Home - Články - Podnikání podle hvězd

Podnikání podle hvězd

vloženo 21. 2. 2023
čas čtení: 5 minut

Podnikání podle hvězd

Máte podnikatelského ducha? Vymýšlíte neustále nové nápady? Jste vůdčí typ anebo se bojíte inovací? Podívejte se na své šance podle znamení zvěrokruhu a vkročte do světa podnikání jako praví bossové.

sdílet článek na facebooku

Beran
Jen málokdo má tak skvělé vůdčí sklony jako Beran. Jeho nadšení, kreativita a zápal pro věc ho vystřelují do výšin. Beran nemá v lásce rutinní práci, proto bývá úspěšným a inovativním podnikatelem. Svědčí mu obchodní a reklamní pole.

Býk
Býk je rovněž pro podnikání jako stvořený. Zejména mu sedí technické a stavitelské obory. Býk je trpělivý, uvědomělý a dokáže tvrdě pracovat. Nevadí mu samostatná práce, kolektivu se spíše vyhýbá.

Blíženci
Zavřete Blížence do kanceláře a bude trpět jako zvíře. Podnikání mu přináší volnost a svobodu, kterou k životu jednoduše potřebuje. Blíženec se výhodně uplatní jako řemeslník vlastnící prosperující firmu anebo jako překladatel na volné noze.

Rak
Mohlo by se zdát, že se Rak do podnikání příliš nežene. Opak je pravdou. Rak je odpovědný, důsledný a spolehlivý, proto bývá úspěšným podnikatelem. Rozhodně mu padne do noty řemeslnictví a umělecké oblasti.


Lev
Snad nikdo nemůže pochybovat o tvořivosti a výkonnosti Lva. Není divu, že mu podnikání není cizí. Lev se dokonale uplatní jako majitel realitní kanceláře a restaurace. Miluje změnu a výslunní, proto mu svědčí pohyb v reklamě a zábavním průmyslu.

Panna
Svědomitost, inteligence a užitečnost Panny se výborně doplňuje s podnikatelskými záměry. Panna ráda poučuje a organizuje, proto ji padnou jako ulité obory finančnictví, bankovnictví, hodinářství i analytiky.

Váhy
Váhy se nerady podřizují, přesto se do podnikání nevrhají nohama napřed. Váhy jsou sice týmovými hráči klidné povahy, ale nedokážou dost dobře vzdorovat stresu, proto se jim podnikání nedoporučuje.

Štír
Štíři mají podnikání v krvi, protože se jen tak něčeho nezaleknou. Štíři jsou v práci pečliví, vytrvalí a důslední. Špatně se přizpůsobují a nesnesou nad sebou kontrolu, proto se jim podnikání hodí do krámu.


Střelec
Střelec zbožňuje pozornost, proto bývá kreativním podnikatelem. Jeho vůdčí schopnosti jsou jasně dané, dokáže rozeznat závažnost situace. Střelec může vést restauraci, veterinární stanici i tlumočnickou firmu.

Kozoroh
I když je Kozoroh spolehlivým hráčem týmu, vedoucí místa mu příliš nesvědčí. Do podnikání se příliš nehrne, zastává tradiční postupy. Pokud se rozhodne podnikat, pak jedině v administrativě, účetnictví anebo literární sféře.

Vodnář
Podnikání a znamení Vodnáře? To je dokonalá kombinace kreativity, fantazie a správného přesvědčení. Vodnář se rád pohybuje ve společnosti, proto mu padnou jako ulité obchodní, vědecké a informativní obory.

Ryby
S Rybami je to jako na houpačce. Když najdou své sebevědomí a přestanou pochybovat o svých schopnostech, mohou se stát dobrými podnikateli. Často si vybírají obory umění, řemesel, ale i účetní práce a analytiku.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.