Home - Články - Vztahy se sourozenci - co vám prozradí astrologie a esoterika?

Vztahy se sourozenci - co vám prozradí astrologie a esoterika?

vloženo 10. 10. 2022
čas čtení: 6 minut

Vztahy se sourozenci - co vám prozradí astrologie a esoterika?

Své sourozence si nevybíráme, žít s nimi však musíme. Víte, co nám mohou prozradit problematické vztahy se sourozenci? Prozradíme vám, jak je vyřešit!

sdílet článek na facebooku

Rodinná karma vás spojuje

To, že se dvě lidské duše narodí stejným rodičům, není náhoda. Ať už jste si se svým bratrem nebo sestrou podobní nebo jste každý úplně jiní, někde hluboko uvnitř máte něco společného – a nejsou to pouze geny. I kdybyste byli každý z úplně jiného těsta a nespojovalo vás nic jiného, jedna věc, kterou máte zcela určitě společnou, je rodinná karma.

Ptáte se, co to je? Rodinná karma v sobě zahrnuje životní témata a otázky, které se v jedné rodině táhnou napříč generacemi. Je to něco, co řešili již vaši prarodiče, v jiné podobě se to pak objevilo v životě vašich rodičů a ani vy a vaši sourozenci se tomu nevyhnete. Může to mít nejrůznější podoby. V některých rodinách se například opakovaně objevují otázky dělby majetku, jinde například problém alkoholu a dalších závislostí, bouřlivé vzpoury dětí proti rodičům nebo náročné rozchody. Většinou je to něco, co se dotýká nejhlubších stránek lidské psychiky. Rodinná karma, kterou sdílíte se svými sourozenci, vzniká spojením rodinné karmy rodiny vaší matky a vašeho otce. Je tedy zároveň pokračováním dlouhého řetězce událostí a zároveň je zcela jedinečná a přináší vám úplně nové otázky, posunuje vás ve srovnání s vašimi rodiči a prarodiči dál kupředu.


Horoskop pro sourozence

To, jak vycházíte se sestrou nebo bratrem je z velké části ovlivněno vašim znamením. Některá znamení si padnou do noty, jiná ne navzájem neustále škádlí, často i trochu krutě. V dětství je to obzvláště dobře patrné, protože děti jsou spontánnější a otevřenější než jsme později v dospělosti. Chcete pochopit váš vztah se sourozencem? Přečtete si partnerský horoskop pro vaše dvě znamení – tak jako kdyby to byl váš protějšek! V sourozeneckém vztahu se totiž spousta věcí podobá partnerskému vztahu. Vaše každodenní životy jsou propojené, hlavně v mládí, a jeden před druhým se neschováte!

Každá dvojice znamení si však může vytvořit hezký sourozenecký vztah. Pouze bude mít různé podoby. Některá dvojice bude dělat všechno společně a stejně, zatímco jiná do sebe bude rýpat a škádlit se – ale s dobrými úmysly!


Když jde do tuhého

V dospělosti jsou sourozenecké neshody možná méně časté, ale o to vážnější. Už to není o tom, že jeden druhému bere hračky nebo přepíná televizní programy. Možná se jenom nesetkáváte, protože si každý žijete svůj život a nemáte si co říct. To je ten lepší případ – jestliže si aspoň jednou za čas zavoláte, tak je to nejspíš jen vývojová fáze a s přibývajícím věkem se to zlepší, protože odhalíte právě to, co vás sbližuje. Může to však být mnohem horší – ať už to souvisí s penězi a dluhy, dědictvím, péči o starší nebo nemocné příbuzné nebo s něčím podobným. Už to zkrátka není hra a váš sourozenec se – alespoň podle vašeho názoru – nezachoval čestně, spravedlivě a férově.

Dokud to jde, je samozřejmě vždy lepší řešit tyto problémy po dobrém. Popovídat si, pokusit se vysvětlit bratrovi nebo sestře důsledky jejich činů, pomoct jim změnit, co změnit jde. Někdy však bohužel není jiná cesta, než přerušit kontakty – často stačí pouze dočasně, ale je potřeba nepomáhat již sourozenci, který vás zklamal, protože jinak vás bude vysávat z energie.

Kdy je tento radikální krok nezbytný a jak takovou situaci poznat? Všechno, o co tady jde, je tok neviditelných energií. U některých lidí se během života objeví sklon chovat se jako energetičtí upíři – tedy stahovat na sebe všechnu pozornost ostatních, zneužívat jejich dobrotu a ochotu, manipulovat s nimi, brát a nic nedávat. Je to případ vašeho sourozence? Je to sice těžké, ale zkuste na nějakou dobu přerušit tok energie od vás k němu. Časem snad pochopí, že nemůže ostatní pouze využívat. Uspíšit to však nelze, protože to je jeho život a jeho rozhodnutí.


Je lepší být jedináčkem?

A jak jsou na tom jedináčci? Mají to těžší nebo naopak lehčí?
Pokud máte sourozence, rozdělí se rodinná karma vašich rodičů mezi vás všechny. Někdo dostane to a někdo zas ono, a týká se to všeho – dobrého i špatného. Možná dostanete méně pozornosti, hraček i dědictví než kdybyste byli jedináčky. Menší však bude i síla, kterou na vás budou doléhat rodinné problémy, ať už se týkají vztahů, majetku nebo zdraví.

Jestliže máte třeba bratra a ve vaší rodinné karmě se nacházejí problémy s penězi a s láskou, je možné, že on „schytá“ třeba peníze a vy budete řešit témata, které si vaši rodiče a prarodiče nedořešili v lásce. Pokud jste jedináčkem, budete muset řešit oba problémy, ale budete k tomu mít víc energie, která na vás přechází z předchozích generací.

Být jedináčkem tedy má své výhody i nevýhody. Ale nezapomeňte, že ať už sourozence máte nebo nemáte, není to náhoda a má to svůj smysl! Je na vás, jak s tím naložíte!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.