Home - Články - Saturn vstupuje do znamení Ryb

Saturn vstupuje do znamení Ryb

vloženo 2. 3. 2023
čas čtení: 5 minut

Saturn vstupuje do znamení Ryb

Planeta Saturn opustí úterý, 7. března 2023, znamení Vodnáře a vstoupí do znamení Ryb, kde zůstane s malou přestávkou až do roku 2026. Víme, jaké změny nám Saturn v Rybách přinese ve společnosti a koho ovlivní nejvíc!

sdílet článek na facebooku

Tři roky Rybího království

Planeta Saturn byla v antice poslední známou planetou Sluneční soustavy, tenkrát ještě astrologie neznala Uran, Neptun a už vůbec ne Pluto. Tato vzdálená planeta dostala roli vládce disciplíny, řádu a omezení v životě. Tato planeta nám připomíná, že naše možnosti a konec konců i celý náš život mají své limity. Někdy se zkrátka musíme přizpůsobit vyšším strukturám a autoritám, omezit svůj rozlet a přijmout životní zkoušky a výzvy. A přesně těchto oblastí života se týká poselství planety Saturn v horoskopu.

Saturn nyní vstupuje do Ryb, stane se tak 7. března 2023 ve 14:35 odpoledne. V Rybách zůstane až do 25. května 2025, kdy vstoupí do Berana, takže v Rybách bude více než dva roky nepřetržitě. Pak se do Ryb ještě jednou vrátí 1. září 2025, kdy bude couvat. Saturn definitivně opustí Ryby a vstoupí opět do Berana 14. února 2026. Takže celkově bude čas Saturnu v Rybách trvat téměř tři roky. A to je dlouhá doba! Jaká bude a co nám přinese?

Hlavně klidně a bez boje!

Zasněné a jemné znamení Ryb není pro disciplinovaného Saturna zrovna nejpříznivější postavení, to si přiznejme rovnou. Tato kombinace může vést k různým nejasnostem, pasivitě, pocitem zmatku nebo ztráty důvěry či víry. A to jak ve společnosti jako celku, tak i v životech nás jednotlivců. Ale nelekejte se, protože i Saturn v Rybách má své plusy, a není jich málo!


V první řadě se můžeme těšit, že život bude plynout spíš poklidným tempem a důležité věci se budou odehrávat pod povrchem. Doufejme tedy, že světové konflikty se budou se Saturnem v Rybách spíš řešit cestou diplomacie – nebo také intrik, ale nikoliv otevřeného konfliktu. Velkou roli bude v době Rybího Saturnu hrát pro lidstvo náboženství a víra. Pravděpodobně se také dočkáme změn k lepšímu a pozitivních reforem ve světě církví – a to nejen té katolické, ale i v jiných duchovních směrech. Velký význam bude mít pro lidi spiritualita a duchovní život.

Držte se toho, čemu věříte!

Taky se můžeme těšit dobrých zpráv v oblasti medicíny, protože Saturn v Rybách slibuje vynález nových účinných léků. Pozitivní novinky nás čekají i v oblasti bezpečnosti, ale na druhé straně, pod vlivem pasivních Ryb se stávající ekonomická krize ještě asi nějakou chvíli povleče. Zkrátka a dobře, Saturn v Rybách pracuje pomalu a nenápadně, a je zapotřebí mít s ním trošku trpělivost!

Se Saturnem v tomto vodním znamení očekávejme, že se budeme v našich životech mít sklon cítit trochu melancholicky a někdy nám bude chybět jasný směr. Důvěřovat vlastnímu instinktu a intuici může být náročnější než jindy, a proto bude mít pro nás velkou roli víra a duchovno.

Taky budeme často přemýšlet nad tím, komu a čemu můžeme nebo nemůžeme věřit, a to na všech úrovních, od kolegů až po vládu! Nejlepší bude zachovat klid a rozvahu a pokojným tempem si dál dělat své. Možná se budete někdy cítit zaplaveni zvláštními pocity a můžete si připadat, že svůj život nedokážete změnit. Ale stačí důvěřovat hlasu vaší duše a nenechat se jen tak snadno vyvést z rovnováhy!


Návrat Saturnu a váš život

Nejsilněji bude tento Saturn působit na lidi, kteří se rovněž narodili pod vládou Saturnu v Rybách. Saturn se díky svému pomalému pohybu vrací na stejné místo, kde byl při našem narození, až po dlouhých 29 letech. Je to přibližné číslo, protože jeho pohyb je někdy retrográdní (couvající), takže jsou zde určité odchylky.

Návrat Saturnu je důležitý mezník v lidském životě. Většina z nás zažije dva návraty Saturnu, jeden před třicítkou a druhý před šedesátkou. A ti nejšťastnější se dočkají i třetího návratu Saturnu s blížící se devadesátkou! I když návrat Saturnu lze přesně vypočítat podle vašeho data narození, prakticky na vás bude působit přibližně celý rok. První návrat Saturnu přináší přehodnocení událostí z vašeho mládí, může znamenat krizi nebo nové závazky a životní změny. Druhý návrat Saturnu před odchodem do důchodu opět přináší otazníky, kudy chce člověk dál směrovat. A nakonec ten třetí se ptá, co tady na Zemi po sobě zanecháte!

Saturn v Rybách mají lidé narozeni od 21. května do 30. června 1993 a od 29. ledna 1994 do 7. dubna 1996. Na vás čeká první návrat Saturnu. Druhý návrat Saturnu v Rybách zažijí lidé narozeni od 24. března do 16. září 1964 a od 16. prosince 1964 do 3. března 1967. A nakonec třetí návrat Rybího Saturnu se týká ročníků 1935 až 1937! Pokud jste se v těchto datech našli, bude Saturn v Rybách působit na váš osobní život mimořádně intenzivně a přinese vám nový pohled na vaše životní směřování!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.