Home - Články - Čínský horoskop na týden 10. - 16. října

Čínský horoskop na týden 10. - 16. října

vloženo 9. 10. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 10. - 16. října

V říjnu bude pro mnohé velmi složité motivovat se k pracovním povinnostem. Nejvíce přemlouvání to bude stát ty, kteří se narodili ve znamení Koně a Draka. Přečtěte si týdenní čínský horoskop a zjistěte, jak na tom budete právě vy!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Další dekáda v sobě skrývá pár novinek. Počítejte s tím, že si musíte rozšířit obzory hned v několika oblastech. Bohužel osvojování nových znalostí a zkušeností vám nepůjde podle plánu. Nevzdávejte se při prvním… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, do nadcházejícího týdne nevstupujete s dobrou náladou. Snadno se poddáváte smutku a příliš přemýšlíte nad tím, co zlého se kolem vás děje. Odstřihněte se od neúspěchů z minulosti. Ať jde o krach podnikání, lásky… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Ani podzimní atmosféra nedokáže zadupat energii, kterou v sobě zrozenci Tygra nosí. Naopak se projeví odhodlání změnit život k lepšímu. Nápomocné bude i samo Slunce, díky němuž máte dostatek sil pro realizaci … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Do dalšího říjnového týdne skočíte rovnýma nohama a než se nadějete, stane se pouhou vzpomínkou. Ocitnete se v jednom kole, protože se připomenou resty a nedodělky. Naštěstí vám díky výhodné konstelaci půjde… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Ve zrozencích Draka se perou rozporuplné pocity. Na jednu stranu hledáte vnitřní rovnováhu a inklinujete ke klidu, zároveň vás láká myšlenka pořádně si vyhodit z kopýtka. První možnost by měla mít přednost. Ve společnosti… ČTĚTE VÍCE!

Had
Rozmary podzimního počasí se odrazí na vaší fyzické i psychické kondici. Motivace k práci je po celý týden velmi nízká a také v soukromém životě bojujete s letargií. Najednou vás nic nebaví. Zkuste udělat revizi… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Zrozenci Koně nezapřou vrozený potenciál plný životadárné energie. V říjnu máte směle našlápnuto a málokdo s vámi udrží dech. Jste ambiciózní a máte spoustu zlepšováků do práce i soukromého života. Ne všichni lidé, kteří vás obklopují, to ale kvitují s nadšením. Spoléhejte se proto hlavně na sebe, protože někdo by mohl vaše snahy dokonce bojkotovat. Rozpory se mohou objevit dokonce i mezi partnery. … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Dění nadcházejícího týdne má v režii kněžka lásky, díky které se milostný život rozvíjí do krásy. Zadané i svobodné Opice mají šanci proměnit sféru lásky podle svých snů. Randění, společné bydlení nebo dokonce … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Hlavním tématem týdne se stávají finance. V rodinném kruhu je totiž potřeba sladit pohled na to, jak hospodařit. Zatímco zrozenci Opice se snaží přinést do rozpočtu co nejvíce, jejich blízcí vesele rozhazují. Mladší… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Další dekáda upozorňuje na mezilidské vztahy. Ne všichni lidé ve vaší blízkosti jsou upřímní, někteří pouze profitují z vaší přízně. Nenechte se nikým využívat. Opatrnost je potřebná na pracovní půdě, kdy ne všem kolegům… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Nenechte si vzít radost ze života. Snažte se čelit negativním zprávám, které se kolem objevují jako houby po dešti. Místo sledování záplavy televizních novin a internetu se začtěte do oddechových knížek, nebo … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, vstupujete do období, kdy se na vás škaredí kněžka lásky. Zadaní se musí přichystat na zkoušku pevnosti vztahu. Hlavně čerstvé páry spějí pravděpodobně k rozchodu. Po něm se snažte soustředit… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.