Home - Články - Čínský horoskop na týden 27. února - 5. března

Čínský horoskop na týden 27. února - 5. března

vloženo 26. 2. 2023
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 27. února - 5. března

I cesta dlouhá tisíc mil začíná prvním krokem! Pokud se nebudeme na našem životě sami aktivně podílet, nemůžeme čekat, že nám štěstí spadne samo do klína. Nebojte se, i za podpory našeho čínského horoskopu, udělat ten osudový první krok!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Přelomový týden přináší do života spoustu příjemných novinek. Potěší všechny zrozence Krysy, kteří bojují se stereotypem. Najednou překypujete originálními nápady a máte spoustu elánu, abyste je proměnili ve skutečnost. Máte… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Začátek března v sobě ukrývá změny, které vám ulehčí. Máte konečně možnost zbavit se zbytečné přítěže, která vás držela při zemi. Nebojte se začít od čistého stolu. Udělejte čáru za minulostí a připravte se na hezčí… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, v nadcházejícím týdnu se připravte na změť zajímavých událostí, které vás přinutí zůstat v pohybu. Přelom února a března určitě nebude nudný. Zelenou má cestování, stěhování a rozšiřování obzorů. Je to skvělá… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Ve vzduchu je cítit jaro a spolu s ním přichází ke zrozencům Zajíce příval pozitivní energie. Vesmír ukazuje na šťastné období, kdy se vám daří vše, nač pomyslíte. Vnímejte svou intuici a nebojte se udělat krok za něčím… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, stojíte před měsícem, který si posvítí na vaše vztahové záležitosti. V citovém životě vládne zmatek a stěží se vyznáte v tom, co vlastně chcete. Nezadaní se nemohou rozhodnout, zda oslovit platonickou lásku, nebo… ČTĚTE VÍCE!

Had
Hlavní investice Hadů by měly směřovat k milostnému životu. Ať jde o volný čas nebo energii, láska by na začátku března měla být prioritou. Pokud chcete zachránit stávající vztah, připravte se na možné oběti. Na druhou stranu … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Na přelomu února a března jste schopni vidět svět jinýma očima. Překypujete optimismem a v tom nejlepším slova smyslu i dětskou naivitou, díky níž vypouštíte starosti. Cítíte ve vzduchu blížící se jaro a radujete se z každého… ČTĚTE VÍCE!

Koza
S programem tohoto týdne je to jako na houpačce. Zatímco finanční sféra a materiální zajištění hlásí perfektní vyhlídky, mezilidské vztahy vás mohou nepříjemně překvapit. Soustřeďte tedy pozornost na svou kariéru, dlouhodobé… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Vrozená opičí zvědavost je na maximu. Všechny věci chcete pochopit, do všeho strkáte nos a nehledíte na to, zda je to žádoucí. Soustřeďte se na rozšiřování svých obzorů a zkvalitnění svého života. Pokud vás nikdo nežádá… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Poslední únorové dny doznívají pod vlivem Černé Luny, která vrací na povrch záležitosti z minulosti. Může to být nedořešený pracovní závazek i karmický vztah. Ve stávajícím partnerství si můžete připadat v bludném… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, rodina je základním kamenem tohoto týdne. Představuje podporu v náročných chvílích i pomocnou ruku, kdy je vám nejhůř. Také vztahy, které byly pochroumané, vstanou jako fénix z popela. Očekávejte omluvu… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, dostáváte se do fáze, kdy tvrdá práce konečně přináší zaslouženou odměnu. Dočkáte se nejenom pochvaly, ale také máte možnost posunout se na lepší pracovní pozici nebo získat tučnější výplatu. Falešnou… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.