Home - Články - Čínský horoskop na týden 6. - 12. března

Čínský horoskop na týden 6. - 12. března

vloženo 5. 3. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 6. - 12. března

Čínská astrologie patří mezi nejstarší dochované astrologické systémy na světě. Zjistěte, co vás dle východního horoskopu čeká následující týden! Rok 2023 je pod dohledem Zajíců a právě Zajíci budou v týdnu velmi smutní. A co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Krysa
Začátek března je plný zvratů a změn. Neoddávejte se smutku a věřte, že všechno zlé je k něčemu dobré. Hvězdy vás chtějí zocelit a něčemu naučit. Díky jejich podpoře máte dostatek elánu pro zdolání všech překážek. Singles… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Jaro je cítit ve vzduchu a spolu s ním přichází k Buvolům pozitivní energie. Po celý březen se radujete z přísunu vitality a úsměvu na tváři. Menší mráčky na obloze se objeví v partnerském stavu, protože drahá polovička bojuje… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, na jednu stranu prahnete po změně, ale zároveň nejste schopni opustit zajeté vzorce chování. Mnohé zvyky máte natolik zaryté pod kůží, že se jich ani neumíte vzdát. Zkuste poupravit perspektivu svého pohledu a… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
V nadcházejícím týdnu vás trápí pocit osamělosti. I když se kolem vás pohybuje spousta přátel a příbuzných, chybí jeden člověk po boku. Rádi byste měli spřízněnou duši, s níž byste sdíleli všechny své starosti i radosti. Určitě… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Rodinné sešlosti vyžadují začátkem března velkou obezřetnost. Rozhodně nemůžete mluvit o všech věcech, které vám vytanou na mysli. Važte slova a snažte se vnímat okolí. Vyvolávat hádku by bylo nemoudré, negativní pozornost… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, v dalším březnovém týdnu se snažte vyvarovat prokrastinaci, ke které máte sklony. Místo práce a povinností byste nejraději trávili celý den svými koníčky a zařizováním soukromých záležitostí. Úkoly se začnou… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Partnerské trable není nutné rozmazávat. Místo toho se snažte stočit pozornost jinam. Tím, že se s protějškem zabavíte, ubude zbytečných hádek. Vyzkoušejte v tomto týdnu koníček, na který jste už skoro zapomněli. Vytáhněte… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Zrozenci Koně dělají v tomto týdnu čest svému patronovi. Stejně jako on dokážete hodně utáhnout a snést. Pro vás samotné to však nemusí být výhra, protože okolí na vás začne přenášet svoje povinnosti. Buďte nápomocní, ale… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Pokud se potřebujete zbavit něčeho, co vás dlouhodobě táhne k zemi, právě teď k tomu máte ideální podmínky. Vesmír vám dodává spoustu elánu a odvahy, abyste zvládli náročné období a zvítězili. Můžete se zbavit… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Spolu s blížícím se jarem zatoužíte po změně. Motivuje vás jedna věc, která se povedla. Kvůli tomu se zdá, že ve vašem životě nemá zůstat kámen na kameni. Hvězdy touhu po změně brzdí. Než se pustíte do jakýchkoliv… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Do dalšího březnového týdne vstoupíte s veselou myslí a hlavou plnou nápadů. Rádi byste stihli tisíc věcí, ale vaše možnosti jsou omezené. Už ve fázi plánování se pokuste dávat reálné cíle a neberte si moc velké… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, aktuálně se zaobíráte svým zaměstnáním, s nímž nejste moc spokojení. Když se před vámi otevře možnost zkusit něco jiného, rozhodnete se ji využít. Rodina vaše nadšení nesdílí. Zadaní se musí rozhodnout, jaké… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.