Home - Články - Láskohled 13. - 19. červen

Láskohled 13. - 19. červen

vloženo 10. 6. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 13. - 19. červen

Bude následující týden krásnou a harmonickou oslavou vašeho vztahu, nebo se dočkáte nepříjemných dramat? Hledejte odpověď v novém Láskohledu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden se velice snadno seznamujete. Vaše charisma je doslova pověstné, a vy tak nemáte problém zavést nezávazný hovor na jakékoliv téma, což z vás dělá velmi sympatickou osobu.

Býk
Konečně se vám podařilo získat si pozornost někoho, o koho jste velice stáli. Hodně jste na sobě začali pracovat jak po fyzické, tak i mentální stránce. To vás hodně zatraktivnilo.

Blíženci
Váš protějšek se vám momentálně hodně vyhýbá a vůbec nereaguje na vaše dotazy. Vůbec nevíte, co se stalo, ale jakákoliv snaha o nějaký rozhovor končí poměrně rozčileným odchodem.

Rak
Nový vztah je vždy krásný, ale nese s sebou i dost úskalí. Obzvlášť když se třeba posunete o krok dál a sestěhujete se k sobě. Téměř okamžitě narazíte na nepříjemné třecí plochy.


Lev
V partnerských vztazích dochází momentálně k častým hádkám. Svůj protějšek hodně odrazujete svým vznětlivým chováním, které neumíte moc ovládat. I vás samotné to totiž hodně štve.

Panna
Máte tento týden báječné příležitosti potkat někoho zajímavého, s kým byste mohli zažít nějaký románek. Máte radost, že je o vás zájem a nevynecháváte žádnou společenskou událost.

Váhy
Již nějakou dobu sledujete svého idola a snažíte se mu nějak přiblížit. Hodně díky tomu zapomínáte na sebe a své zájmy. Děláte to pokaždé, že se dost přizpůsobujete svému protějšku.

Štír
Dávejte si tento týden pozor na své chování, které se může nepříjemně dotknout vaší nové lásky, aniž byste si to uvědomovali. Občas řeknete něco dřív, než nad tím začnete uvažovat.


Střelec
Ve vašem partnerství hodně vázne komunikace, a to se pak odráží na vašem celkovém vztahu. Neumíte najít společnou řeč a musíte si přiznat, že i volný čas trávíte hodně odděleně.

Kozoroh
Potřebujete si od protějšku odpočinout a nějak se odreagovat. Už se vám zdá, že vás navzájem rozčilují i úplné drobnosti. Vyrazte někam s přáteli a zapomeňte na všechny problémy!

Vodnář
Hodně teď flirtujete s jedním kolegou. Ze začátku to začalo jen tak nevinně, ale poslední dobou se vám zdá, že vaše laškování začíná nabírat úplně nový a hlavně vážnější rozměr.

Ryby
Momentálně vedete velmi aktivní a společenský život, kdy nemáte nouzi o velký zájem opačného pohlaví. Jste plni elánu a komunikace s cizími lidmi vám nedělá vůbec žádný problém.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.