Home - Články - Týdenní horoskop 6. - 12. března

Týdenní horoskop 6. - 12. března

vloženo 4. 3. 2023
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 6. - 12. března

V březnu na vás čeká mnoho změn! Budou pozitivní nebo vás naopak nemile překvapí smůla v patách? Přečtěte si, jak to s vámi tento týden vidí hvězdy!

sdílet článek na facebooku

Beran
Po finanční stránce se vám poslední dobou neskonale daří. Neutrácíte za hlouposti, a tak na účtu máte takový dostatek, že už můžete začít uvažovat nad nějakými investicemi či dovolenou. Však si to taky zasloužíte, protože nejste rozhazovačný typ.

Býk
Připravte se na drobné nepříjemnosti a rozmíšky na pracovišti. Z velké části za to může toxický kolega, který už vám všem značně pije krev. Je se vším nespokojený, má špatnou náladu a jeho negativita nepříjemným způsobem ovlivňuje klima na pracovišti.

Blíženci
Konečně se vám podařilo získat srdce někoho atraktivního, po kom již delší dobu toužíte. Vaše společné začátky sice byly nejisté a krkolomné, ale nyní je dost jasné, jak o sobě vzájemně smýšlíte. Oba také doufáte ve společnou budoucnost. Jen tak dál.

Rak
Máte před sebou velice pozitivní období, které se s příchodem prodlužujících večerů jenom zvyšuje. Trávíte se svými přáteli hodně času venku a i to vás nabíjí tolik důležitou energií. O nástupu jarní únavy tak ve vašem případě ani nemůže být řeč.


Lev
Budete doslova v šoku z toho, co se dozvíte o jednom z vašich přátel. Zjistíte, že vám celou dobu lhal a intrikoval, i když se tvářil jako vaše největší podpora a vrba. Hřáli jste si delší dobu hada na prsou a nyní se s tím musíte nějak vyrovnat.

Panna
Začnete se scházet s úplně novou sortou lidí, kteří se pomalu, ale jistě začínají stávat vašimi dobrými přáteli. Vyklouznete ze stereotypu, najdete si nového koníčka a celkově si toto období budete náležitě užívat. Co víc si taky nyní můžete přát.

Váhy
Venuše je momentálně v opozici s vaším znamením. Díky tomu vám vázne komunikace s protějškem, na druhou stranu je nutno říci, že v práci zase excelujete. Jste plni nápadů a dáváte jasně najevo, co se vám líbí a co naopak vůbec. Šéf si toho cení.

Štír
Merkur je po celý měsíc v hezkém trigonu s vašim znamením. Dařit se vám bude jak v pracovní, tak v milostné sféře. V obou odvětvích budete mít dostatečně otevřená vrátka a můžete se rozhodovat jen podle svého uvážení. Ne každý má takovou příležitost.


Střelec
Snažíte se výrazně zmírnit nepříjemnou atmosféru a náladu v rodině, která se týká dvou konkrétních členů. Neměli jste se do toho ale vůbec pouštět. Oba členové rodiny si z vás totiž udělali rozhodčího a neustále vás nutí do nesmyslných soudů a rad.

Kozoroh
Perfektně zdoláváte překážky, které vám život nadělí. V práci se setkáte se situací, že budete muset řešit problémy, které nejsou úplně ve vaší kompetenci, ale vedení vám v tomto ohledu značně důvěřuje. Díky tomu získáte důvěru i ostatních v práci.

Vodnář
Hodně vás zklame někdo z přátel! Tento týden se totiž plně ukáže jeho falešná povaha a i to, kolik lidí celou dobu tahal za nos. Nejraději byste s ním nadobro zpřetrhali kontakty, a také byste to tak měli udělat. Je zbytečné se obklopovat zlými lidmi.

Ryby
Jste finančně gramotní a umíte si odkládat peníze na horší časy. Samozřejmě, že se občas setkáte s názorem okolí, že jste až příliš šetřiví. Vás to ale vůbec netrápí, jste totiž rádi, když máte nějakou finanční rezervu. Uvidíte, že se vám bude hodit.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.