Home - Články - Vyvolávání duchů

Vyvolávání duchů

vloženo 11. 10. 2022
čas čtení: 5 minut

Vyvolávání duchů

Vyvolávání duchů je sice oblíbenou kratochvílí školáků a pubescentů, ale ve skutečnosti by nemělo být bráno na lehkou váhu. Nejedná se totiž o společenskou zábavu, ale cestu, jak posunout sebe sama k hlubšímu poznání života.

sdílet článek na facebooku

Jak na to?

Před samotným vyvoláváním duchů byste měli vyslovit modlitbu, díky níž vás budou ochraňovat andělé i Bůh a stát za vámi. Pracujte pouze s těmi duchy a energií, které jsou pozitivní, nápomocné, mohou vás něčím obohatit. Jedná se o čisté úmysly - hledání skutečného „já“, vyšší energie, získání požehnání, podpory aj.

Pokud chcete vyvolávat duchy pouze pro zábavu, ze zvědavosti, nebo vychloubačnosti před přáteli, raději tento záměr nerealizujte. Pracujete s energií, která by mohla být škodlivá a nevratná! Stejně tak byste se měli vyhnout vyvolávání duchů pod vlivem alkoholu, drog i negativních emocí. Během seance totiž přitahujete takové síly, jaké samy vyzařujete!


Vysíláte-li do vesmíru lásku a pozitivní energii, pak se vám stejné entity budou vracet. Svůj pozitivní záměr sdělte duchům v počáteční modlitbě, ujistěte je o čistotě svého jednání. Komunikujte s nadpozemskými duchy, andělskou energií, která je na vyšší úrovni a může vám být nápomocná. Vyvoláváte-li duchy mrtvých, vyvoláváte znovu člověka, který má své chyby, omezené znalosti a možnosti. Nemusí být tedy dobrým rádcem a nemusí vám vždy sdělovat pravdu!

Projevte vděk a otevřete své srdce

Vyjádřete duchům svou vděčnost a poděkujte jim za příležitost, že s nimi můžete promluvit. Duchy vyvolávejte v bezpečném a příjemném prostředí a za dobré duševní i fyzické kondice. Měli byste být sami oproštěni od negativní energie, abyste do sebe mohli čerpat sílu z vesmíru. Pokud chcete takového uvolnění dosáhnout, zavřete oči a představujte si, jak vaším tělem prostupuje čisté bílé světlo, které následně vyzařujete do celého prostoru.

Duchy byste neměli vyvolávat o samotě, jde jak o vaši bezpečnost, tak spojení energií, díky nimž se můžete s duchy spojit. Všichni účastníci by měli věřit v nadpozemské síly a existenci duchů. Seanci provádějte v tmavé, tiché místnosti, kde vás nebude nikdo rušit. Sedněte si do kruhu a spojte své ruce malíčky. Kruh slouží jako ochrana před negativní energií! Vyslovte společnou modlitbu a přivolejte ducha formulí, ve které uvedete jeho jméno, narození i účel, kvůli kterému ho voláte. S duchem by měl komunikovat jediný člověk - médium. Omluvte se duchovi, že ho rušíte z jeho odpočinku, hovořte s ním zdvořile a dokonale si promyslete otázky, které položíte.



Univerzální cesta neexistuje

Samotná cesta k vyvolání duchů nemá univerzální průběh. Záleží především na našem vnitřním přesvědčení. Někdo je zvyklý na používání spiritistické tabulky, na níž duchové ukazují jednotlivá písmenka, další pokládá uzavřené otázky (na které lze odpovědět ano/ne) a s duchy komunikuje pomocí kyvadla, nebo pohybu plamene svíčky. Nejjednodušší je spojení spiritistické tabulky, kterou si můžete buď zakoupit, nebo vyrobit podle návodů, a kyvadla. Přítomnost duchů se projevuje závanem chladného vzduchu, pohybováním předmětů i zvuky.

Po seanci duchovi poděkujte a nezapomeňte ho odvolat. Vyslovte modlitbu, kterou přivoláváte pozitivní energii a očišťujete celý prostor. Místnost, ve které jste ducha vyvolávali, dobře vyvětrejte a očistěte od negativních sil. Poslouží vám k tomu vykouření prostoru i posypání solí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.