Home - Články - Čínský horoskop na týden 13. - 19. března

Čínský horoskop na týden 13. - 19. března

vloženo 12. 3. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 13. - 19. března

Kuře podivuhodné chuti určitě nebude ta pravá Čína, která vás láká. Nový týdenní horoskop, založený na staletých čínských tradicích, to je jiná pochoutka. Tak se nebojte ji ochutnat, a poznat, co vás v tomto březnovém týdnu potká a čemu byste se měli raději vyhnout!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Další březnové dny chystají pro zrozence Krysy četné novinky. Z některých budete mít radost, jiné vás dvakrát nepotěší. Merkur v sobě skrývá příval energie a dává události do pohybu. Díky nim nebudete ve druhé polovině … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Jaro je cítit ve vzduchu a na zrozence Buvola dosedne únava. Bojujete s ospalostí a ubývá elánu. Pokuste se tělo nastartovat přísunem vitamínů. Také pomůže obklopit se veselými barvami. Nalaďte se na předvelikonoční… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Ve druhé polovině týdne vám začínají povinnosti přerůstat přes hlavu a práce zastiňuje soukromý život. Nemáte prostor na návštěvu blízkých, ani se nestíháte věnovat volnočasovým aktivitám. Prosperující Jupiter otevírá… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Temperamentní Mars v tomto týdnu ovlivňuje mezilidské vztahy. Konfliktní atmosféra vzniká na domácí půdě, kde se hádky objevují jako blesk z čistého nebe. Pokuste se zachovat chladnou hlavu a hledejte cesty, jak… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, nadcházející týden upozorňuje na finance, které se stávají třecí plochou v komunikaci s partnerem či rodinou. Snažíte se udržet rozpočet v rovnováze a nějakou korunu ušetřit. Okolí si ale s počítáním… ČTĚTE VÍCE!

Had
S příchodem jara se zrozenci Hada radují ze záplavy zamilovaných pocitů. Láska má spoustu podob a vesmír vám ji dá pocítit naplno. Snažte se mít rádi i sami sebe a dopřejte si něco, nač v poslední době zapomínáte. Vraťte se … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Ve druhé polovině měsíce se zaměřte na vylepšení svého vzhledu. Potřebujete získat zpátky ztracené sebevědomí. Není pozdě na úpravu jídelníčku a pravidelné sportování, díky nimž se za pár týdnů nebudete stydět… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Aktuální postavení hvězd nepřináší Kozám nejlepší náladu. Jako by vás první jarní sluníčko vyčerpávalo a bralo vám elán. Pokuste se změnit životosprávu a kromě zdravějšího jídelníčku se zaměřte i na dostatečný… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, další březnové dny přináší skvělé nápady. Překypujete energií a jste otevřeni novinkám. Merkur dává život do pohybu a otevírá příležitosti k cestování. Služební i studijní cesty si určitě nenechte ujít. Ti, kteří… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Zrozenci Kohouta by se měli soustředit na své zdraví. Rozmary počasí jsou zrádné a riziko prochladnutí je ve druhé polovině března vysoko. Využijte kouzlo jarních bylinek, do jídelníčku zařaďte více… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Nezadané Psy čeká nádherný týden, který slibuje novou lásku. Minimálně jeden protějšek si zaslouží vaši pozornost. Vaše okolí se také může rozrůst o nové přátele a známé. Dostanete se na zajímavá místa, kde bude… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
V nadcházejících dnech se mějte na pozoru před nachlazením. Jarní počasí je zrádné a první sluneční paprsky mohou energii ubírat. Nepodceňujte proměnlivé počasí a hlavně ráno se ještě teple oblékněte. K vitalitě pomůže… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.