Home - Články - Jak poznat dobrého věštce a astrologa

Jak poznat dobrého věštce a astrologa

vloženo 1. 3. 2023
čas čtení: 5 minut

Jak poznat dobrého věštce a astrologa

Nabídek věštění, výkladu karet a horoskopů existují spousty – a to nejen na internetu. Ale pozor, zdaleka ne každé z nich lze věřit! Jak se zorientovat ve spleti věštců a astrologů a vybrat si toho svého, na kterého se můžete spolehnout? Čeho si všímat? Poradíme vám!

sdílet článek na facebooku

Známky neprofesionality – odhalte je včas!

Je to téměř k neuvěření, ale tvorbou horoskopů, výkladem karet nebo esoterickým poradenstvím se zabývají i lidé, kteří mají základní mezery ve vzdělání. Jak jim nesednout na lep?

I když nejspíš nemáte ambici stát se profesionálním astrologem, kartářem či věštcem, vyplatí se načíst si o hvězdách, znameních a kartách alespoň něco – a to ještě předtím, než se obrátíte na odborníka. Když budete vědět, co je to ascendent, jak na nás působí Luna, Venuše nebo Saturn, co je to numerologická mřížka nebo kolik a jaké karty má tarotový balíček, odnesete z profesionálního výkladu mnohem více užitečných informací než naprostý laik. Nejenže se budete mnohem lépe orientovat ve výkladu, který obdržíte, ale navíc budete schopni včas odhalit věštce - podvodníka! A to se vyplatí!

Ani horoskopům v novinách a časopisech nelze vždy věřit. Existuje jedna věc, kterou se vyplatí sledovat!
Možná to zní banálně, ale které znamení je uvedeno na prvním místě?
Měl by to být Beran, protože Beranem se o jarní rovnodennosti v březnu začíná astrologický rok. Pokud je na prvním místě uveden třeba lednový Kozoroh či Vodnář, je to důvod k zamyšlení a opatrnosti.


Zkušenosti – nejlepší reklama

První, co by vás mělo při výběru esoterického poradce či poradkyně zajímat, jsou zkušenosti a reference. Jak dlouho už se zabývá astrologií nebo výkladem karet? Absolvoval nějaký kurz? Má vrozené nadpřirozené a jasnovidné schopnosti? Jaké má reference?
Odpovědi na všechny tyto otázky vám pomohou ke správnému výběru.

Nejlepší samozřejmě je, když vám někdo z vašich přátel či známých vašeho poradce osobně doporučí na základě vlastní zkušenosti – to je sázka na jistotu. Ne každý však má to štěstí, a tak kolikrát nezbývá, než hledat vlastními sílami.

Bombastická reklama a závoj tajemna nevypovídá o věštci nic průkazného, právě naopak. Je dost možné, že ten, kdo kolem sebe potřebuje vytvářet příliš mystickou atmosféru, tím ve skutečnosti pouze zakrývá nedostatek zkušeností.

Dobrý věštec nebo astrolog se pozná i podle pozitivního přístupu. Nikdy vám neřekne: „Čeká vás neštěstí a nevyhnete se mu.“ To totiž ani nejde! Horoskopy a věštby jsou zde proto, abychom se mohli špatných věcí vyvarovat a předejít jim! Člověk má totiž svobodnou vůli – všechny pesimistické předpovědi lze zvrátit! A tak by k tomu měl přistupovat i váš astrolog nebo kartářka!


Není to příliš drahé?

Nyní se dostáváme k trochu zapeklitější otázce. Kolik by si měl astrolog nebo věštec říct za svoji práci? Sestavování horoskopu stejně jako výklad karet je náročná činnost a člověk jí musí zasvětit hodně svého času – o době studia, která je nezbytná k získání potřebných dovedností a zkušeností, ani nemluvě.

Astrologovi může trvat dlouhé desítky let, než se vypracuje na skutečně vysokou úroveň. I další věštecké techniky, jako je výklad karet a numerologie, si vyžadují letitou praxi – sledování jednotlivých případů a jejich vývoje, srovnávání s tím, co řekly karty, získávání neocenitelných osobních zkušeností.

Je jen logické, že dobrý astrolog nebo věštec si za svoji práci vyžádá adekvátní sumu. Horoskopy, které lze získat zdarma, sice mohou pocházet z důvěryhodných zdrojů, ale nikdy nebudou tak detailní a podrobné, jako profesionální (a placený) astrologický rozbor. Nic proti horoskopům zdarma – jsou vynikajícím a užitečným vodítkem, akorát vám jednoduše nikdy nemohou říct úplně všechno!

Něco podobného platí i u výkladu karet. Samotné tahání karet je jednoduché – dokonce to můžete zkusit i on-line, virtuální karta není o nic méně platná než papírová! Jenomže klíč k úspěšnému a výstižnému výkladu spočívá ve správném pochopení a interpretaci symbolů na kartách. Stejná karta v různých situacích může totiž znamenat něco trochu jiného. A ke správnému pochopení poselství karet jsou opět nezbytné letité zkušenosti...


Podrobný horoskop nebo výklad karet vám asi nikdo zadarmo neudělá, s tím je potřeba počítat. Ale pozor, ceny by neměly být přemrštěné a mělo by vám být předem jasné, kolik platíte a co za to dostanete! Férové a korektní jednání je zkrátka základ!

Image a osobní sympatie

Poslední, ale snad nejdůležitější rada při výběru kartáře, astrologa či jiného esoterického poradce je jednoduchá.
Zeptejte se sami sebe: Je vám tento člověk sympatický?
Astrologovi, kartářce či věštci se svěřujete se svými nejnitrějšími pocity, obavami, nadějemi a nejistotami. Musíte to tedy být člověk, kterému stoprocentně důvěřujete!
Je vám váš vybraný poradce sympatický? Má image, osobní vyzařování a vystupování, které vám „sedne“? Cítíte se v komunikaci s ním příjemně? Máte pocit, že se mu nebo jí můžete svěřit s čímkoliv? Mluvili byste o svých problémech raději se ženou nebo s mužem? Měl by to být člověk ve vašem věku, který vám bude bližší, nebo raději někdo starší s více životními zkušenostmi? Je to jen na vás!

Při výběru kartáře, astrologa či věštce se vyplatí řídit zkušenostmi, referencemi a profesionálním přístupem – vyhnete se tak zklamání! Poslední slovo by však vždy měla mít vaše intuice a osobní pocity – věřte jim a určitě si vyberete správně!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.