Home - Články - Týdenní horoskop 10. - 16. října

Týdenní horoskop 10. - 16. října

vloženo 8. 10. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 10. - 16. října

Přichází nový týden a s ním i mnoho zajímavých dobrodružství. Kdo ze zvěrokruhu se může těšit na skvělý týden! A co čeká Vás? Čtěte v týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Potkali jste naprosto úžasného človíčka, který vám v mnoha ohledech změní pohled na svět. Jeho názory a způsob života vás naprosto ohromil, stejně jako jeho netradiční způsob myšlení. Přesně někoho takového jste momentálně ve svém životě potřebovali.

Býk
Nadřízený vám stále slibuje zvýšení platu, ale vy stále jen čekáte a zatím se nic zásadního neděje. Máte tak trochu podezření, že vás jen chtěl nějak uklidnit, abyste v práci ještě nějakou dobu zůstali, ale k zvyšování platu nedojde. To se vám fakt nelíbí.

Blíženci
Momentálně byste si měli dávat pozor zejména na své zdraví, které je výrazně ohroženo. Čeká vás období plné nejrůznějších nachlazení a rým, které pro vás nejsou příjemné a zejména vás na delší dobu oslabí. Budujte svou imunitu a dávejte na sebe pozor!

Rak
Tento týden se budete cítit výrazně unaveni. Ráno máte problém se vstáváním a výrazně na vás dopadá podzimní únava a stresující situace. Podzim není zrovna vaše nejoblíbenější období. Ke svému životu totiž nutně potřebujete teplo a sluneční svit.


Lev
Výrazně se momentálně potýkáte s netolerancí ze strany svého protějšku. Máte pocit, že váš partner je den ze dne protivnější a konzervativnější a už vůbec nepřipouští cizí názory. Stojí vás opravdu hodně úsilí takový vztah jen ustát, natož v něm žít.

Panna
Nejste moc naladěni na milostné vztahy a vyhýbáte si i nesmyslnému flirtování. Samozřejmě se ničemu nebráníte. Amorův šíp vás může přece zasáhnout kdykoliv, ale nijak nevyhledáváte společenské události a ani nové kontakty. Jste takto moc spokojení.

Váhy
Zjistili jste, že s úsporami jste na tom poměrně bledě. Stále se vám kupí nějaké pohledávky a vy musíte něco splácet. Dva měsíce před Vánocemi to není úplně šťastné a vy si tak budete muset napsat přesný finanční plán, nebo si najít nějakou brigádu.

Štír
V současné době se hodně věnujete svým koníčkům a rozvíjení své osobnosti. Čtete zajímavé knihy, chodíte do divadla a na přednášky a v neposlední řadě plníte dlouho odložené předsevzetí. Hned se ve svém životě cítíte mnohem lépe a máte ze sebe radost.


Střelec
Rádi byste s někým ze svého blízkého okolí navázali milostný vztah, ale moc se vám to nyní nedaří. Neumíte totiž daného člověka dostatečně zaujmout. Nakonec se vám to ale podaří a zjistíte, že toho máte hodně společného a budete si skvěle rozumět.

Kozoroh
Rozhodně se momentálně nepouštějte do žádných výraznějších investic. Ve většině případů jste velice šetřivým člověkem, který nemá tendenci utrácet za hlouposti. Určitě se toho držte a nenechte se strhnout předvánočním nakupováním až zbytečností.

Vodnář
V pracovní oblasti jste tento týden velice aktivní. Dokážete dokončit záležitosti, které se vám na stole povalovali už nějakou dobu. Najednou zjistíte, že když máte volnější ruce, tak jste i daleko více kreativnější, což zase oceňuje vaše vedení.

Ryby
V práci toho máte opravdu hodně. Ihned poté, co se vám podaří vyřešit jeden problém, tak vás čekají dva další. Musíte si přiznat, že už je toho na vás moc a budete muset zajít za vedením, že potřebujete posilu. Nemůžete takovou nálož zvládat sami.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.