Home - Články - Láskohled 17. - 23. října

Láskohled 17. - 23. října

vloženo 14. 10. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 17. - 23. října

„Bude to jízda,“ může si s úsměvem říct většina znamení zvěrokruhu. Čeká je týden, kdy dokážete i nemožné! Přečtěte si svůj LÁSKOHLED a připravte se!

sdílet článek na facebooku

Beran
Dobře se momentálně necítíte, nemáte vůbec náladu a podobně se stavíte i k osobním vztahům. Na seznámení nebo na rande nemáte ani trochu pomyšlení a raději trávíte čas o samotě.

Býk
Jste až příliš zaneprázdněni svou nynější prací a svými povinnostmi, že už ani nestíháte myslet na svůj osobní život. To je přece škoda! Ne všechno je jen o kariéře a velkých penězích.

Blíženci
Potkali jste atraktivního jedince, který vás na první pohled hodně zaujal. Nejste ale moc průbojní a když jste zjistili, že o něj mají zájem i jiní, tak jste nikomu nechtěli lézt do zelí.

Rak
Vedete si celkem dobře a osoba, která vás zaujala, si vás už rovněž začíná všímat. Nyní je jen na vás, jestli budete chtít udělat ten první krok, nebo to necháte na tom druhém.


Lev
Dlouhodobé svazky se momentálně potýkají s větším nedorozuměním, které má ale na jejich vztah poměrně zásadní vliv a budou se mu muset nějak intenzivněji věnovat. Nebude to snadné!

Panna
Máte teď jedinečnou šanci potkat lásku svých snů! Mějte oči na šťopkách, protože daná osoba může číhat doslova všude a vy ji potkáte v tu nejnevhodnější chvíli. A o tom ta láska je.

Váhy
Doma zavládne již dlouho nevítaná harmonie, na kterou nejste moc zvyklí. Vždy se totiž našlo něco, co vás dost rozhádalo, ale nyní se na vše oba dva díváte daleko racionálněji.

Štír
Dlouhodobé svazky se již dlouho potýkají s krizí, která je ale založena na velice významných základech. Máte každý jiný pohled na svět, život i domov a nemůžete už spolu vydržet.


Střelec
Jste poměrně zvyklí na zvýšenou pozornost od opačného pohlaví, ale nyní je to extrém. Není se čemu divit - jste sexy, vaše charisma je pověstné, a tak nemáte o nápadníky nouzi.

Kozoroh
Máte kolem sebe velice pozitivní energii a záříte na všechny strany jako sluníčko. Díky tomu nemáte nouzi o nová seznámení, nové přátele, ale například taky pozvánky na rande.

Vodnář
Kolem vás se pohybuje divná osoba, která je hodně zákeřná a snaží se vám ze všech sil znepříjemnit život. Momentálně se zaměřila na ten osobní. Co nejdříve si zjistěte, o koho jde.

Ryby
Potkali jste osobu snů, která je přesně váš typ a navíc jste si velmi sedli povahově, což se vám moc často nestává. Hodně to mezi vámi jiskří a vy přemýšlíte, jak se dále zachovat.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.