Home - Články - Jak si přivolat vytoužené děťátko?

Jak si přivolat vytoužené děťátko?

vloženo 4. 7. 2023
čas čtení: 9 minut

Jak si přivolat vytoužené děťátko?

Toužíte po miminku a ono nepřichází? Poradíme vám, jak si s duší vašeho budoucího dítěte najít k sobě cestu!

sdílet článek na facebooku

Duše vaší ratolesti již existuje – ale kde je?

Možná nemůžete najít partnera, možná vám brání zdravotní komplikace. Těžko říct, co z toho je horší. Jedno však mají společné – to, že se vám rodičovství zatím vyhýbá, má hlubší příčinu než je ta, kterou je navenek vidět.

Lidí, kteří by netoužili po dítěti, je jen málo. Těch, kterým se tento cíl nedaří naplnit, však v posledních letech rychle přibývá. Možná mezi ně patříte i vy nebo někdo z vaší rodiny či přátel. Nic však není náhoda, a příčiny, proč se některým z nás nedaří přivést na svět miminko, jsou ukryty v tajemném neviditelném světě. Každé dítě, které přijde na svět, má totiž svoji duši, která již teď existuje, akorát se ještě nezrodila do svého pozemského života. K tomu, abychom se stali rodiči, je potřeba, aby si naše duše a duše dítěte, které se teprve má narodit, našly k sobě cestu!

Jsou lidé, do jejichž života vstoupí děti dřív nebo ve větším počtu než by si přáli. „Ach jo, opět těhotná,“ povzdechne si taková maminka. A pro jiné je těhotenství marným a nesplněným snem, zatímco obíhají doktory, aniž by se dostavil úspěch. Pak existuje ještě další skupina lidí, kteří po dítěti touží, ale v založení rodiny jim brání to, že nemohou najít vhodného partnera. Do které z těchto skupin patříte vy?


Země se zalidňuje – duše jsou vybíravější!

Počet obyvatel naší Země roste v posledních desetiletích závratným tempem, takže „zásoba“ duší v neviditelném světě se ztenčuje. I to je jeden z důvodů, proč už dnes v rodinách není běžné mít pět nebo deset dětí tak jako v dobách našich prababiček. Naštěstí je málo lidí, kteří si něco takového přejí, takže nám to v podstatě nemusí vadit. Proč však k některým z nás nechtějí přijít ani ty vytoužené dvě nebo alespoň jedna ratolest, abychom zachovali náš rod?

Klíč k rozluštění tajemství a splnění sna o děťátku spočívá v tom, že se podíváte hlouběji na svá vlastní přání. Naše přání a myšlenky totiž mají magickou sílu ovlivňovat realitu, i když si to jen málokdy uvědomujeme. K tomu, aby si k vám duše vašeho budoucího potomka našla cestu, je však potřeba přivolat ji tím správním přáním, díky kterému zatouží narodit se právě do vaší rodiny!

Odhalte svá skutečná přání

Jestliže toužíte po děťátku a ono nepřichází, najděte si čas na meditaci a rozjímání. Udělejte si příjemný večer osamotě u svíčky nebo se jděte projít do přírody, abyste si pročistili hlavu. Každý z partnerů by to měl udělat sám a pak si mohou popovídat o svých pocitech, pokud chtějí, nebo někdy je stačí jeden z druhého vycítit.

Každý sám sobě položte otázku: „Proč si vlastně přeji mít dítě? Proč je to pro mě tak důležité?“ Buďte k sobě upřímní – žádné fráze, které byste řekli přátelům a známým, teď se snažíte nahlédnout do hlubin vlastní duše. Jestliže tam spatříte nějaký problém, není se za co stydět, vždyť do hlavy vám nikdo nevidí. Právě v tom, že odhalíte svá skutečná a nejupřímnější přání, uděláte první krok ke sblížení s duší dítěte, která na vás někde čeká. Možná to budou dokonce věci, které byste něřekli ani vlastnímu partnerovi – o to důležitější je, abyste si je uvnitř sebe vyřešili.


Jaké by mělo být vaše dítě?

Jeden z nejčastějších důvodů, proč se lidem nedaří mít děti, je že bychom je chtěli mít přesně na svůj obraz. Vnímáme dítě jako pokračovatele nás samotných, což sice v jistém smyslu je vždy pravda, ale to neznamená, že bude naší přesnou kopií, která podědí všechny naše dobré vlastnosti a přijme za své všechny naše názory a ambice. Samozřejmě, je to touha, která je přirozená. Ale představte si, že jste duše dítěte v neviditelném světě. Táhlo by vás to k rodičům, kteří vám nedovolí projevit vaše Já a spíš si chtějí skrze vás posilnit to své? Asi těžko!

Do podobné kategorie patří i přání typu holčička/chlapeček. Zkuste se zamyslet nad tím, proč byste vlastně chtěli mít dítě právě toho daného pohlaví a ne opačného. Nejspíš přijdete na to, že od určitého pohlaví očekáváte jisté vlastnosti a ty si u svého dítěte přejete. Třeba mnoho maminek chce holčičku a sní o tom, jak si ji budou parádit. Jenomže co když duše vaší budoucí holčičky sní o něčem úplně jiném?

Dávat nebo brát?

A tak bychom mohli pokračovat dál. Mnoho lidí se nemůže dočkat děťátka proto, že od něj čekají něco, co jim jeho duše nemůže dát, ani kdyby chtěla. A tak váhá s narozením. Jaký je na to lék? Doktoři samotní vám v tomto případě nepomohou. Je zde něco, co musíte udělat vy sami – rozloučit se se svým tajným přáním, že vaše ratolest bude taková nebo maková! Rozhodnout se přijmout ji takovou, jaká bude. Snadno se to řekne, ale hůř udělá! Rozhodně se to však vyplatí!


Od lidí, kterým osud přivede do života víc dětí, než by si přáli, se lze leccos naučit. Týká se to nastavení vaší mysli – jsou lidé, kteří to dělají zcela mimoděk, a proto k nim potomci přicházejí jako na bežícím pásu! Je to zkrátka radost z toho, že můžete rozdávat lásku spíš než podvědomě očekávat něco nazpátek, ať už je to cokoliv.

Ten pravý pro založení rodiny

Další důvod, proč zůstávají lidé nedobrovolně bezdětní, jsou partnerské vztahy. Možná máte sen o potomkovi, který váš protějšek nesdílí. Možná jste sami a čekáte na toho pravého či tu pravou pro založení rodiny.

I pro vás platí, že byste měli do hloubky rozjímat nad tím, po čem vlastně toužíte. Jakmile v tom totiž budete mít jasno, otevřete se osudu a ten vám přinese v pravý čas toho pravého partnera. Jestliže však máte touhy, které nelze splnit, pak z pohledu esoteriky není divu, že jste zatím sami. Rodina se totiž skládá alespoň ze tří duší – vaše, partnerova a duše dítěte. Něco mají společného, v něčem je každá jiná. Chce to otevřít se a akceptovat, že duše těch ostatních dvou nebudou přesně takové, jako kdybyste si je vlastnoručně uplácali podle svých představ. Jsou to samostatné bytosti se svými vlastními sny. Pak osud zařídí, že se setkáte – až na to budete vnitřně připraveni!

Neviditelné síly mají tu výhodu, že nám pomáhají přitáhnout si pro sebe to pravé, aniž bychom museli cokoliv dělat. Stačí na to myslet a naše přání se dřív nebo později zhmotní. Platí to i při zakládaní rodiny, možná ještě silněji než jinde. Každá duše je však trošku jiná a takové budou i duše vašeho pravého partnera a dětí, i když budete mít leccos společného. Klíčem k tomu, abyste se našli, je nečekat od nich víc, než vám skutečně mohou nabídnout!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.