výzva vás nezastaví a spíše naopak, čím více práce máte, tak tím víc vás to nakopává k tomu, že chcete dokázat víc. I vedení si všímá vašeho nasazení a samozřejmě si toho cení.

Panna
Finančně na tom nejste úplně špatně, ale samozřejmě si uvědomujete, že může být hůř, proto příliš neutrácíte a snažíte se šetřit každou korunu. Však ono se vám to vrátí a navíc zjistíte, že ušetřené peníze můžete následně daleko chytřeji investovat.

Váhy
Momentální rodinná krize je pro vás velice nepříjemná. Dokonce se může zdát, že už ji ani nikdo nechce řešit a všichni se tak nějak vyhýbají ožehavým tématům, což rozhodně vzájemným vztahům moc neprospívá. Zřejmě budete muset být první, kdo promluví.

Štír
Ohledně vztahů máte velice vysoké nároky téměř na vše. Máte za to, že stále musíte být v pozoru a být prostě nejlepší. Občas se ale může zdát, že svého protějška až příliš svazujete a nenecháváte ho volně dýchat, což pro váš vztah není příliš zdravé.


Střelec
Řešení povinností vám jde momentálně vskutku báječně. Jste skvělí mistři kompromisu a zvládáte i náročnější situace, z čehož máte následně radost. Dokážete uklidnit rozjitřené osobní vztahy, ale také se vrháte do řešení konfliktů mezi svými kolegy.

Kozoroh
Máte radost sami ze sebe, protože jste si již začátkem měsíce dali za úkol stihnout spoustu záležitostí týkajících se vaší práce, domácnosti, ale například i vašich dětí, či koníčků. Zatím se vám daří si plnit všechna vaše předsevzetí a na to jste pyšní.

Vodnář
Na opačné pohlaví umíte udělat opravdu perfektní dojem. Jste plni elánu, dobré nálady a charisma, čímž k sobě opačné pohlaví doslova magicky přitahujete. Navíc vám lichotí, když se o vás ostatní více zajímají, a tak se ze sebe vydáte ještě daleko víc.

Ryby
Momentálně trávíte velice intenzivně čas se svými dětmi. Věnujete jim svůj čas a učíte je vše možné. Uvědomíte si, jak je tento čas strávený s dětmi důležitý, a jak jste ho dříve zanedbávali. Nyní se pokusíte si v tomto ohledu předělat priority.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.