Home - Články - Láskohled 10. - 16. října

Láskohled 10. - 16. října

vloženo 7. 10. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 10. - 16. října

I když už začal ten pravý podzim, tyto dny vás pořádně rozpálí! Zejména Vodnáři odstartují týden pořádně vášnivým vzplanutím. Ostatní znamení však nezůstanou pozadu! Přečtěte si váš osobní horoskop lásky a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
V milostném životě vás tento týden čeká poměrně dusná atmosféra, kterou jste ještě nikdy nezažili. S protějškem si také řeknete věci, které vás později budou celkem hodně mrzet.

Býk
Vaše šťastné partnerství se nyní otřásá v základech. Dosud jste měli za to, že jste k sobě upřímní, ale čeká vás šok, který budete muset překonat, jestli se vám to vůbec podaří.

Blíženci
Máte za to, že jste potkali ideálního protějška, který se k vám dokonale hodí. Bohužel ze svých představ velice rychle vystřízlivíte a jste rádi, že jste tuto osobu brzy prokoukli.

Rak
Motá se kolem vás osoba, která má o vás očividný zájem. Samozřejmě, že vám její poklony značně lichotí a zvedá vám to sebevědomí, ale upřímně nic víc v tom do budoucna nevidíte.


Lev
Velice snadno nyní podléháte svým náladám a negativitu kolem sebe doslova šíříte. Nejvíc to samozřejmě vadí vašemu partnerovi a hádky tak neberou konce. Zamyslete se nad vším.

Panna
V mnoha věcech přehodnotíte svůj postoj k milostnému životu a zjistíte, jak snadno se dá ke změně dospět. Uvědomíte si, že pokud si nebudete vážit sebe, tak si nikoho nenajdete.

Váhy
V poslední době jednáte hodně ukvapeně a neřešíte následky svých chaotických činů. Zejména ve vašem milostném životě vás to může dohnat, což si samozřejmě ani v nejmenším nepřejete.

Štír
Single život vám naprosto vyhovuje. Jste nadšení, když si můžete o svém životě rozhodovat sami a užíváte si své koníčky, kamarády, ale také nezávazné flirtování a nekončící párty.


Střelec
Konečně se na vás v oblasti lásky usmálo štěstí. Máte vedle sebe člověka, který by vás na rukou nosil a vaše city jsou vzájemné. Už si malujete i růžovou společnou budoucnost.

Kozoroh
Dlouhodobé svazky se tento týden budou potýkat s hádkami a nesrovnalostmi, které ale budou naprosto zbytečné. Nakonec se všemu společně zasmějete a vše bude zase zalité sluncem.

Vodnář
Nezadané jedince čeká velice plodné období plné lásky a zamilovaných chvilek. Pokud nejste zrovna naladění na romantickou vlnu, tak nebude nouze ani o flirt a nezávazné známosti.

Ryby
Netolerance ze strany partnera vás mrzí, obzvlášť pokud si zakládáte na tom, že kompromisy jsou pro milostný vztah zásadní. Měli byste partnera se svou nespokojeností konfrontovat.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.