Home - Články - Láskohled 6. - 12. března

Láskohled 6. - 12. března

vloženo 3. 3. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 6. - 12. března

Láska umí zacloumat i těmi největšími kliďasy! Mezi racionální a klidné povahy patří Panny, které se tento týden mohou těšit na láskyplné období plné citů. I Blíženci mají šanci potkat starou lásku, která možná nezrezavěla. A co ostatní znamení zvěrokruhu? Čtěte dál!

sdílet článek na facebooku

Beran
Hodně si poslední dobou rozumíte s jistou osobou, která je vám nablízku. Snažíte si sice oba držet odstup, ale je evidentní, že to mezi vámi jiskří. Musíte se nyní hodně držet.

Býk
Protějšek si od vás stále žádá jasné projevy citů. Musíte si upřímně přiznat, že vy na to zas až tolik nejste. Raději dáváte najevo lásku jinak a protějšek to nemůže nijak pochopit.

Blíženci
Mějte tento týden oči na šťopkách, milí Blíženci. Máte jedinečnou šanci opět potkat někoho, o koho jste v minulosti měli zájem a možná, že proběhlo i něco víc. Kdo ví, jak to dopadne nyní.

Rak
Potkáte někoho nového a je jasné, že mezi vámi funguje velká chemie. Nejste si ale jistí, zda je tento jedinec dostatečně stabilní a zodpovědný pro plánování společné budoucnosti.


Lev
Do vašeho dlouhodobého svazku se pomalu vkradla žárlivost, která se vším poměrně výrazně zamíchá. Pokud budete chtít ve vztahu pokračovat, tak byste měli vést jinou komunikaci.

Panna
Zrozenci Panny se mohou těšit na velice láskyplný a harmonický týden. Váš vztah se nyní posunul na úplně novou úroveň a je vidět, že vám to oběma vyhovuje. Jste prostě spokojení.

Váhy
Venuše je v opozici s vaším znamením. Problémy tak mohou nastat zejména v milostných svazcích, kde budete mít nyní problém naladit se na stejnou vlnu, zejména na poli komunikace.

Štír
Váš nově rodící se vztah vám zatím vyhovuje a nechcete se do ničeho vrhnout po hlavě. Je ale pravda, že protějšek na otázky ohledně společné budoucnosti už nyní vyvíjí trochu nátlak.


Střelec
Se seznamováním nebudete mít tento týden absolutně žádný problém. Máte dostatečně velký sexappeal i sebedůvěry. Stát se vám ale může to, že vás protějšek brzy přestane přitahovat.

Kozoroh
Od milostných záležitostí si už potřebujete nutně odpočinout! Poslední dobou se vám zdá, že řešíte jen lásku a vztahové peripetie a málo času věnujete sobě, přátelům i rodině.

Vodnář
Ve vašem okolí se nachází spousta idolů, které stojí za to poznat. Možná budete i chvilku stát na rozcestí a nebudete vědět, koho si vybrat. Hvězdy osudu vám ale budou nápomocné.

Ryby
Okouzlující znamení Ryb si pomalu začínáte zvykat na zájem okolí. Jste-li bez partnera, hned teď zbystřete! Koncem týdne totiž narazíte na osobu, která se těší na vaši lásku a pozornost!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.