Home - Články - Říjnový úplněk ve znamení Beran

Říjnový úplněk ve znamení Beran

vloženo 6. 10. 2022
čas čtení: 5 minut

Říjnový úplněk ve znamení Beran

Podzim je v plném proudu, a s ním přichází zajímavý úplněk 9. října 2022 ve 22:54 plný pestrobarevných energií!

sdílet článek na facebooku

Jít si za svým nebo udělat kompromis?

Tento krásný podzimní úplněk patří dvěma znamením, stojícím přesně naproti sobě. Úplňková Luna je v energickém ohnivém Beranu, a jejím protipólem je podzimní Sluníčko v klidném znamení Vah. Stejně jako pokaždé o úplňku, Slunce a Luna stojí přesně naproti sobě v jiskřivém napětí. A zrovna teď je ten kontrast mezi nimi extra viditelný – na jedné straně bojovný Beran, a na druhé straně přizpůsobivé Váhy, které umí vyjít s každým. Společně se vás ptají – dáte přednost tomu, co chcete vy sami, nebo se raději „pro klid v domě“ necháte přemluvit ke kompromisům? Toto téma je leitmotivem říjnového úplňku a několika dní kolem něj!

Jak už to bývá, bude i tento úplněk nejsilněji působit na znamení, kterých se teď nebeské konstelace přímo dotýkají – tedy na Berany a Váhy. Ale ještě, než si oddechnete, že vás se to přece netýká, podívejte se na svůj přesný osobní horoskop – třeba máte v některém z těchto znamení ascendent, měsíční znamení, nebo třeba Venuši či Mars. Úplňková témata a znamení působí na každého jednoho z nás, rozdíl je pouze v tom, jakou až sílou nás zasáhnou! Možná vám to, co teď zjistíte a uvědomíte si, dokonce úplně změní běh života a priority!


Hlavně pomalu a opatrně!

Beraní úplněk je pořádná pecka taky pro naše tělo! Každý úplněk znamená zvýšenou zdravotní zátěž, o tom žádná, ale představte si, že Beran nám ovlivňuje hlavu, takže všechno, co s ní souvisí, je teď vystaveno zvýšené zátěži! Hrozit nám může kdeco – od migrén, přes problémy se zrakem až po bolavé zuby. No zkrátka, Luna v Beranu není zdravotně žádné terno, a co teprve, když vyjde na úplněk! Ze pomůže jediné – klidný a odpočinkový režim. Jakkoliv budete mít pocit, že byste rádi podnikli něco opravdu náročného, nějakou pořádnou výzvu, vaše tělo se vám v tento den nejvíc poděkuje, když mu dopřejete prostě jen klid, nenáročný program a dostatek odpočinku pro regeneraci sil. Je to vlastně úplně jednoduché, ale vysvětlit to tomu vnitřnímu energickému Beranovi, kterého téměř každý z nás v sobě má, to není vždy zrovna snadný úkol!


Zvláště se pak vyplatí opatrnost ve všech fyzických, sportovních a dalších rychlých a dynamických aktivitách – třeba za volantem! Luna v Beranu, a ještě navíc úplněk, to znamená vyšší riziko úrazů, zejména pak úrazů hlavy, a to si nikdo nepřeje!

Hvězdná přetahovaná

I další planety na obloze si pro nás pro tento moment připravily hodně zajímavé konstelace. Tedy spíš to vypadá tak trochu na přetahovanou kdo z koho. Zatímco vládkyně lásky Venuše se drží se Sluncem v Panně, vládce štěstí Jupiter se spolu s Měsícem nachází v Beranu. No, nebude to snadné, ale zajímavé to bude rozhodně! Právě teď se v životě každého z nás vyhrotí otázka, jak moc jsme ochotni slevit ze svých zájmů ve prospěch vztahů všeho druhu – partnerských, rodinných i jiných. Zamyslete se nad tím raději již teď, ať vás podzimní úplněk nezastihne nepřipravené. Vždy je lepší mít ve věcech jasno dřív než později!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.