Home - Články - Týdenní horoskop 13. - 19. červen

Týdenní horoskop 13. - 19. červen

vloženo 11. 6. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 13. - 19. červen

Chcete vědět, co vás čeká tento týden? Budete hýřit energií nebo se naopak o vás bude pokoušet chřipkový virus? Budete v úspěšný v práci nebo vás naopak čekají dílčí problémy, které budete muset vyřešit. Vše vám prozradíme v týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte tento týden celkem sklony k emočním výbuchům. Mars je v nevýhodné opozici s vaším znamením a vy často přemýšlíte nad tím, jestli se příliš nepřizpůsobujete svému okolí a pak samozřejmě vznikne přetlak, se kterým si psychicky neumíte moc poradit.

Býk
Poslední dobou se vám v práci přestává líbit. Máte hodně povinností a vedení vám přidává další práci, která není úplně ve vaší kompetenční matici. Samozřejmě si uvědomujete, že nyní každý potřebuje nějakou práci, ale už vás unavuje to, co děláte nyní.

Blíženci
Ohledně obchodů se vám můžou podařit poměrně dobré prodeje, které vedou k vaší úspěšné cestě životem a zejména kariérou. Můžete být na sebe opravdu pyšní, že se vám tak daří, protože za vším stojí jen vaše píle, ale i snaha naučit se něčemu novému.

Rak
Už delší dobu přemýšlíte nad nějakou výraznější rekonstrukcí, ale členové rodiny z vašeho nápadu nejsou zrovna nadšení. Musíte je hodně přemlouvat, aby vám vůbec byli nápomocni a trochu vás demotivuje jejich nulové nadšení. Přitom výsledek je krásný.


Lev
Potkáte svoji spřízněnou duši z dávné minulosti, se kterou jste se hodně vzdálili. I když vás dělí stovky kilometrů, tak jste dost často na danou osobu mysleli. Nyní si slíbíte, že se budete stýkat daleko častěji a doufáte, že to tak opravdu bude.

Panna
Máte před sebou psychicky velice náročné období, o kterém si budete myslet, že ho nemáte šanci zvládnout. Nakonec sami sebe překvapíte! Nesmíte totiž myslet na dalekou budoucnost, ale raději se zaměřte na přítomnost, která je pro vás nyní zásadní.

Váhy
V práci se vám bude tento týden skvěle dařit. Máte spoustu plánů i do budoucna a vedení si cení vaší iniciativy. Nebojte se využít jejich přízně a klidně si řekněte o větší plat, protože si ho za svou snahu zasloužíte a děláte toho víc než kolegové.

Štír
Peníze jsou nyní u vás na posledním místě. Samozřejmě chápete, že bez financí to v životě úplně nejde, ale zaměřujete se na jiné oblasti života a musíte si přiznat, že když se tolik nezajímáte o materiální záležitosti, tak jste daleko víc spokojení.


Střelec
Rodina není momentálně úplně v pohodě. Řešíte dlouhodobé problémy, jak se svým protějškem, tak i s širším okruhem vaší rodiny. Moc vám to nepřidává na psychice a doma vládne velice nepříjemná atmosféra a musíte si říct, že jste i hodně ve stresu.

Kozoroh
Čeká vás plodný týden, který bude i zábavný. Dohodnete se s přáteli a vyrazíte na takovou mini dovolenou, která vám hodně zvedne náladu. Popovídáte si o všech problémech, navzájem se podpoříte a ještě si užijete příjemné výlety, které vás obohatí.

Vodnář
Podařilo se vám za poslední týdny ušetřit nějaké peníze, tak nyní máte finance navíc a rozhodnete se udělat radost sobě a svým blízkým. Drobné dárečky určitě potěší a vy ani nebudete mít výčitky svědomí, když uvidíte rozzářené oči členů vaší rodiny.

Ryby
Tento týden vás čeká velký úbytek energie. Nebudete mít na nic náladu a po každé činnosti se budete cítit unavení. Nemusíte kvůli tomu mít špatný pocit, protože občas je fajn poslouchat své tělo a trochu si odpočinout. O nic důležitého nepřijdete.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.