Home - Články - Tisíciletý zázrak z Bosny

Tisíciletý zázrak z Bosny

vloženo 12. 7. 2023
čas čtení: 4 minuty

Tisíciletý zázrak z Bosny

Byl objeven roku 2006 bosenským Indiana Jonesem. Vědci, kteří jsou zvyklí na školní dějepis, existenci pyramid popírají. Můžete ale popírat existenci zázraku, který si sami osaháte?

sdílet článek na facebooku

Slavní egyptologové a historici už jejich pravost potvrdili. Nejstarší pyramidy světa jsou staré skoro třicet tisíc let a dějí se v nich věci! 

Autor neznámý

Bosenský Indiana Jones se jmenuje Semir Osmanagič. Všichni, kdo s ním odhalují jeho objev, mu říkají Sam. Profesí je archeolog a zastává názor, že pyramidy postavila před 30 tisíci lety vyspělá civilizace s dokonalejší znalostí technologií, než máme my. Jiná civilizace je před šesti tisíci lety zasypala včetně podzemních sálů, chodeb a labyrintů i vodních toků. Proč a kdo to byl, to se asi nedozvíme, protože teorie lze rozvíjet jen v mezích poznání, nikoli fantazie. Sam tvrdí, že takzvaný začátek civilizace se odehrál na Zemi už několikrát. Lidstvo se vždy vyvine, možná získá i nějakou pomoc „zvenčí“, poté se postupně zničí a zanikne.

Přežije hrstka lidí, dejme tomu pár tisíc až pár set tisíc jedinců – a ti začínají s vývojem znovu od nuly. S nimi přežijí i legendy o bozích, kteří používali magické kousky a znali technické zázraky a vynálezy, na které lidstvo nedosáhne.


Bůh, člověk nebo příroda

Dle Osmanagiče jsou pyramidy napůl dílem přírody a napůl dílem lidských rukou. Ta polovina není přehnaná, ale zcela poctivá. Vyspělá civilizace využila obřích kopců v krajině a upravila je do podoby pyramid. Jejich strany jsou zkoseny do podoby rovnostranných trojúhelníků a směrovány naprosto přesně a bez odchylky na osy sever-jih a západ-východ.

Na povrchu pyramid se nachází trojitá vrstva kamenných kvádrů. Jsou ploché, obdélníkové a váží mnoho tun. Skeptici tvrdí, že to jen pravidelně popraskal kamenný povrch hor, ale jen ti lidé, kteří se na místě samém nikdy nebyli podívat.

Skryté záhady

Už jen povrch těchto pyramid je záhadou. Natož když nahlédneme dovnitř! V celkovém součtu vykopal Osmanagič s armádou pomocníků kilometry zasypaných chodeb a několik rozlehlých a vysokých sálů. Také vodní toky, k nimž byl zaslepen přístup, ale které v podzemí nerušeně tečou po tisíce let. Nakonec se dostali k chodbám, které byly skryty natolik v nitru hory, že už ani nebyly zasypané.

Výzkum nyní pokračuje rychleji, ale chodby ještě nebyly zmapovány. Zdá se, že propojují osm pyramid, které se nacházejí v hlubinách kopců v okolní krajině. V podzemí se skrývají podivné artefakty. Jde o uměle vytvořené monolity, které jsou odlity z keramiky. Vypadají jako zploštělá obří vejce a ne jejich povrchu jsou vyryté prastaré runy a všelijaké linky.


Runy zatím nebyly rozluštěny, ale pilně se na tom pracuje. Měření ultrazvuku, magnetismu a negativních iontů, jež jsou pro lidské zdraví zcela zásadní, potvrdilo, že megality obsahují ve svém povrchu drť nerostů a zároveň jejich tvar je takový, že násobí energii vodních toků proudících v podzemí. Zesílení těchto léčivých energií je obrovské, jde do stonásobků.

Vše se koncentruje do špičky pyramidy a proudí jedním silným paprskem do vesmíru. Zdá se, že kdysi dávno někdo zkonstruoval toto zvláštní místo jako propojení léčivých a oživujících svatyní a zároveň sama Země se působením pyramid stává vysilačem přátelských a pozitivních signálů, které ve vesmíru nemizí, ale proudí do nekonečného kosmu. Pro koho a kam?

Objev století

Všechny objevené prostory v Bosně jsou turistům přístupné a otestované. Existují dokumenty a stovky článků. Přesto je většině lidí toto téma neznámé. Jedná se pravděpodobně o největší vědecký objev naší éry, ale je natolik kontroverzní, že ho většina vědců i laiků nechává stranou pozornosti.

Třicet tisíc let stará minulost je možná zároveň důkazem o cyklické budoucnosti, která se pro poučení lidstva v různých obměnách opakuje.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.