Home - Články - Čínský horoskop na týden 16. - 22. ledna

Čínský horoskop na týden 16. - 22. ledna

vloženo 15. 1. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 16. - 22. ledna

Leden i nový rok nabízí mnoho nových možností i výzev. Vždycky je ale nejlepší věnovat se té oblasti, ve které vás hvězdy momentálně podporují. Které oblasti to jsou zjistíte v novém čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Uprostřed ledna by zrozenci Krysy potřebovali zklidnit svou horlivost. Jednáte podle momentálního naladění a ne vždy uděláte správný krok. Problémy neřešte s horkou hlavou, raději se poraďte s partnerem, rodinou… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
S láskou nečekáte na únor ani květen. Právě v těchto dnech zažíváte období plné zamilovanosti. Pokud jste nezadaní, šance na seznámení je velmi vysoko. Manželství a dlouholeté vztahy čeká renesance citů. Své partnerské… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Klíčové události se odehrávají na rodinném poli, kde se stáváte hlavou domácnosti. Pokud chcete cokoliv změnit, máte jedinečnou příležitost. Plánujte změny, které nosíte dlouho v hlavě, komunikujte otevřeně o důležitých… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Uprostřed měsíce se dostáváte na správnou provozní teplotu. Díky tomu se v pracovní sféře otevírají úplně nové možnosti. Dokončujete resty a naopak se snažíte mít náskok v termínech. Volný čas využíváte… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, po celý týden se snažte chránit své zdraví. Neodkládejte preventivní prohlídky, nepodceňujte bolístky, které se na těle projevují. Je vhodná doba pro posílení imunitního systému. Také byste mohli… ČTĚTE VÍCE!

Had
Mezilidské vztahy jsou v tomto týdnu napjaté. Zdá se vám, jako by okolí zkoušelo vaši trpělivost. Rozhodně neměňte své plány a neustupujte člověku, který s vámi manipuluje. Držte se svých názorů. Podporu najdete… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
V polovině ledna dostanou zrozenci Koně ten správný drive. Rovnou z vesmíru k vám proudí pozitivní energie a chuť změnit život k lepšímu. Teprve nyní můžete směle odstartovat novoroční předsevzetí. Mnohem lépe… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Dostáváte se do bludného kruhu, kdy si s životem nebudete vědět rady. Jako by nikdo neposlouchal vaše nápady a nebral ohled na váš názor. Dospělí by měli více bojovat za svou svéprávnost. Hlavně ve vztahu ke starší… ČTĚTE VÍCE!


Opice
V polovině měsíce se události nevyvíjí podle vašich představ. Počítejte s tím, že se věci pozdrží nebo se s nimi budete muset rozloučit úplně. Pokud je pro vás něco důležité, snažte se o dosažení výsledku jinou cestou. Volný čas… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, v nadcházejících dnech vás čeká dobrodružství ve všech životních sférách. Ačkoliv se s ním dostaví i četné překážky, vždy do cesty přinesou příjemné oživení. Ve vztazích se jedná o zkoušku citů, také soukromá… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Po náročném období si konečně můžete vydechnout a začít si více užívat. Hlavně zadaní zrozenci Psa prochází v polovině února spokojenou životní fází, kdy se jim podaří zbavit milostné konkurence. Vrtošivé měsíční… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Nový rok je v počátku, a tak se nebojte změn, které se nabízí. Lpíte na starých pořádcích, i když cítíte, že pro váš život nejsou dobré. Vesmír vybízí k odvaze. Nebojte se změnit zaměstnání, v němž nejste spokojení, zbavte se… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.