Home - Články - Láskohled 17. - 23. července

Láskohled 17. - 23. července

vloženo 14. 7. 2023
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 17. - 23. července

Bude to konečně ten pravý nebo pravá? Otázka, kterou si položil v životě každý. Pro Býky máme odpověď, která je nepotěší, oproti tomu Štíry se budou cítit jako v ráji. A co čeká vás? Zjistěte v týdenním horoskopu lásky! Čtěte hned!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte před sebou období plné lásky a nových milostných příležitostí. Je jen na vás, jak toto období uchopíte a zda využijete všech příležitostí, které se vám takto okatě nabízí.

Býk
Milí Býci, potkáte někoho ze své dávné minulosti. Možná mezi vámi proběhne nějaký krátký flirt, ale nakonec si uvědomíte, že ukončit tento vztah byla nejlepší věc, jaká vás potkala.

Blíženci
V oblasti lásky se vám momentálně lepí smůla na paty. Potřebujete vedle sebe úplně někoho jiného, ale vy si stále hledáte stejné typy a jste neustále jako v začarovaném kruhu.

Rak
V dlouhodobých svazcích očekávejte krásné překvapení, které si pro vás protějšek připraví. Dokonce vám to vžene slzy do očí a uvědomíte si, jak skvělého člověka vedle sebe máte.


Lev
Důvěra a porozumění budou klíčové pro posílení vašeho vztahu. Pokud jste single, můžete se těšit na možnost setkání s někým zvláštním, kdo sdílí vaše hodnoty a emocionální spojení.

Panna
Jste až příliš zaneprázdnění svým okolím a pracovními záležitostmi a svému osobnímu životu se příliš nevěnujete. To se vám může vymstít, váš protějšek vám to začne nyní vyčítat.

Váhy
Tento týden bude pro vás, milé Váhy, ve znamení lásky a vztahů. Váš charismatický a vyvážený přístup k životu přitahuje pozornost ostatních a může vést k novým romantickým příležitostem.

Štír
Pokud jste single, můžete se těšit na vzrušující setkání a nové romantické příležitosti. Vaše schopnost nalézt rovnováhu a porozumění vám přitáhne lidi, kteří sdílí stejné hodnoty jako vy.


Střelec
Dobře si rozmyslete, zda chcete jít s jistou informací na trh. Ne každý bude chápat vaše pohnutky a je možné, že se vám to nevyplatí. Někdy je lepší nechat kostlivce ve skříni.

Kozoroh
Už jste si mysleli, že je krize ve vašem osobním životě zažehnána, nyní se ale zase objeví nějaké problémy. Je to pro vás ohromné zklamání, protože jste už chtěli mít konečně klid.

Vodnář
Čeká vás láskyplné období plné harmonie, nových zážitků a večerní romantiky. Momentálně si budete vzájemné propojení velice užívat a pokaždé se na sebe budete oba dva moc těšit.

Ryby
Tento týden potkáte zajímavou osobu a je dost možné, že se nebude jednat o vztah, ale jen o platonické okouzlení. I tak vás to ale nabije radostí, pozitivní energií a elánem do života.


 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.