Home - Články - Červencové novoluní v Raku

Červencové novoluní v Raku

vloženo 13. 7. 2023
čas čtení: 5 minut

Červencové novoluní v Raku

Měsíc se ukryje před našimi zraky 17. července 2023 a ve 20:31 nastává novoluní. Co nám přinese tato magická letní noc plná hvězd? Hlavně spoustu lásky a citů!

sdílet článek na facebooku

Čas zvolnit tempo

Novoluní je čas, kdy se veškeré energie zklidní a můžeme si trošku odpočinout před začátkem nového cyklu, kdy začne Luna opět dorůstat. A taky bychom si měli dopřát více volna a pohody v životě!

To znamená, že právě teď je ideální čas pro klidnou rodinnou dovolenou, pohodový prodloužený víkend s partnerem, zkrátka ten pravý klid a idylku! Ale rozhodně nikam nespěchejte a dopřejte si odpočinkové životní tempo. Nejvíc ze všeho teď každému z nás prospěje, když se nebudeme za ničím honit a budeme si užívat známá místa, kde se cítíme dobře, a společnost blízkého okruhu lidí.

Romantika pod letní oblohou

Po několik nocí kolem novu není Měsíc na obloze vůbec vidět, a to nám dává šanci k pozorování hvězd tak jako nikdy jindy.


Je proto skvělý nápad využít teplé letní noci a udělat si večerní výlet někam, kde vás nebude rušit pouliční osvětlení – třeba k jezeru nebo na kopec. Můžete krásně pozorovat souhvězdí letní oblohy, a samozřejmě si taky dopřát nefalšovanou romantiku!

Rak je vládcem citů a domova

Tento červencový nov bude ve vodním znamení Raka, které je pověstné svojí citlivostí a obrací naši pozornost do srdce, k našim citům a emocím. Díky tomu budeme citlivější a vnímavější k pocitům našich blízkých. Naopak, rozumové záležitosti a projekty, které si vyžadují hodně přemýšlení, nechejme raději na jindy!

Rak je také znamením, které symbolizuje domov a rodinný život. Proto si teď najděte co nejvíce času na své nejbližší, hlavně děti, ale také na vaše rodiče. Nejspíš nebudete mít příliš chuť nikam cestovat, možná i na plánovanou dovolenou budete vyrážet trošku líně. Nic si z toho nedělejte, je to normální – nov v Raku nás zkrátka vybízí trávit čas spíše v klidu domova!


Pozitivní energie pro zrozence v živlu vody

Nejsilněji ze všech pocítí mocný vliv tohoto novoluní samozřejmě kdo jiný než Raci! Pokud mezi ně patříte, využijte tuto jedinečnou šanci naladit se na své nejhlubší pocity, intuice a potřeby vaší duše. Můžete meditovat, věštit z karet nebo pomocí kyvadla, ale hlavně si dopřejte hodně času pro sebe a relaxaci v klidu domova nebo třeba ve wellnessu, ať načerpáte nové síly.

Nov v Raku na vás bude působit blahodárnou sílou i v případě, že jste narozeni v některém z dalších vodních znamení – jsou to Štír a Ryby. A taky pokud máte v Raku, Rybách nebo Štíru svůj ascendent nebo měsíční znamení.

Ale z této krásné a harmonické atmosféry, kterou nám červencový nov v Raku přináší, můžeme načerpat novou životní sílu úplně všichni!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.