Home - Články - Měsíční horoskop lásky na BŘEZEN 2023

Měsíční horoskop lásky na BŘEZEN 2023

vloženo 27. 2. 2023
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky na BŘEZEN 2023

Začíná březen, ale chladné počasí bohužel ještě nekončí. Bude vás v dalším měsíci hřát láska, nebo pocítíte chlad v srdci? Napovíme vám v novém měsíčním horoskopu lásky!
sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, v březnu se pokuste ubrat na své ohnivosti. Máte pocit, že všechno víte a znáte nejlépe, což nepomáhá harmonii ve vztahu. Do poloviny měsíce vám pomáhá Venuše ve spojení s Jupiterem. Jste zamilovaní a nechcete se vzdát jediné minuty, kterou můžete strávit po boku milovaného protějšku. Do nové známosti dáte maximum. Láska je prioritou a pokud máte něco na srdci, určitě si to nenecháváte pro sebe. Poté se však situace obrací a můžete být k partnerovi nespravedliví. Trochu uberte plyn.

Býk
Jaro je cítit ve vzduchu a zrozencům Býka se zapalují lýtka. Váš sexappeal po celý měsíc narůstá. Uchází se o vás hned několik nápadníků a vy nebudete vědět, kterého si vybrat dřív. Každý vás k sobě něčím vábí, proto randíte klidně s několika najednou. Nedělá vám problém vychutnat si vášnivý románek, protože teď se chcete bavit a objevovat všechny krásy, které svět lásky a erotiky nabízí. Dokonce i dlouhodobě zadaní mohou mít záletné myšlenky! Skutečnou lásku naštěstí poznáte na první pohled.

Blíženci
Březen vám propůjčuje společenskou náladu. Rádi se bavíte a vyhledáváte místa, na kterých to žije. Zároveň se nestraníte opačnému pohlaví. Dáváte si záležet, aby vám to slušelo, flirtujete a umíte prodat své silné stránky. Snadno získáte obdiv nejednoho protějšku, ale nic speciálního neočekáváte. Potřebujete si pouze vyrazit z kopýtka. Rozverné chování se vám nejspíš pokusí vymluvit někdo z přátel nebo rodiny. Myslí to s vámi dobře, ale neuspěje. Sami se zklidníte až ve druhé polovině měsíce.


Rak
Milí Raci, s příchodem jara se zesiluje vaše vrozená citlivost. Jste háklivější na okolní podněty a hlavně zadaným stačí málo, aby se naštvali nebo urazili. Do 16. března chcete volný čas trávit podle sebe, dokonce můžete přemýšlet nad tím, že vás stávající známost příliš omezuje. Rozchod ale podle Venuše není na místě! Naštěstí vám druhá polovina měsíce přispěchá na pomoc. Nezadaní mohou objevit spřízněnou duši. Ideální dny k tomu nastávají kolem 24. března. Ve vztazích zase dojde k usmíření.

Lev
Po většinu měsíce jednáte v duchu hesla co na srdci, to na jazyku. City neskrýváte a pokud je vám někdo sympatický, zkusíte své štěstí. Ani zadaní Lvi si na začátku jara nestěžují. Do 15. vám nahrává do karet Venuše, díky níž slíznete v milostném životě smetanu. Máte-li něco na srdci, snažte se to vyřešit v první polovině března. Následně vás mohou potrápit výbuchy emocí. Snažte se temperament přetavit v něco užitečného. Erotika je jednou z vhodných cest, jak ze sebe vybít hromadící se emoce.

Panna
Zkraje měsíce vás zlobí zbytečně rychlé soudy. Kvůli nim si kazíte hezkou atmosféru ve vztahu, singles zrozenci Panny zase zavrhují nápadníky, kteří by si zasloužili šanci. Od 16. března vám s nápravou pomůže Venuše, která z příznivého trigonu zachraňuje nejednu partnerskou krizi. Počítejte s tím, že náprava nebude snadná a usmíření si budete muset zasloužit. Neuškodí připravit pro miláčka romantické překvapení nebo dáreček. Pokud vám na drahé polovičce záleží, nenechávejte si city pro sebe.


Váhy
Milé Váhy, pokud hledáte spřízněnou duši, březen může být šťastným měsícem. Hvězdy vybízí k co nejčastějším výpadům do společnosti, protože šance na seznámení je velmi vysoká. Nejúspěšnější dny pro lásku nastávají kolem 18. března. Ve vztahu si dejte velký pozor na žárlivost. Drahou polovičku podezříváte nesmyslně, takže se negativní pozornost nakonec otočí proti vám. Náprava není nemožná, ale bude stát spoustu času i energie. Raději se snažte miláčkovi věnovat, abyste se nemuseli bát konkurence.

Štír
Mezi vámi a někým blízkým vzniká silné pouto. S každým dalším týdnem jste si bližší a cítíte, že mezi vámi vládne víc než pouhé kamarádství. Po 25. březnu bude jasné, jak se věci mají. V již existujícím vztazích je třeba obrnit se trpělivostí. Komunikace vázne - každý prosazuje vlastní pravdu a na kompromisy není prostor. Protějšek potřebuje větší pozornost a také spoustu citů. Oba čekáte, že iniciativu převezme ten druhý, kvůli tomu jste naštvaní a bez lásky. Chopte se příležitosti tady a teď!

Střelec
Sexappeal Střelců je na svém maximu. Daří se společenskému životu, kdy můžete okouzlovat opačné pohlaví, aniž by po vás někdo žádal závazky. V první řadě se chcete bavit, nikomu nic neslibujete. Vášnivé románky, to vás v březnu charakterizuje. Ani zadaní nejsou žádní svatouškové. Využíváte každou příležitost zaflirtovat si nebo vyzkoušet, zda jste pro opačné pohlaví stále atraktivní. Není divu, že je z toho oficiální partner nesvůj. Do 24. března vás baví ho zlobit, ale pak začnete sekat latinu.


Kozoroh
V první polovině měsíce trochu tápete ve svých citech. Trávíte čas s člověkem, který nezapadá do řady vašich předchozích známostí. Nakonec se rozhodnete dát mu šanci a vyzkoušet to. Dlouholeté dvojice také prochází náročnějším obdobím, ale nakonec zvítězí stabilita nad touhou po vzrušení. Stáváte se hybnou silou páru. Drahá polovička má sice tendenci vám v mnohém oponovat, ale nakonec přistoupí na to, že dané věci rozumíte víc. Dominantní postavení se vám začne zamlouvat také v intimní sféře.

Vodnář
Březnová známost vám nenabízí to, co potřebujete. I když randíte a trávíte co nejvíce volného času bok po boku, něco vám chybí ke štěstí. Intuice správně našeptává, že netvoříte osudový pár. Ještě před koncem měsíce poznáte daleko vhodnější protějšek. Líbí se vám jeho dobrodružná povaha, která rozehrává motýlí křídla okolo vašeho žaludku. Nejraději byste s dotyčným objevem hned skončili ve vášnivém obětí. Dostává se vám i do hříšných snů, tak proč se jim neoddat. Proměňte je ihned ve skutečnost.

Ryby
Vstupujete do měsíce, který je naplněný romantikou až po okraj. V první polovině března se to nemusí zdát, ale po 16. svůj názor přehodnotíte. Něžné srdce Rybek totiž dostane, po čem touží. Dokonce i nezadaní mají možnost pustit do života spřízněnou duši, se kterou se všechny starosti zdají poloviční. Potřebujete teď dvojnásobně více citu. Nechte se rozmazlovat lichotkami i luxusními dárečky. Když se vám protějšek nabízí s nějakou zvláštní nabídkou, nenechte si ji ujít. Zasloužíte si něco víc.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.