Home - Články - Láskohled 27. února - 5. března

Láskohled 27. února - 5. března

vloženo 24. 2. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 27. února - 5. března

Ve středu nám začne březen a my už budeme žít myšlenkou na jaro. Čím se nejlépe zahřát v ještě chladném počasí? No přece láskou! Určitě chcete vědět, jestli se vám ve vztahu bude dařit, nebo jestli potkáte novou lásku. Nový láskohled vám hned teď napoví!

sdílet článek na facebooku

Beran
Humor je pro vás ve vztahu velice důležitý. Většina vašich vztahů byla založena na tom, že vás protějšek umí rozesmát a není divu, i samotní vztahoví kouči smích v páru doporučují.

Býk
Rozhodli jste se ve svém životě učinit velký krok. Chcete se posunout dále a nezdržovat se toxickým prostředím, které z vás vysává pověstný humor i energii. I když to nebude lehké.

Blíženci
Jste aktivní lidé, kteří nemají rádi nudu a stereotyp. Ten vás totiž doslova ubíjí. Pokud vedle sebe máte línějšího či pohodlnějšího jedince, tak to do budoucna může být problém.

Rak
Zařekli jste se, že nyní již chcete jen vztahy, které budou mít budoucnost. Dali jste si předsevzetí a nutno říct, že to i dodržujete. Na žádné povrchní flirtíky nepřistupujete.


Lev
I když jste potkali někoho, s kým vám je příjemně a daný člověk má o vás zájem, tak se necítíte na to, že byste si momentálně začali nový vztah. Chtěli byste prvně poznat sami sebe.

Panna
Není v pořádku, aby s vámi vás protějšek takhle mluvil. Musíte být trochu dominantnější, abyste ukázali, že nebudete přistupovat na manipulace z jeho strany. Pochopí to rychle.

Váhy
Ne každý má vždy dobrou náladu! Když vás tento týden postihne splín, tak si můžete být jistí, že protějšek vás podrží a bude se vás snažit rozveselit za každou cenu. To je skvělé!

Štír
Ve vztahu vám hrozí nepříjemné neshody, které se sice snažíte vyřešit se stoickým klidem, ale moc se vám nedaří zklidnit vašeho protějška. Ten má stále potřebu vás nějak poučovat.


Střelec
Tento týden potkáte zajímavého jedince, který vám nedá jen tak spát, a to doslova. Prožijete vášnivý románek, který vám zvedne sebedůvěru a kdo ví, třeba z toho bude i něco víc.

Kozoroh
Harmonii se vám sice doma podařilo nastolit, otázkou však zůstává, jestli jste opravdu tak spokojení, jak to navenek dáváte najevo. Možná už jste nad některými lidmi zlomili hůl.

Vodnář
Nezadané Vodnáře čeká na milostném poli velmi aktivní týden plný vášnivých vzplanutí a flirtu, ale také i zklamání. Zřejmě máte každý jinou představu o tom, jak se vše bude vyvíjet.

Ryby
Jste poslední dobou lehce podráždění a zklamaní z chování vašeho protějšku. Ten se chová opravdu podivně a musíte si přiznat, že občas se za něj i trochu stydíte před nejbližšími.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.