Home - Články - Jaké znamení zvěrokruhu je nejlepší přítel?

Jaké znamení zvěrokruhu je nejlepší přítel?

vloženo 6. 6. 2022
čas čtení: 6 minut

Jaké znamení zvěrokruhu je nejlepší přítel?

Máte kamaráda do nepohody, který se za vás postaví i v těch nejtěžších chvílích? Jakým přítelem jste vy samotní? Pomáháte v nouzi anebo se do pevného přátelství raději nepouštíte? Podívejte se, co na to hvězdy!

sdílet článek na facebooku

Beran
Myslíte si, že je aktivní a energické znamení Berana výborným přítelem, který by za vás položilo život? Ano, máte pravdu. Beran vás nikdy nezklame. Můžete se na něj spolehnout v jakoukoli denní i noční dobu. Oddaně vás bude chránit, ať se stane cokoliv.

Býk
Požitkářští Býci umí být věrnými kamarády. Mile rádi vás budou pozorovat, jak jste štěstím bez sebe. Býci pro vás udělají možné i nemožné. Neradi vidí, jak se jejich nejbližší trápí. Pokud Býka něčím naštvete, dokáže vcelku rychle dopustit.

Blíženci
Pro Blížence je přátelství na prvním místě. Blíženec je obklopen hromadou kamarádů, pro které rád vaří. Pokud jde o výpomoc blízkému, tak se toto znamení může stranit. Blíženec má více známých než kdokoliv jiný, ale dlouho nevydrží ve stejné společnosti.

Rak
Oddaný a citlivý Rak vás bude chránit a starat se o vás, kdykoliv budete potřebovat. Kdykoliv se mu můžete svěřit se svým trápením. Vždy vás pochopí a nekritizuje. Nesmíte zapomenout, že to, co pro vás udělá Rak, čeká i na oplátku od vás. Kamarádství s Rakem je upřímné a niterné.


Lev
Možná by se mohlo zdát, že je sobecký Lev špatným kamarádem, ale opak je pravdou. Lev je velkorysý a dokáže vás podpořit v každé nemilé situaci. Jen si dejte pozor na to, abyste ho neurazili, dlouho mu trvá, než odpustí.

Panna
Znamení Panny si vybírá své přátele velmi obezřetně. Jakmile se stanete přítelem Panny, čekají vás chvíle upřímnosti. Když je třeba, ochotně pomůže. Na Pannu se můžete kdykoliv spolehnout. Je zodpovědná, chytrá a opatrná. Jen se smiřte s tím, že vaše činy pěkně zkritizuje.

Váhy
Váhy mají mnoho kamarádů. Jsou společenské a prošpikované emocemi. Váhy nechápou, když se stane problém, ale umí zodpovědně pomoci v nejtěžších chvílích, ať už slovně či finančně. Toto znamení vás podpoří, ale zároveň vám dá pěknou lekci.

Štír
Ten, kdo má za nejlepšího přítele Štíra, může mít bezstarostný spánek. Štír je plný energie, ale nedej bože ho zklamat. Neodpustí, a pokud se tomu tak stane, bude vám vaši křivdu připomínat i za 50 let. Štír si přátele dlouho vybírá, ale nesnese ponižování druhých.


Střelec
Střelec není zrovna ideální příklad kamaráda do nepohody. Poradí a bude o problému celé hodiny mluvit, ale do výrazné pomoci se nepohrne. Dokonce se může stát, že se vám bude v těžkých chvílích vyhýbat. Dejte si pozor na přetvářku a lež, Střelec neodpouští.

Kozoroh
Přátelství s Kozorohem je pevné a stabilní. Kozoroh pomůže, kde se dá. I když se vám zdá, že se drží v ústraní, pro jiné by se rozdal. Když si nevíte v zapeklité situaci rady, běžte pro radu ke Kozorohovi, určitě vás dostane z bryndy.

Vodnář
U Vodnáře počítejte s tím, že má kromě vás ještě další stovku kamarádů. Dalo by se říci, že je Vodnář obklopen lidmi, se kterými je rád, ale bohužel jim naprosto nevěří. Vodnář je volnomyšlenkářský, proto si k němu pro praktickou pomoc raději nechoďte.

Ryby
Jestliže máte za přítele Rybu, skákejte štěstím dva metry nad zemí. Ryby pomohou a poradí v každé situaci. Dokážou vám projevit i své city a naslouchat dlouhé hodiny. Pokud jste přítelem Ryby, nemusíte se bát, že vás nechá ve štychu. Ryby mají jen pár opravdových kamarádů.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.