Home - Články - Čínský horoskop na týden 10. - 16. července

Čínský horoskop na týden 10. - 16. července

vloženo 9. 7. 2023
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 10. - 16. července

V novém týdenním čínském horoskopu se můžete opět těšit na bohatý zdroj informací týkajících se nejbližších sedmi dní. A jak už to tak bývá, někdo bude mít náladu výbornou, jiné zcela pohltí letní atmosféra. Tradiční horoskop nezapomíná ani na lásku. Tak se pusťte do čtení, ať víte, co je před vámi!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Ve druhé červencové dekádě byste potřebovali posílit sebevědomí. Pochybujete o sobě a ve vztahu bojujete se žárlivostí. Vaše chování rozhodně nepřispívá k prázdninové pohodě. Podle hvězd byste neměli přikrmovat… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Počáteční zamilovanost vyprchala a Buvolové vidí relativně čerstvý vztah jinýma očima. Podle Venuše byste neměli dělat unáhlené soudy. Světlé i tmavé okamžiky se nevyhnou žádnému partnerskému vztahu, proto… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, stojíte před týdnem, který bude mít rychlý spád. Jste velmi aktivní a dokážete spoustu práce v relativně krátkém časovém úseku. Doženete resty na pracovišti a podaří se vám dokončit vše důležité před odjezdem… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Další červencové dny přinesou potěšující zprávy ohledně zdravotního stavu nebo zdraví nějakého blízkého člověka. Vesmír také slibuje celkové zlepšení fyzické i duševní kondice. Jestliže vás čeká vyšetření, mělo… ČTĚTE VÍCE!


Drak
V první polovině prázdnin se Drakům otevírá zajímavá pracovní nabídka. Místo, kde konečně můžete plně zužitkovat své znalosti a zkušenosti, si určitě nenechte ujít. Profesní změna bude podle vesmírných… ČTĚTE VÍCE!

Had
Máte před sebou zlomové období, kdy dochází k mnoha zásadním změnám. Přerod se nevyhýbá žádné životní sféře, která dospěla ke konci jedné etapy. K důležitému kroku potřebujete nasbírat odvahu i energii. Nespěchejte… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Další prázdninové dny si vezme do parády patronka všech zamilovaných, sama kněžka lásky. Pokud jste řešili nějaké vztahové trable, druhá červencová dekáda jim dá zapomenout. Najdete s miláčkem společnou řeč a… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Do života Koz vstoupí zajímavý člověk, se kterým máte hodně společného. Dokonce se vám může zdát, že se znáte z minulého života. Nemusí to být nutně láska, dost možná získáte skvělého přítele. Hvězdy ovšem… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Platonicky zamilované Opice vzhlížejí ke člověku, který neopětuje jejich city. I když se kolem vás točí spousta nápadníků, vy je kvůli jedné osobě vůbec nevnímáte. Snažte se odstřihnout od nereálných snů, jen tím marníte… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Vlivem Černé Luny se do života Kohoutů dostávají lidé z minulosti, se kterými se už nechcete vidět. Nejspíš mezi sebou máte nedořešené záležitosti a je nejvyšší čas tyto kontakty uzavřít. Uvědomíte si, že se vaše cesty… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Aktuální konstelace pomáhá zrozencům Psa postavit se na vlastní nohy. Už nechcete být manipulovaní někam, kde se necítíte dobře. Vesmír vám dá ostré lokty i dostatek sebejistoty, abyste udělali důležitý krok vstříc… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Dočkáte se důležité zprávy, na kterou netrpělivě čekáte! Nejspíš souvisí s vaším dalším pracovním či studijním směřováním. Pokud uvažujete o rozšíření kvalifikace nebo změně oboru, teď je vhodná doba. Pozitivní… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.