Home - Články - Láskohled 10. - 16. července

Láskohled 10. - 16. července

vloženo 7. 7. 2023
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 10. - 16. července

Tradá! Půlka roku 2023 je za námi! Stihli jste se letos zamilovat, nebo vám v lásce štěstí nepřeje? Nebojte se, ještě není všem dnům konec. Pokud se vám daří, svoje štěstí můžete prodloužit, pokud to zatím nestálo za nic, třeba se to změní už v novém týdnu. Nenechte se napínat a přečtěte si nový Lákohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Čeká vás poměrně vášnivý milostný zážitek, tak buďte otevření novým romantickým příležitostem a vztahům! Věnujte pozornost svému partnerovi a projevte mu svou upřímnou náklonnost.

Býk
Pokud hledáte lásku, zkuste se zaměřit na spojení s někým, kdo sdílí vaše hodnoty a vizi do budoucna. Jedině tak získáte parťáka na celý život, s kterým si budete skutečně rozumět.

Blíženci
Tento týden se soustřeďte na komunikaci ve vztazích. Buďte upřímní a jasně vyjadřujte své pocity. Svého partnera poslouchejte a aktivně se zapojte i do ne vždy příjemných rozhovorů.

Rak
Vyjádřete svou něhu a starostlivost svému partnerovi. Hledejte hlubší porozumění a intimitu, protože ta se vám momentálně ze vztahu tak trochu ztrácí. Jste ale na dobré cestě.


Lev
Potkáte někoho, kdo vám zásadně ovlivní život. Uvědomíte si, že některé věci v životě není třeba řešit, tak jste do dělali doposud, a tak si kolem sebe vytvoříte lepší prostředí.

Panna
Do vztahů svých přátel i rodiny nezasahujete. Bohužel se to ale nedá říct o jisté vám blízké osobě, která má tendenci řešit váš milostný život a zbytečně vířit negativní emoce.

Váhy
Tento týden se soustřeďte zejména na rovnováhu a harmonii ve vztazích. Vyvarujte se zbytečným konfliktům, hledejte kompromisy a projevujte lásku a respekt ke svému partnerovi.

Štír
Překonejte obavy a otevřete se svému partnerovi! Buďte připraveni na intenzivní zážitky a intimitu. Pokud jste single, můžete narazit na někoho, s kým se budete cítit hluboce spojeni.


Střelec
Čeká vás dobrodružství a nové zážitky ve vztazích, tak dejte šanci novým lidem a příležitostem! Hledejte někoho, kdo sdílí vaši touhu po objevování a plánujte společná dobrodružství.

Kozoroh
Tento týden se zaměřte na budování stability a důvěry ve vztazích. Vybudujte pevné základy pro dlouhodobý vztah, a pokud jste single, vyhledejte někoho, kdo ocení vaše odhodlání.

Vodnář
Pokud jste single, hledejte někoho, kdo vám umožní být autentický a svobodný. To je pro vás ve vztahu zásadní a důležité a měli byste tomu přizpůsobit své požadavky na protějšek.

Ryby
Buďte empatičtí a projevujte lásku skrze intuici a romantiku. Pokud jste single, nebojte se ukázat citlivou a snivou stránku, která přitáhne někoho s podobnou emocionální hloubkou.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.