Home - Články - Čínský horoskop na týden 17. - 23. července

Čínský horoskop na týden 17. - 23. července

vloženo 16. 7. 2023
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 17. - 23. července

Každý den skýtá spoustu možností, stejně tak nástrah a překážek! Budete se těšit z kariérního růstu nebo potkáte svoji životní lásku? Přečtěte si v čínském horoskopu, co vám hvězdy připravily na následující týden! Poznejte včas svoji budoucnost!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Polovina července je skvělým obdobím po pracovní a ekonomické stránce. Konečně ukážete, co ve vás vězí. Máte možnost nachystat si finanční rezervu na horší časy. V soukromí je situace složitější, počítejte… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Navzdory prázdninám mají zrozenci Buvola plnou hlavu pracovních povinností. Ani ve volném čase se nedokážete úplně odstřihnout od některých úkolů, což rozčiluje partnera i ostatní členy rodiny. Snažte se jim vysvětlit, že… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Sexappeal Tygrů prudce stoupá a umožňuje jim seznámit se s mnoha zajímavými lidmi. Máte společenskou náladu, proto se vydáváte častěji do míst, kde to žije. Nezadaní budou mít hned několik nápadníků. Podle… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Rodiče narození pod nadvládou Zajíce budou v tomto týdnu řešit rozjívené potomky. Nemůžete se jim zavděčit prázdninovým programem. Nesmutněte kvůli tomu a pokuste se najít kompromis. Vyplatí se dopřát dětem… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Pozornost Draků se stáčí k rodině a domácnosti, která o prázdninách vyžaduje spoustu vašeho času i energie. Máte dojem, že na vás drahá polovička v něčem příliš naléhá. Na rozhodnutí potřebujete klid, abyste všechno… ČTĚTE VÍCE!

Had
Ačkoliv je léto v plném proudu, vaše myšlenky patří kariéře. Přemýšlíte o tom, zda na stávajícím místě setrvávat. Připadáte si nedocenění a mnohé Hady přestává bavit i práce jako taková. Vesmír vás uklidňuje a… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Milí Koně, pokud sdílíte bydlení s rodiči nebo jste součástí nějaké větší komunity, rozhodnete se pro osamostatnění. Spolubydlení vám nevyhovuje. Dokonce se může jednat o partnerskou odluku. Rozhlédněte se… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Poslední celý červencový týden překvapí vývojem v zaměstnání. Pokud jste si připadali nedocenění a zvažovali pracovní změnu, dočkáte se obratu k lepšímu. Nenechte si ujít zajímavý projekt, který je přesně ušitý… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Druhá polovina července přináší šanci na lásku. Než ji ovšem pustíte do života, musíte si rozmyslet, jakého partnera vůbec chcete. Moc vám vyhovuje svobodné fungování, ale zároveň toužíte po hřejivé náruči. Myšlenka… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Prázdninové klima bude osvěžující pro dlouholeté páry. Lámete si hlavu s tím, jak oživit rutinní intimní soužití a vrátit se v pocitech do doby, kdy jste spolu začínali chodit. Prvotní zamilovanost nevyvoláte, ale … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Jistá záležitost vás stojí spoustu energie, času a dost možná i financí. Přesto se vám nedaří dovést ji do zdárného cíle. Na chvíli se zastavte a přemýšlejte, čím to je. Možná stavíte vzdušné zámky a zabýváte se něčím, v čem… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
V nadcházejícím týdnu byste měli ubrat na své pečlivosti. Snažíte se mít všechno kolem perfektní, což nejde. Vy jste unavení a vaše okolí znechucené. Uberte plyn a přestaňte řešit každou maličkost. Hlavně kritika na adresu… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.