Home - Články - Týdenní horoskop 27. února - 5. března

Týdenní horoskop 27. února - 5. března

vloženo 25. 2. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 27. února - 5. března

Přemýšlejte koncem února nad tím, po čem doopravdy toužíte a čeho chcete dosáhnout. Až budete mít jasno, zamyslete se pro změnu nad tím, jak svých cílů a tužeb můžete dosáhnout. Jděte do toho a začněte si plnit své sny!

sdílet článek na facebooku

Beran
Zjistili jste, že potřebujete provětrat nejen svůj šatník, ale i celá vaše domácnost by potřebovala pořádnou reorganizaci. Vrhnete se na to s opravdovou vervou a za poměrně krátkou chvíli uvidíte výsledky, které namotivují i zbytek domácnosti.

Býk
V práci to momentálně poměrně vře mezi vámi a vedením, které neví, kdy přestat s rýpavými poznámkami na vaši osobu. Už i ostatní kolegové vám začínají dávat za pravdu, že to šéf v komunikaci s vámi trochu přehání. Měli byste to raději zavčas utnout.

Blíženci
V rámci svého vlastního zdokonalování jste se rozhodli udělat ve svém životě velký restart. Snažíte se věnovat sami sobě, svému tělu dáváte dostatečnou péči a zejména se nerozptylujete malichernostmi, které by vás mohli odvádět od důležitých věcí.

Rak
Váš milostný vztah už je natolik zatížen minulostí, ale i vzájemnou nevraživostí, že zřejmě nebude možné v něm jakkoliv dále pokračovat. I když to pro vás bude zřejmě složité, tak věřte, že tento velký krok bude pro vaši budoucnost velmi zásadní.


Lev
Už dlouho přemýšlíte nad tím, že potřebujete velkou revizi ve vašich přátelích. Ne všichni jsou k vám totiž upřímní a když nejvíce potřebujete rozveselit nebo jakkoliv jinak pomoct, tak najednou nikdo nemá čas. Přitom vy si na ně čas najdete vždy.

Panna
Mars je v negativní kvadratuře s vaším znamením, což se projeví zejména v pracovní sféře. Neshody budete mít zejména s vedením, které nebude souhlasit s některými vašimi návrhy jen kvůli vlastnímu egu a nikoliv proto, že by se mu skutečně nelíbily.

Váhy
Merkur vás tento týden může trochu potrápit a na pozoru byste měli být zejména ve finanční sféře, která momentálně není příznivě nakloněna jakýmkoliv změnám, investicím a horlivým nákupům. Raději se držte vzadu a trpělivě vyčkávejte na příležitost.

Štír
Jste aktivní jedinec, kterého rozhodně nezastaví špatné nebo chladné počasí. Nesedíte doma a snažíte se být venku pokaždé, kdy to jde. Zejména vaše psychické zdraví vám za toto vaše nastavení poděkuje. Budete nyní pořád pozitivně naladěni.


Střelec
Nepodceňujte podrobné prozkoumání výrobku, ale i samotného prodejce zboží, které toužíte vlastnit. S nekalými praktikami prodejců a e-shopů se roztrhl pytel a vy si můžete pořídit něco krásného, ale kdo ví, v jakém stavu a zda vůbec vám zboží přijde.

Kozoroh
Jistý člen vaší rodiny či přítel si nyní neví rady s životní situací, ve které se ocitl. Jako prvního vás poprosí o radu a i když se budete snažit poradit jak nejlépe umíte, tak stejně to nakonec dopadne tak, že budete obviněni, že se příliš staráte.

Vodnář
Úplně zbytečně se tento týden strhne rozmíška mezi vámi a někým z blízké rodiny. Jde vlastně jenom o to, že jste se špatně pochopili a než na to oba přijdete, tak bude vyřčeno mnoho nehezkého. Postupem času vás to samozřejmě bude i pořádně mrzet.

Ryby
Zaměřte se nyní zejména na osobní život a jeho nápravu. Milostné vztahy zažívají přetřes a vy byste se tomu měli postavit čelem a urychleně najít řešení, které by vyhovovalo oběma stranám, protože taky by se mohlo stát, že na sebe dostanete alergii.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.