Home - Články - Čínský horoskop na týden 13. - 19. červen

Čínský horoskop na týden 13. - 19. červen

vloženo 12. 6. 2022
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 13. - 19. červen

Dobrý den, milí čtenáři! Máme pro vás další horoskop sestavený přesně podle tradičních čínských postupů. Mnozí jej mají radši než horoskop západní, každopádně se do něj všichni rádi podívají. Nejzajímavější je ale určitě velká pozornost k otázkám kariéry a financí. Přejeme příjemné čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, období prázdnin klepe pomalu na dveře a je na čase změnit zajetý denní rytmus. Pracovní zápal totiž není to nejdůležitější na světě. Budujete kariéru, ale skrz prsty vám utíkají neopakovatelné okamžiky… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Na druhé straně plotu se zdá tráva býti vždycky zelenější. Nepoměřujte svůj život s kolegy, sousedy ani známými. A už vůbec neměřte štěstí podle fotografií na sociálních sítích. Po boku vám stojí Jupiter, díky němuž… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Zatímco partnerské vztahy jsou v půli června nahnuté, po finanční stránce si nemáte nač stěžovat. Jak už to tak bývá, štěstí ve hře přináší neštěstí v lásce a naopak. Zadaní Tygři by si měli promyslet, zda v současném… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Pomalu se nalaďte na dovolenkovou notu a nerozjíždějte žádné velkolepé projekty. Zejména pokud přemýšlíte o vlastním podnikání nebo změně profese, dejte si s rozmýšlením na čas. Jupiter není ve výhodném… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Organizace času vám v tomto týdnu dělá velké starosti. V termínech máte chaos, takže snadno něco přehlédnete nebo zapomenete. Zatímco v rodině se z toho nestřílí, v zaměstnání nebo na škole si můžete … ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, v polovině června vám schází drive. Upínáte svůj zrak k termínu dovolené a nemůžete se soustředit na žádné povinnosti. Nedávejte prostor prokrastinaci, protože by mohla udělat v pracovní sféře pořádnou… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Ohnivý Mars vstupuje do života Koní a může nadělat rodeo v mezilidských vztazích. Po celý týden se pokuste krotit emoce, i přesto hrozí častější hádky a konflikty s okolí. Toto zátěžové období naštěstí nebude… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Vstupujete do krásného týdne zasvěceného milostnému životu! Díky výhodnému postavení Venuše se radují dlouholeté páry i nezadaní. Ve vztahu se uvolní atmosféra a zase mezi vámi zavládne dřívější zamilovanost. Rozhádané… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Nad určitými věcmi vám zůstává rozum stát. Hvězdy radí, abyste je nehodnotili a v mezilidských vztazích se pro jistotu vyhnuli kritice. Nikam by nevedla, navíc byste se zbytečně vysilovali. Zkuste se odstřihnout… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, jestli se vám zdá, že váš aktuální denní program je jenom nuda a šeď, v tomto týdnu změníte názor. Je důležité otevřít oči a rozhlédnout se kolem sebe. Hlavně nezadaní přehlížejí člověka, který k nim… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Fyzická kondice zrozenců Psa na tom v polovině června není nejlépe. Konečně přiznáte, že je čas na změnu životosprávy. Do plavek sice nestihnete vyrýsovat pekáč buchet, ale můžete udělat něco většího pro své… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Rodinné vztahy prochází krizí a nevíte, jak z toho ven. Nejraději byste od nekončících konfliktů utekli někam hodně daleko. Venuše radí hledat uklidnění se v kruhu stejně naladěných lidí. Spřízněné duše vás vyslechnou a… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.