Home - Články - Týdenní horoskop 17. - 23. července

Týdenní horoskop 17. - 23. července

vloženo 15. 7. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 17. - 23. července

Červenec vstupuje do své druhé dekády a doba prázdnin a dovolených se již rozběhla naplno. Budete mít tento týden otevřené dveře do světa jako Střelci, budete spokojeni jako Berani, anebo vás překvapí smutek jako zrozence Panny? V našem týdenním horoskopu to zjistíte!

sdílet článek na facebooku

Beran
Letní radovánky jsou v plném proudu a musíte si přiznat, že letošní prázdniny si užíváte plnými doušky. Máte hodně akční léto plné nových zážitků, poznávání lidí i dobrodružství a přesně to vám vyhovuje. Navíc na vás Slunce v Raku působí velmi pozitivně.

Býk
Nov v Raku vám dá do vínku tak trochu pocit neomylnosti. Budete si pevně stát za svým rozhodnutím a nebudete přijímat kompromisy. Ne vždy ale máte pravdu a je zbytečné, abyste se kvůli tomuto pocitu pohádali s někým, na kom vám záleží.

Blíženci
Zdraví a blaho budou tento týden vyžadovat zvýšenou pozornost. Mějte na paměti své emocionální potřeby a vyhýbejte se přílišnému stresu. Snažte se najít čas na odpočinek. Zdravý životní styl, pravidelný pohyb a zdravá strava vás udrží v rovnováze.

Rak
Tento týden budete cítit silné pouto se svými blízkými a uvědomíte si důležitost domova a rodiny. Upřesníte si své priority a léto budete chtít strávit naplno obklopeni svou rodinou a dobrými přáteli. Možná vymyslíte akční plán na nadcházející víkend.


Lev
Milí Lvi, Slunce vstupuje tuto neděli do vašeho znamení a přináší vám do života spoustu pozitivity, příjemné energie i vitality. Budete se cítit skvěle a rovněž budete svým optimismem inspirovat lidi ve vašem okolí. Máte kolem sebe skvělou auru.

Panna
Novoluní v Raku vám do života vnese melancholii a sebelítost. Po psychické stránce se nebudete cítit moc příjemně a raději budete trávit večery o samotě než ve společnosti. Neberte to ale negativně, občas si každý musí projít trochu jinou energií.

Váhy
Tento týden vám, milé Váhy, přináší vzrušení a nové výzvy. Vaše energie a odhodlání budou na vrcholu, což vám pomůže dosáhnout vysněných cílů. Mějte ale na paměti, že byste neměli zapomínat na kompromisy a respektovat i názory ostatních lidí v okolí.

Štír
Milí Štíři, Luna vstupující do Lva má velice silný vliv na vaši sexualitu a partnerské vztahy. Ale pozor, zadaní budou mít sklony k pasivní promiskuitě a ani nezadaní to nebudou mít lehké. Budou okouzleni doslova každým a ne vždy se seznámí s vhodným protějškem.


Střelec
Pokud jde o práci a kariéru, očekávají vás nové příležitosti. Vaše odvaha a sebejistota vám pomohou překonat překážky a dosáhnout úspěchu. Buďte otevření novým nápadům a připravení se přizpůsobit změnám. Vaše tvrdá dřina a nasazení budou odměněny.

Kozoroh
Ve vztazích budete tento týden projevovat větší vášeň a romantiku. Můžete se těšit na vzrušující dobrodružství a nové začátky. Buďte však opatrní, abyste nezranili ty, které máte rádi. Komunikace a porozumění budou klíčem k harmonickým vztahům.

Vodnář
Luna ve Lvu značně rozjitří vodnářské emocionální schopnosti. Budete nyní více podléhat stresovým situacím i některým negativním emocím. Na druhou stranu budete velice empatičtí vůči svým přátelům i rodině a vždy pro ně budete mít dobrou radu k zamyšlení.

Ryby
Dovolená je před vámi, ale vy už dostáváte cestovní horečku. Prázdniny i dovolenou doslova milujete, ale balení není nic pro vás. Zkuste se vykašlat na svůj perfekcionismus a buďte spontánní. Exotická dovolená na poslední chvíli není nic špatného.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.