Home - Články - Červnový úplňkový horoskop lásky 2022

Červnový úplňkový horoskop lásky 2022

vloženo 9. 6. 2022
čas čtení: 5 minut

Červnový úplňkový horoskop lásky 2022

Léto je za rohem a s ním i letní romantika! Úplněk 14.6.2022 v 13:51 ve Střelci je jako stvořený pro lásku!

sdílet článek na facebooku

Beran
Průbojný Mars ve vašem znamení vás nabíjí vášnivou sílou a dělá z vás přímo lovce! Letní lásku neponecháte náhodě a když vám někdo zajímavý padne do oka, nebudete na nic čekat a oslovíte ho nebo ji. Odvážným přeje štěstí, nezapomínejte na to!

Býk
Planeta lásky Venuše je teď přímo ve vašem znamení, milí Býci, a to z vás dělá Amorovy oblíbence! Seznamování a sbližování bude pro vás hračka, spíš bude složitější odmítat nadějné nápadníky v případě, že už jste šťastně zadaní!

Blíženci
Slunce je teď ve vašem znamení Blíženců, a proto je tento úplněk jeden ze dvou nejdůležitějších v roce pro vaše znamení. A k tomu, abyste si ho pořádně užili, nemusíte ani být zadaní, protože je to skvělý čas udělat si chvíli pro sebe a zamyšlení nad směrem svého života.


Rak
Energie tohoto úplňku bude vám, citlivým Rakům, nejspíš připadat trochu hrubá a neomalená. Nezbývá však než s ní držet krok, ať už jste zadaní nebo single, a smířit se s tím, že pořádnou sladkou romantiku si necháte na jindy.

Lev
Milí Lvi, teď si můžete užívat přízeň Luny, Marsu i Jupitera, a to vám věští možnosti seberealizace v životě, a samozřejmě taky v lásce. O tu však musíte trošku zabojovat a pořádně předvést nadějnému protějšku své nejlepší kvality!

Panna
Venuše v Býku vám, milé Panny, přináší velice příznivý začátek léta, včetně tohoto červnového úplňku možná, že samotný úplňkový večer bude trošku rozpačitý, ale o to zajímavější a vášnivější budou všechny dny a noci kolem něj!


Váhy
Tento červnový úplněk bude pro vás, milé Váhy, v lásce celkem příznivý, i když žádné zázraky zas nečekejte. Věci se ovšem mohou semlít docela rychle, a třeba se již teď na začátku léta dočkáte pořádné letní lásky s rychlým rozjezdem!

Štír
Venuše se nachází ke znamení Štíra v opozici, tedy přesně na opačné straně zvěrokruhu v Býku. Teď není čas na žádné citové výlevy, ale spíš na praktický a střízlivý pohled na partnerské vztahy. A to slibuje příjemnou stabilitu a konečně klid!

Střelec
Milí Střelci, tento úplněk patří vám, tak si ho pořádně užijte! Mars v Beranu vám přinese činorodost a aktivitu, takže snadno zaujmete kohokoliv, kdo vám padne do oka, a bez váhání uděláte první krok. Najděte si však v tento výjimečný den chvilku času i sami pro sebe!


Kozoroh
Pro vás Kozorohy má planeta lásky Venuše milé překvapení, ve spřízněném znamení Býka vám pomůže vybudovat trvalý a stabilní partnerský vztah, ve kterém budete prožívat spokojenost a vytoužený pocit jistoty a bezpečí.

Vodnář
Venuše v Býku vám přináší naději na poklidný a stabilní partnerský vztah, kterému ovšem bude z vašeho pohledu chybět vzrušení a šťáva. Úplňkový den ve Střelci to však snadno napraví a otevírá příležitosti pro dobrodružné nápady!

Ryby
Hvězdy vám, milé Ryby, teď docela přejí, ale nezapomínejte, že jste sami strůjci svého štěstí. Je na vás, jak využijete příležitosti, které se vám otevírají, a to nejen v lásce, ale i celkově v životě, protože všechno spolu souvisí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.